BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U-21 XIII

U-21 XIII (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
149781.570 in reply to 149781.569
Date: 9/27/2010 6:55:15 AM
Overall Posts Rated:
122122
Zamolio bih vas da se drzite teme inace cete basket moci da igrate samo napolju na skolskom terenu!
Necu ja da vas banujem posto nemam tu opciju ali cete navuci gnev mracnih kosmickih sila koje cekaju na moju komandu ... a onda ste najebali, ni ja necu moci da vam pomognem ;)
Ajde sad svi po 50 evra na sunce!

Fair play!!!
This Post:
00
149781.571 in reply to 149781.569
Date: 9/27/2010 7:15:46 AM
Overall Posts Rated:
178178
Zato, hvala Bogu pa se ti nista ne pitas ;)

Bolje nemoj nista napisati nego ovo iznad...ako ne napises nista - onda samo sumnjamo...ovako nema sumnje. ;)

Ja ne znam ko podrzava tebe a ko mene,to nije vazno jer te oni ne cine pametnijim!

Ne cine me pametnijim ali svojom podrskom daju legitimitet mojim aktivnostima. Aha, sada si shvatiJo!

Jabus je moj prijatelj i ponosan sam na to,nije on "niza ljudska rasa" kao sto ti to hoces da predstavis!

Vrlo dobro znas kakvo misljenje imam o Jabusu...pomoc: potpuno suprotno od onog o tebi. Cinjenica je da si pored ostalog i zlonameran a logicno je da ces me jos manje gotiviti sada kada sam te raskrinkao i po tom osnovu. ;)

Znas kako, samo-proglasi ti opet sopstvenu pobedu u ovoj debati pa da idemo da radimo nesto. Moze?

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
149781.572 in reply to 149781.571
Date: 9/27/2010 7:42:30 AM
Overall Posts Rated:
2222
Legitimno je i Kotor selektor pa se to ipak nije pokazalo kao dobar izbor. Ja ne moram nista da proglasavam, sve se vidi iz prilozenog,ko je koga "prozvao", ko je sa argumentima potkrepio svoje tvrdnje. Da li sam ja zlonameran,pa ti si poslednji koji to moze da ocenjuje! ;)

ps. Nisam znao da ti radis :)

@popeye
Ma to na terenu se samo i ceni,tu se vidi ko zna a ko ne zna, ovde svako moze da bude "faca" ;)

This Post:
00
149781.573 in reply to 149781.572
Date: 9/27/2010 7:54:21 AM
Overall Posts Rated:
178178

ps. Nisam znao da ti radis

Dodacu na listu onog sto nisi znao ili ne znas...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
22
149781.574 in reply to 149781.571
Date: 9/27/2010 8:43:25 AM
Overall Posts Rated:
5757
E ja ne znam koliko se secas i koliko se ostali secaju, ali sve ovo izmedju vas dvojice citao sam i kad su Bil i Samurajko rkali jedan na drugog. A na kraju postadose dobri pajtosi.

@Svetislave, cisto da razjasnim neke stvari s pocetka ove rasprave, jer ocigledno je da neke stvari nisu kao sto su pre bile. Barem ih ja vidim drugacije.
Prvo, to sto Cika drobi da je on kriv, moze da okaci. . . Nije Cika kriv. Krivi smo mi koji smo pokusavali na drugaciji nacin za razliku od Cike da ukazemo da nije dovoljno verovati svajcarskim bajkama vec da je kontinuitet u radu reprezentacije sa povremenim usavrsavanjem i uzdizanjem na visi nivo najbitnija stvar za reprezentaciju. Dok sam ja, Jarley, Popaye i jos neki pisali lepo, objasnjavali stvari vrlo fino i razumno, a da pri tom, nikom se ne zameramo i da kojekavima bukvalno titramo jajca, niko nas nije ni dva % zarezivao. Svi su se hvatali za Ciku, samo zato sto je on jedini na drugaciji nacin sve to iznosio. A smatram da je onaj fini i kulturan nacin najveca propast za reprezentaciju iz 2 razloga: 1)zbog rezultata na proslim izborima, jer ocigledno da na mene, jarleya i ostale fine niko nije ni obracao paznju; 2) zbog koturovog pristupa, za koga je cika malo dete. Koturovo pametovanje mnogo vise vredja od Cikinog. Samo, njegovo je zavijeno, kako neko rece, u oblandu, pa tu mozes da razlikujes menadzere koji razmisljaju i oni koji "razmisljaju". Da te podsetim ukratko na samo par stvari Koturovog pametovanja. Kotur smatra da prijateljske utakmice nisu bitne; da iskustvo igraca nije bitno, pa nema ni smene generacija kada se zavrsi takmicarski deo; da entuzijazam nije bitan jer pravila vezana za reprezentacije nisu vredna citanja, a i sto bi jedan selektor morao da ih zna. Ovo su stvari koje pojedinacno, kao i mnoge druge pojedinacne stvari koje nisu vezane za reprezentaciju (npr. kod treninga igraca: visina, potencijal, godine), ne uticu preterano na neki rezultat, trening igraca ili nesto drugo. Medjutim, kada sve ove stvari stavis na jedan kup, e onda one imaju mnogo velikog uticaja na to sto im je namena. I sad mi kazi, zar ovo koturovo prosvetljavanje nije vredjanje onih koji razmisljaju?

U reprezentaciji ne moze da bude ustupaka, titranja, lizanja i ostalih zvalavih radnji. Ili radis za reprezentaciju kako treba ili ne radis. Ako ne radis kako treba, koja je onda tvoja funkcija, sta ti imas vise da se petljas oko repke, sta ima da prosvetljujes i da pametujes. I takve treba odmah staviti na crnu listu, da ne kazem nesto gore. Pa sta mislis, da su svajcarci napravili ovakav uspeh sa svojom repkom, a sa malim brojem aktivnih korisnika, tako sto su zvalavili jedni druge.

This Post:
00
149781.575 in reply to 149781.574
Date: 9/27/2010 9:01:59 AM
Overall Posts Rated:
122122
I sad mi kazi, zar ovo koturovo prosvetljavanje nije vredjanje onih koji razmisljaju?
Jeste, vredjanje je

Fair play!!!
This Post:
22
149781.576 in reply to 149781.575
Date: 9/27/2010 9:57:35 AM
Overall Posts Rated:
500500
ja sam najgori selektor, a ti najbolji u istoriji bb-a. a imamo slične rezultate. veoma zanimljivo.

ja nisam bio dobar, ali i ti si bio isto tako loš. a pokušavaš da svoje rezultate popraviš pljuvanjem mene. uspevaš u tome, ali baš me briga...

This Post:
22
149781.577 in reply to 149781.576
Date: 9/27/2010 10:52:07 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Poslednja utakmica Flaviusa:
3/22/2010 4:30:00 PM 18 Srbija U21 112 - 121 (Replay) 22 Latvija U21 Latvija
Poslednja tvoja utakmica :
9/27/2010 6:00:00 PM 88 Andorra U21 -- 31 Srbija U21 Srbija SC
*Obrati paznju na broj ispred Naziva nase repke, ako je 18. i 31. mesto na rang listi isto, ondak sam ja balerina.

From: Jabus
This Post:
11
149781.578 in reply to 149781.571
Date: 9/27/2010 11:39:24 AM
Overall Posts Rated:
9393
@bil

Problem je u formulaciji "svim sredstvima". Nisam ja ludak pa da odmah nekoga uvredim ili omalovazim promovisuci svoju opciju i to nikada nije tako. Realan scenario je da "opozicija" svojom "kulturnom" argumentacijom sama na sebe navuce retoriku na koju se posle zali.

stoji, postoji određen broj pojedinaca čija argumentacija izgleda više kao palamuđenje u plemenu neandertalaca, nego konstruktivna kritika... i sam sam imao priliku da se "dokačim" sa par njih, te da odgovorim na isti način kao dotični - prozivanjem po ličnoj osnovi... dakle, retko ko je sterilan od toga

problem je druge prirode, a polazi od jedne činjenice - demokratija je najplodnije tlo za retardirane ideje... a s obzirom da su izbori za selektora demokratske prirode, tj. da svaki glas svakog člana zajednice vredi isto - eto mogućnost za degradaciju rada zajednice... na izborima su kotur i jarley dobili zajedno skoro 90 glasova - a ja zaista nemam utisak da ovde postoji i 50 aktivnih korisnika foruma, još manje da je većina aktivnih podržavala koturove stavove...

šta se onda, moguće, dogodilo? par "konstruktivnih kritičara", a tačnije provokatora, pošalje mejlove tokom kampanje... ljudi, koji su slabo aktivni, pregledaju forum, po pozivu ili samoinicijativno... i šta im je utisak? - sa jedne strane kotur koji izbacuje kritike uvijene u oblande, sa druge strane ti (recimo), koji oplete istom merom, ali bez ustezanja... šta misliš, koga odaberu u toj situaciji? :)

takvi članovi zajednice ne prate dešavanja, sumnjam da i znaju šta je postignuto u poslednje dve sezone, njihovim glasovima... na to ne može niko uticati, ali može na svoju formulaciju stavova... koliko god se ja saglašavao sa tobom oko argumentacije po pitanju reprezentacije ili po pitanju određenih pojedinaca, ovde glasači, većinski, provode 2 minuta dnevno i ne mogu da sagladeju sve aspekte

cilj je cilj, a cilj opravdava sredstva... ako je cilj imati kvalitetnog selektora, onda treba (nažalost) ponekad uviti u oblandu... ne da bi aktivni forumaši imali idilu o slozi, već da nektivni članovi imaju pravu sliku, s obzirom da su oni najveća "glasačka mašina"... grupa oko kotura je imala cilj na izborima, taj cilj je ostvarila i sad smo u septičkoj jami - ne treba nam opet to, koliko god izborni sistem bio glup

dakle, ja nemam problem lični problem sa tvojom argumentacijom... ali, problem se oslikava na deo gde niko od nas nema kontrolu, evidentno :)

EDIT: uostalom, može se videti koliko ljudi prate događanja u zajednici, a opet sebi daju za pravo da biraju selektora: i pored upropašćene sezone, koja se može odraziti i na sledeću, kotura podržava 59% zajednice... tvrdim ti da u tih stotinak, koji ga podržavaju, ima možda 10 aktivnih korisnika, dok su ostali vikend-BBovci :P

@kotur
ja sam najgori selektor, a ti najbolji u istoriji bb-a. a imamo slične rezultate. veoma zanimljivo.

ja nisam bio dobar, ali i ti si bio isto tako loš. a pokušavaš da svoje rezultate popraviš pljuvanjem mene. uspevaš u tome, ali baš me briga...

ako je prva sezona bila uspešna, druga ju je potpuno bacila u senku... uzgred, rezultat jednog mandata se ne gleda usred istog, već na kraju... krajni rezultat je pad rejtinga za 13 mesta i 4. šešir sledeće sezone...

Last edited by Jabus at 9/27/2010 11:50:22 AM

This Post:
44
149781.579 in reply to 149781.576
Date: 9/27/2010 11:47:56 AM
Overall Posts Rated:
740740

odlican govor. kandiduj se opet. imas moj glas. sa tobom do zvezda.

This Post:
00
149781.580 in reply to 149781.578
Date: 9/27/2010 11:55:47 AM
Overall Posts Rated:
122122
ja bih ti na sve ovo imao samo da dodam jos jedan tezinski faktor u celoj prici o kojem ne smemo javno da polemisemo, ne zato sto je zabranjeno nego zato sto ce mozda neko da se nadje prozvanim ili pak neko da pogresno shvati, a tice se ruralnih delova nase BB zajednice od kojih su neke "plodne" samo tokom izbora ...

Fair play!!!
Advertisement