Kellelt: Albertti
Kuupäev: 25.02.2009 19:56:26
Iseenesest ainuke kandidaat, kes vaevub suhtlema, tahaks paari arvamust kuulda, siis otsustan, kas annan enda poolt võimaluse hääle saamiseks.
1. Milliseid keeli oskad peale emakeele?
2. Mis juhtub, kui sa ei saa WC valikturniiri esimesest ringist edasi, kas pead poolteist hooaega pidama sõprusmänge?
3. Mis on tähtsam, kas mängija oskused, DMI või palk?
4. Milline on sinu lemmik ründe- ja kaitsetaktika?
5. Kes on sinu arust puuduv mees U21-e koondises?
1. Inglise keelest saan päris hästi aru, ise oskan ka natuke kirjutada inglise keeles, kuid vigadega. Olen õppinud koolis ka saksa keelt, kuid saksa keele tase jääb inglise keele tasemele alla.
2. On olemas ka Teise Võimaluse kvalifikatsioon. Neljast piirkonnast ( Aafrika, Ameerika, Aasia ja Euroopa) saavad Teise Võimaluse turniirile 4 võistkonda. Meeskonnad jagatakse suvalislet ja peetakse üks voor, igast saab parim edasi World Cup´ile.
3. Oskused ja DMI on võrdselt tähtsad, sest DMI on seotud oskuste treenitavate oskuste ja teiste oskustega.(mina arvan nii, aga see ei pruugi nii olla). Palgas kajastuvad ainult parimad oskused, aga mitte kogu mängija oskused.
4. Lemmik ründetaktika on olnud suru palli, aga olen kasutanud ka teisi, kaitsetaktika on 2-3. Kasutan ka teisi, a uus lemmik kaitses on kujunemas mees-meest.
5. Kuna viis meest on väljakul, siis kuues võiks olla kodupublik :P Puudu on minu meelest mängujuht, kes juhiks mängu ja jagakas söötu, viskavad tagamängijad, väikesed ääred ja keskmängijad on praegusel meeskonnal olemas, aga kahjuks ei näe ma nende oskusi, nii et ei oska öelda, kas nad jääksid meeskonda v mitte.