Tänud kaasaelamise eest. Ei teagi, mis Viplalale saatuslikuks sai. Kogemuse pealt oli ta ikka kõvasti üle.....Valge peale panustades oli selline riskiga värk, aga peaaegu , et õigustas .Siiski Oja ja Rehepapp tegid ka korraliku partii.Mulle isiklikult sümpatiseerib see, et Viplala ajab asja eesti meestega. Kõik jõud on küll vanad peerud, aga nendest pigistas meeskonna manager küll maximumi välja. Mille taha asi jäi??No seekord andis BB -mängumootor eelistuse noorematele, ma loodan. Mul ka mõni vana peer sees, aga ilma kogemuseta ei tee miskit. Usun, et Viplala ei viska püssi põõsasse. Sama kooslusega mängib ta järgmistel hooaegadel kindlasti play-offis. Mis puutub minu tegemistesse, siis kaotama kindlasti ei lähe.Paar korda olen ennegi liiga finaalis mänginud ning seetõttu on asi tsipa lihtsalm.Edasipääsejat ennustama ei hakka.Siiski lükkaks favoriidikoorma temale.Tal sellised mehed nagu Ots ja Laserna, kelle pidurdamisel võivad tekkida sellised pisikesed probleemid, aga ei midagi üle mõistuse.Vaatame ära, mis esimene mäng toob ja alles siis saab teha sellise väikese analüüsi. Kui võidab on tugevam, kui kaotab siis järelikult nõrgem(nii lihtne see ongi!!!)