Hehe tady se musim trochu nasmát.Jak si už řikal medaili z ME mame.Abyste se dostali na ME nebo na MS a dosáhli nejakou medaili tak musite postoupit ze skupiny,což neni mozni udelat z 74. mista
Pořád dokola - žebříček je důsledkem výsledků, nikoli naopak. Kdo získá medaili, není 24. na žebříčku. Vy jste sice postoupili ze skupiny, ale teď v další fázi jste do počtu, dostali jste o 50 s Německem a dneska o 49 s Rumunskem. A to už je z mého pohledu úplně jedno, jestli někdo skončí 7. v první skupině nebo poslední v druhé fázi, ani jedno pro mne není úspěch.
Po draftu bude kontaktovan každy manager ktery ma zajimaviho hrače.Sledovat budu hrače pot 7 až 11
Mohl by si tohle více rozvést, potenciál jako základ je dobrý start, aspoň víme, že chceš sledovat od 7 nahoru a že nikoho už nebudeš trápit s tréninkem potenciálu 6, i když já mám asi pochybnosti i o těch potenciálech 7, když už, tak bych spíše začínal u 8. Ale spíše by mě zajímalo skillově, případně dalšíma parametrama, jak by si vybíral to, co je "zajímavý" hráč. Nechci zatím více navádět, rád bych viděl, s jakýma nápadama přijdeš ty.
Min trener 6,Trenér mladíků 6 (prvi 2 roky),posilovna 3,treninkova hala - žádoucí
Opět dobrý základ, to mi přijde celkem rozumné, i když mám pochybnosti o tom, jestli ti, co tady jiní označili jako začínající kluby, si můžou dovolit tyhle investice.
Spíše by mě ale zajímalo, jak si představuješ tréninková proces pro hráče na PG/SG, pro hráče na PF/C a v neposlední řadě, jak teda řešit problém SF v U21, téhle otázce ses předtím vyhnul.
Je to jedno hlavne že hrač bude trenovan,jeste mužu určit že vedle me budu mit 4 kamarady ktery budu trenovat to co je potreba jestli ja budu zvolen
Dám ti jeden návrh a pokud ho zrealizuješ, jsem ochotný tě v dalších volbách U21 (tzn. po sezóně 53) u nás podpořit. Po téhle sezóně ti dám k dispozici seznam českých hráčů potenciál 8 a 9, kteří budou z draftu (když budeš chtít, tak i 7), o vyšší potenciály se postarám z pozice NT trenéra. Ty zajistíš jejich přestupy do ciziny (nechci, aby trénovali u nás) a jejich trénink. Před volbama U21 si vyhodnotíme jejich pokrok a když bude dostatečný a společně s hráčema pro NT to bude vypadat na nějaký silnější U21, až jim bude 21, tak tě ve volbách podpořím. Další podmínkou je, že tady budeme dále pokračovat v diskuzi nad otázkami, které tady pokládám.
Last edited by rwystyrk at 2/22/2021 10:16:33 PM