Dzsevasz azzal kezdte a török meccs előtt, hogy "Van valakinek tapasztalata közületek a b. vegyesről?" - bocs , nem szó szerint idéztem, nincs időm keresgetni azt hsz-t. Ez volt a lényege!
Nos, ha ő arra apellált, hogy klubmeccsből bármi leszűrhető az u21-re vonatkoztatva, én állok a dolgok elébe. Lejátszottam egy éles meccset nagyon komoly ellenféllel, komoly, multis csapatok küzdelme volt a tegnapi meccs.
És ha már tapasztalat: szerintem túl sok a kapott pont. Nem szoktam én sem Quahog sem ennyi pontot beszedni 1-1-ben. Még úgy is sok, hogy tudom a gyp sajátja ez. De a 2 pontos is gyorsabb tempós játék, így az ellen is vélhetően sok pont születik/születne.
U21-re vetítve: szerintem több pontot kaptunk töröktől b. vegyesben, mint pl 1-1 vagy 2-3 ellen. A 2-3 csak azért lett volna jobb opció, mert ott nem 19 pattanót bukunk hanem pl csak 10-12-t vagy még annyit sem! Az már majdnem 10 pontos előny a b. vegyessel szemben! Az, hogy a b. vegyes és 2-3 közti kinti védelem különbség milyen plusz difit hoz ki, pontosan nem látni.
De azt igen, hogy a pattanózás tuti jobb lett volna 2-3-mal! plusz a bv értékelése is sztem legalább 13-as értéket mutatott volna (mondjuk a grafikon én sem tartom mérvadónak, de ez az egy hasonlító mércénk van a játékban mivel pontos statot nem lehet nézni, nincs lejátszva a 2-3 zónás meccs)
Szóval b. vegyes, mint védekezés kicsit szellősebb szerintem.
Most jöhetsz azzal, akkor hogyan maximalizálnánk a pontdifit?
Én meg azzal jövök, ha a b. vegyest megnéztük volna időben, akkor már leszűrhető az pl, hogy túl sok, vagy több pontot kaptunk pl egy középcsapattól is! Ergo erősebb ellenfél ellen csípőből felejtős, ha ennyire "szellős" a védekezés hatása!
Mert minek rombolnánk le direkt/ előre megfontoltan a védekezés hatását egy erős csapat ellen?!
Ezért nem jó döntés. És akkor már 2-3, mert az összes többi védekezés (3-2, 131, k vegyes, egészpálya) az még annyit sem ér. és tegyük fel , ahogy egyet is értünk benne az 1:1 az most nem volt opció.
Ezért forszírozom a 2-3-mat a b. vegyes helyett.
Csak ehhez a b. vegyes meg kellett volna előre nézni "tesztmeccsen" középcsapat ellen.
Ezek miért nem jó érvek, áruld már el? Miért nem lehet elfogadni ezt? Dafke sem akarjátok elfogadni?
Ezért mondom, hogy buták vagytok! Mert ez már butaság, hogy dafke is ellentmondasz a józan ész által hozott bármilyen érvnek (itt nem én vagyok egyenlő a józan ésszel hanem az élet bármely területén lehetne példát mondani olyan ésszerű döntéseket, amit bárkinek csukott szemel érvelések nélkül is el kell fogadnia. Így értem a józan ész felvetést)
Ha azt mondom, hogy a húst ne cukrozd hanem sózd meg, az is ilyen dolog. És még rengeteg ilyen van..
Ennyi a véleményem és úgy látom, hogy szándékosan mondtok ellent nekem, noha közben a kapitányt semmi, de semmi sem igazolja! Se az eredmény (-27), se a az, hogy szuper volt a taktikája!
Ennyi. Fejezzük be itt békésen, jön az új szezon. Indul egy új lap.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/18/2015 5:46:57 AM