І кампот дії Гмів не обговорюються. Потерто.
Тепер моя думка з цього питання: (спешил для Алексундера)
1 Кожен тиждень, я рекламую на форумі по 1-2
перспективних гравців для НТ . Але чомусь їх не купують, і вони висять тижнями, місяцями, потім, їх купує команда з 3 ліги, і починає тренувати по твоїй логіці це ферма.
2 Давай ти скажеш скільки у тебе є грошей і ми підшукаємо тобі гравців, оскільки як я бачу в супрі економіка в усіх не дуже
Середній чистий прибуток у лізі $ 27 017
.
3 Чому ніхто з супри наших не купує а? Коли вони на ринку? А якшо купує тіма з 3 ліги то значить це ферма, був Веремко, Горностаєв (поки ціна не впала ніхто не купував), Андрюховіч, Кармаліта, даже самий свіжий приклад за 200 тищ пішов Пономаренко в Німеччину з команди 2 ліги, де наші спасітелі з вишки?
Наступне, це я вважаю, що ти просто злий на весь світ божий бо тебе покарали. а інших ні. А значить всіх мають наказати. І від цього мають страждати і тренери збірних, правда? Якщо за справедливість то займися в світі справедливістю, я думаю тобі роботи вистарчить.
Да можна сказати мол Армін не патріот вийшов в супру купив пердунів - іноземців. Але є одна поправка, я тільки вийшов в супру, а ти там сезонів з 15-20 ? Я думаю є маленька різниця.
Last edited by GM-Armin at 3/13/2013 11:14:38 AM