dodam tyle, że co nawet nie spadły to grają w PO :)
A to akurat tak już nadplanowo wyszło i bez mieszanki szczęścia i zbiegów okoliczności się nie obyło ;) Pozostała wymieniona trójka to zaś moim zdaniem przyszłość PLK i najpoważniejsi kandydaci do detronizacji chudziola na długo, być może na zawsze...
Jednak sam sobie wysoko cenię, że przynajmniej to szóste w miarę bezpieczne miejsce osiągnąłem bez tych wszystkich fuksów w miarę samodzielnie :)
O zaletach zaś II.1 to by można książkę napisać...Początkowo sam myślałem, że największe i najbardziej wyróżniające w polskim BB atuty to aż tyle wyrównanych silnych ekip ściśniętych razem i fajne, aktywne forum...Jak się już jednak awansuje wyżej to doświadczenie tu zdobyte jest nieocenione i nie ma aż tak wielkiego wstrząsu, jakiego doznawać mogą zwycięzcy lig z tego samego szczebelka :)
To Panowie podzielić się tym jednym awansującym miejscem w zgodzie i na prawo zapraszam :) Spuścili (już prawie) dwóch beniaminków i trzeba ich tam przewietrzyć trochę - lepszego kandydata niż z II.1 nie widzę do tego zadania ;)
PS. Ksiuu - nie wiem co Ci radzić...chyba tylko, żebyś przestał kombinować, a za cel postawił sobie wygranie wszystkich meczów w lidze - wtedy nawet jak z 5 razy się nie uda, to powinien być za sezon lider :)