jbt Halilovic 38 skokova.vauu
Znamo vec da ste ti i tvoji igraci najbolji..I da ti je faks naj..I da si visok 190cm..A i da si najveci kompleksas :)))
Znamo vec da ste ti i tvoji igraci najbolji..I da ti je faks naj..I da si visok 190cm..A i da si najveci kompleksas :)))Dobro ti si naucio... jos samo ovom Dumbarajku da odrzim jedan cas od +30 pa ce onda svi znati ;)
ja ne kenjam kod stranih GM-ova
Mogao sam da te prijavim do sada 1000 puta
nemoj svoje poraze da predstavljas kao pobed
kada budes nesto osvojio javi se :)
I josh neshto je Bill zaboravio da kazhe... SMARASH!!! Jel mozhe neka tema da prodje bez tvog dobacivanja i spamovanja?!? Boli nas sve qrac koliko si visok, i koju si shkolu zavrshio, i koliko si dobar dizajner, i koliko si dobar programer i sve ostalo!!! To shto si ti napravio 4 bannera ne znachi nishta, verujem da je Bill sve to objektivno sagledao! I to shto omalozhavash sadashnji banner "sa 4 layera koja mogu u osnovnoj da se naprave" stvarnno nije fer prema nekome ko se trudio da napravi to! Imaj malo poshtovanja i privati da je ovaj banner bolji od ona tvoja 4! Ako smatrash da nije, postavi linkove da ih i mi ostali vidimo! Mogu da se kladim da sa svojom srednjom shkolom bolje radim i crtam u PS ili modelujem u 3DS-u od tebe u tvom "naj faxom u zemlji" fonom. A ni programiranje mi nije strano, bio sam na republichkom ove godine, a opet se ne hvalim sa time!Tako da... poshtedi nas tvojih komentara, nikoga to ne zanima, i iskuliraj bar neku temu! U svakoj temi svaki drugi post je tvoj, uvek imash neshto da dodash ili da zamerish! I Bill je u pravu, ti cesh biti u situaciji da napushavash druge kad budesh neshto postigao u ovoj igrici.... do tada STFU please!!!