ako i ove nedelje budem ulozio lovu u skautovanje, da li ce to uticati na ovu listu, tj da li cu dobiti jos neke nove podatke za draft?hvala
ako i ove nedelje budem ulozio lovu u skautovanje, da li ce to uticati na ovu listu, tj da li cu dobiti jos neke nove podatke za draft?hvalaja sam ulozio proslu, a lista se pojavila predprosle sedmice,tako da sam 'ispusio' i dzaba bacio 40 000 (a znas ti sta je to za na IV-ligase). :D zeznulo me fino :)
ako i ove nedelje budem ulozio lovu u skautovanje, da li ce to uticati na ovu listu, tj da li cu dobiti jos neke nove podatke za draft?hvalajokod onog trenutka kada se draft lista pojavila, sva ulaganja u draft se prebacuju za sledecu sezonu tj. za sledeci draft
ako i ove nedelje budem ulozio lovu u skautovanje, da li ce to uticati na ovu listu, tj da li cu dobiti jos neke nove podatke za draft?hvalajokod onog trenutka kada se draft lista pojavila, sva ulaganja u draft se prebacuju za sledecu sezonu tj. za sledeci draftSUPER,znaci nisam bacio 40 000 :D
jokod onog trenutka kada se draft lista pojavila, sva ulaganja u draft se prebacuju za sledecu sezonu tj. za sledeci draft
jokod onog trenutka kada se draft lista pojavila, sva ulaganja u draft se prebacuju za sledecu sezonu tj. za sledeci drafthvala.. i jos jedno pitanje imam, jel se igra u utorak utakmica ili ne?