Chyba się totalnie nei zrozumieliśmy :)
Zobacz jaką taktyką grała Estonia, taką przy które reby i inside def się zmniejsza.
Oglądałeś jeden mecz Estoni czy wszystkie ? Też jet wielka różnica, nie wiem po co na sile starasz się wykazać większą wiedzą, dlatego że u mnie się nie logują ? :)
Rozstrzelał jak kaczki ? Dziwnie to tłumaczysz, pierw trzeba mieć flowa :)
Przeczytaj mój wcześniejszy wpis, pisałem o strefie 2-3 a nie o taktyce w ataku, r&g nei było głupią opcją.
Z paca'em pisałem że trzeba było by to sprawdzić. Moim zdaniem z obserwacji wynika różnie i też do końca nie mogę się zgodzić co, jak, dlaczego, po co ...
To jest tylko engine, dokładnie nikt Ci nie napisze jak działa, bo to byłoby za prosto, rozszyfruj to sam.
Coach Picks from Depth Chart tu chodzi o kondycję, nie o Twoje widzi mi się, albo byle jakie ustawienie zawdoników do meczu, chodzi o to żeby gracze z kondycją mogli grać więcej, a Ci z gorszą grali tylko tyle ile potrzeba.
Swoją drogą skład ustawia człowiek, wymagasz tylko tego od Siebie w buzzerze ?
Dziekuję, że według Ciebie nie myślę, obyś Ty robił to za Nas wszystkich.
Widzę, że bardzo uważnie przygotowujesz się na objęcie kadry, nie dajesz się we znaki managerowi i pokazujesz jaki jesteś ą i ę reszcie uczestników forum.
Napisałem wcześniej, że nie chce atakować, a pomóc, manager może przecież spróbować w lidze to co każdy z nas napisał.
Swoją drogą napisałem to do Tripaw'a więc On powinien ocenić co jest dobre a co złe, pisz do Niego, mi możesz pokazać jeśli chcesz jaki jesteś boski na maila, lub zrób oddzielny temat do tego, żeby mi tam nawrzucać.
Peace