Latvija U21 vs. Ukraina U21 79 - 76 -3 (22233)Програли на однаковому настрої -3 очка. Обідно ппц як. Гра була рівна до останніх хвилин, допоки наші при -3 за останні хв до кінця не почали шмаляти троьошки, які звичайно були не влучними. Нє, щоб закинути двушку і потім відзахищатися і знову закинути двушку, вони захотіли екстріму) Цим скористалися Латвійці і довели матч до свого виграшу. Провальною для нас була 2а чверть, де ми погано зіграли в нападі, і в підсумку дозволили відірватися Латвійцями в загальному рахунку на 3 очки, які вони так і зберегли до кінця матчу, бо наступні 3 та 4 чверті були по рахунку однаковими: 26:26 18:18.
Обидві команди грали в однакових умовах форми(що в нас що в них вона була погана), з однаковим настроєм та тактикою, з пустою розстановкою. Але ми мали перевагу в ентузіазмі на 1 пункт. І навіть цим ми не скористалися. Що ж звідси висновок, Латвійці за нас сильніші.
По гравцях: Хул, Шершун, Антоненко, Панін та Талаваров зіграли на хорошому рівні, решта зіграли нижче свого рівня.
Костенко мене розчарував, по суті він нічого не зробив у цьому матчі а тільки відфолився(командна кількість фолів була дуже високою = 23). Але я надіюся він виправиться у наступному матчі, якщо буде у формі )
Також би "відмитив" Жідконожченка, Татуляна(зачинщик авантюри з трьохочковими кидками) та Костова, гравці на яких я надіявся, а вони підвели, не зіграли так як від них хотілося.
Щодо позитивного: за весь матч тільки 4 втрати))))
Наступні Хорвати: програємо їм - на 95% ми гратимемо товарки. Тому прошу дуже ТРИМАЙТЕ ФОРМУ!!!