BuzzerBeater Forums

BB Israel > הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

Set priority
Show messages by
From: Yosi-ISR

This Post:
22
259440.572 in reply to 259440.571
Date: 4/27/2016 7:46:39 AM
Overall Posts Rated:
131131
בתור מישהו שלא אוהד את מכבי תל-אביב או בני סכנין (בקיצור אובייקטיבי) סכנין שיחקה מצויין בגביע וגם בליגה נגד מכבי ת"א , נגד באר שבע פחות באה מוכנה , להגיד שזאת פתיחת רגליים לדעתי זאת האשמה חמורה ואם אין הוכחה אז צריך להשאיר דבר כזה בתוך הפה ולא להוציא את זה החוצה בצורה שכזאת .
לדעתי סיבת התצוגה מול ב"ש טמונה דווקא ביכולת של שחקני הכרעה שקיימים לב"ש וסכנין לא ידעה לעצור , כאשר במכבי קיים רק אחד כזה שסכנין הצליחה לסגור בצורה מושלמת במשחקים נגדם (מה שנתן הזדמנות אגב ליצחקי ועוד כמה חברים להתבלט ועשו זאת לא רע דווקא אך לא מושלם לצערם של מכבי)

בקשר למהומה טב"ח התנהג בצורה מזוויעה בגביע, פשוט לא ספורטיבית מותר למחות על כך בתקשורת , וראייקוביץ' פשוט ילד חוצפן והתנהג בצורה בזויה במשחק האחרון לדעתי הוא ואבוקסיס צריכים להיענש במלוא חומרת הדין (לפחות 3-4 משחקים השהיה ואם אפשר גם ששני המועדונים יענישו אותם באופן אישי בתוך המועדון בצורה שתכאב בכיס) שניהם מודלים לחיקוי והתנהגות כזאת על המגרש אסורה בהחלט , ההתנהגות של בן חיים הייתה בזויה ולא ספורטיבית אך ממש לא מצריכה שום עונש בניגוד להתנהגות של השניים שהזכרתי קודם אלימות היא קו אדום , אי ספורטיביות היא פשוט התנהגות מגעילה אך מותרת

From: Tzachi

This Post:
00
259440.573 in reply to 259440.572
Date: 4/27/2016 3:40:11 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
יוסי צר לי להגיד לך אבל אתה פשוט מבלבל את המוח.

סכנין פתחו רגליים נגד באר שבע, תראה את התקציר שוב כל גול יותר ביזיוני מהקודם, ואני מוכן להתערב על מה שאתה רוצה שאם אנחנו מנצחים את באר שבע בשבוע הבא ומירוץ האליפות נשאר צמוד, אז גם במחזור האחרון סכנין יפתחו רגליים ויפסידו גם ב5 אם יצטרכו.

טל בן חיים התנהג בצורה נהדרת, בדיוק כמו שהיה צריך להתנהג, סכנין באו לבזבז זמן, אנחנו באו לשחק.
בעידן ג'ורדי יש חוק מאוד ברור, מכבי לעולם לא מוציאה כדור, אנחנו ממשיכים לשחק, השופט החליט לעצור את המשחק? עוצרים. לא החליט לעצור את המשחק? משחקים, באנו לשחק כדורגל.
החוק הזה לא בא סתם, הוא בא בגלל שקבוצות באו ופשוט שרפו את הזמן, עשו הצגות, נפלו כל הזמן ו"שיחקו" את עצמם כאילו הם פצועים חצי מהמשחק. פשוט לא שיחקנו בפועל.
סכנין חשבו לעקוף את החוק של ג'ורדי על ידי זה שהם יעיפו את הכדור החוצה, לא הלך להם, והיה מוצדק בהחלט שהמשכנו לשחק.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4794971,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4795062,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4794948,00.html

איזה קטע? אז אבוקסיס המשיך לשחק כששחקן היה פצוע על הדשא? איזה קטע, זה אבוקסיס אמר לכל השחקנים שלו בהפועל לעולם לא להוציא כדור? מדהים. העיקר "מכבי שברה את שיאי הגועל נפש". גועל נפש של מאמן, גועל נפש של ספורטאי.

בנוסף לכך, בשבוע האחרון רץ ברשת סרטון עם 5-6 דוגמאות של מקרים דומים, עם קבוצות אחרות (ב"ש, ביתר, הפועל) שגם המשיכו לשחק / לא הוציאו כדור / לא החזירו כדור. בית"ר אפילו כבשו מולנו גול שאיגיבור היה על הדשא, ואחת הקבוצות (אני לא זוכר מי כרגע) כבשה בזכות שחקן של היריבה ששכב על הדשא ממש ליד קו השער, וככה לא היה נבדל, כי הוא שכב מקדימה. כלומר, לא רק שהמשיכו לשחק ששחקן של היריבה נשכב על הדשא אלא אפילו ניצלו את עובדת היותו על הדשא מקדימה כדי שיוכלו לכבוש בלי שזה יהיה נבדל.

נ.ב. השדר בחלק מאותם משחקים, כולל המשחק של מכבי-ביתר אם אני זוכר נכון היה שפיגלר, בדיוק אותו שדר ששידר את החצי גמר נגד סכנין. איפה הוא נזכר שהמעשה הזה בלתי ספורטיבי? רק במקרה של מכבי, שהייתה מקופחת באותו יום בצורה משמעותית על ידי השופט, רק במקרה של מכבי, שאצלה יש חוק ברור שלא מוציאים כדור, לא משנה מה, בגלל שקבוצות באו לשרוף נגד מכבי זמן ובדיוק בזכות החוק הזה, קבוצות היום שורפות הרבה פחות זמן נגד מכבי. ולא בקבוצות אחרות שהחליטו סתם כי בראש שלהם עכשיו לנצל את היתרון שחקן שלהם על היריבה, או אפילו להשתמש בשחקן היריבה ששוכב על הדשא כדי לשבור נבדל, כל אלו ספורטיביים.

מיותר לציין שכמובן באף אחד מהמקרים האחרים לא קמה מהומה, כלום, דממה. רק מקרה אחד לא ספורטיבי. איזה? אותו מקרה בו מכבי כבשה גול. מה שכחו מהמשחק בו מכבי כבשה גול כזה? שלקחו לנו פנדל 100 אחוז, לקחו לנו גול בנבדל שלא היה ולא נברא, נתן גול לסכנין שהיה בנבדל 100 אחוז, ולא נתן אדום ש95 אחוז מהשופטים היו נותנים). שיפוט מכור? תשפוט אתה. אבל זה שווה 2 גולים בהנחה שמחטיאים את הפנדל והאדום שלהם לא נותן לנו כלום, 3 גולים בהנחה שכובשים את הפנדל והאדום שלהם נותן לנו, ואפילו יותר אם האדום שלהם היה גם תורם לנו). בקיצור, שיפוט מכור.

לגבי ראיקוביץ' - אבוקסיס, ראיקוביץ טעה? כן. ראיקוביץ' היה צריך ללכת לשם? לא. מה לא נכון? ראיקוביץ' ואבוקסיס צריכים לקבל עונש שווה. מה עוד לא נכון? ראיקוביץ' צריך לקבל משפט בלי ייצוג. .מה עוד לא נכון? ראיקוביץ דחף את אבוקסיס והפיל אותו. במקרה הכי קיצוני אפשר לומר שראיקוביץ דחף את אבוקסיס בקטנה ואבידור הוא זה שדחף והפיל אותו בפועל. במקרה קצת יותר קיצוני שהוא גם האמת לדעתי? ראיקוביץ העיף את אבוקסיס מאזור המהומה, לא דחף אותו, לא הפיל אותו, אבידור דחף אותו ואבוקסיס החליט ליפול. אבוקסיס מאמן בדיחה, היה שחקן בדיחה,
קח סרטון
https://twitter.com/YuvalNBBarak/status/724695478668005376

מה עוד שכחו? המאבטחים של סכנין הם בדיחה, באו והרביצו לשחקני מכבי, אבל זה נשכח כי הם הרביצו לשחקני מכבי, וכל דבר נגד שחקני מכבי הוא חוקי.

This Post:
00
259440.574 in reply to 259440.573
Date: 4/27/2016 4:53:18 PM
Overall Posts Rated:
131131
אני לא טענתי לרגע שאתה מבלבל את המוח ידידי אבל בוא ננסה לשמור על דיון הומור שטויות וסתלבט ברמה נורמלית צחי ;) בכל זאת זה פורום מדינה ויש פה ילדים שמצפים לדוגמא ורמת שיח נורמלית

השחקן של סכנין הוציא את הכדור החוצה על מנת שיטפלו בו לאחר שנפצע , הוא זה שהוציא אותו! לכן לגיטימי שיתנו לו את הזמן בשביל שיטפלו בו , ומי הוא אותו ג'ורדי שימציא את חוקי הספורטיביות אם ברצלונה שמשחקת נגד עשרות קבוצות קטנות דוגמא לבנטה או ראיו וייקנו או כל קבוצה ספרדית קטנה ומוציאה כדורים כאשר הקבוצה היריבה נפצעת אז גם חברך במכבי ת"א יכולים לעשות כן ועדיין לנצח (לא מצפה כמו ברסה לתת 7 או 8 כל משחק) או כמו ריאל שגם היא נוהגת בספורטיביות דומה ומנצחת (5 ו6 ברוב המשחקים) עדיין לתת רגע לבחור להתאושש ואז להמשיך, ג'ורדי אינו יכול לקבוע חוקים ספורטיביים , הספורטיביות היא קוד לאומי , בן דוד שלי מאמן ילדים והחוק הראשון שהוא מלמד הוא ספורטיביות שחקן נופל או נפצע עוצרים את המשחק ומוציאים את הכדור זה הכל , זאת התנהגות מדובר בלתת דוגמא ובדמויות שהם מודלים לחיקוי וצריכות להתנהג בהתאם , טל בן חיים אינו דמות לחיקוי לאף ילד בארץ הזאת ועצוב שמכבי לא מחנכת אותו להתנהג בהתאם

נדמה לי שטענתי בפוסט שלי שאבוקסיס וראייקוביץ צריכים להיענש במלוא חומרת הדין , וההתנהגות של טב"ח אינה ספורטיבית ומגעילה בעליל.
בעניין ראייקו -יוסי אבוקסיס אז מה שמכבי בעצם מנסה לעשות זה לבזבז זמן? ותובע ההתאחדות פשוט מוציא אאוט מהיר ומחזיר את הכדור למגרש? לגיטימי לא? על זה לעשות עליו עליהום? , שנינו חושבים ששניהם צריכים לתת את הדין , אני שמח שראייקו נותן אותו ב3 משחקי הרחקה ( האמת לדעתי 5 היו משקפים יותר טוב ונותנים הרתעה גדולה יותר ועונש חינוכי טוב יותר לילד החוצפן הזה שדחף/ליטף/הרחיק קרא לזה איך שתרצה העיקר רץ מהשער שלו למאמן יריב והתנהג בצורה שלא תתקבל בליגה שלנו ) חבל לי מעט שאבוקסיס לא קיבל עונש גדול יותר מלבד קנס כספי , אבל מאוכזב יותר מכך ממכבי וסכנין , שניהם שלחו ייצוג ועוד בכו וכן הלאה שניהם צריכים להעניש בעצמם במלוא החומרה את שני האנשים הללו במקום לגבות אותם בבית הדין !

Last edited by Yosi-ISR at 4/27/2016 4:59:28 PM

This Post:
00
259440.575 in reply to 259440.574
Date: 4/27/2016 5:30:36 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
אז לומר שאתה מדבר דברי טעם כשהם שטויות? יוסי אתה יודע שאני באמת אוהב אותך אבל זה פשוט בולשיט ששמעת מהתקשורת ואתה ממחזר.

לשחקן של סכנין לא בא לשחק, אלא בא לשרוף זמן אז הוא הוציא כדור החוצה
אנחנו לא שורפים זמן, אלא באנו לשחק, יש קהל שבא לראות כדורגל, אז אנחנו משחקים. מאוד פשוט. בשביל זה יש כדורגל.

תריץ גוגל, תמצא סרטון מאוד יפה בו תגלה שמכבי היא ממש לא הראשונה כשמשחקת ששחקן של היריבה נפצע, ושהרבה קבוצות אחרות לא החזירו כדורים. בקיצור, הכל בולשיט לגבי האי ספורטיביות.

המאמן של סכנין היה השחקן הכי מלוכלך ואנטי ספורט בליגה במשך שנים, הוא בעצמו כשחקן לא עצר לשחקן אחר שנפצע, הוא בעצמו העיד על עצמו שהוא שחקן מלוכלך, הוא סימן לעותמאן ליפול ולעשות הצגה, הכל שטויות של אבוקסיס. והוא בעצמו הנחה בעבר את הקבוצות שלו לא להעיף כדורים, לא להחזיר כדורים. פשוט לשחק כדורגל. עד שמגיע המקום בו הוא רוצה לבזבז זמן ואז מעיפים כדור כמו גדולים. בולשיט.

אבוקסיס צריך לקבל עונש חמור, הוא הצית מהומה, הוא עשה בלאגנים, הוא חייב להענש.
ראיקוביץ צריך להיענש בצורה קלה מאוד, הוא עשה טעות? כן. אבל ממש לא כזו שמצדיקה הרחקה מהמגרשים, בוודאי לא ל3 משחקים, אולי משחק אחד, בקושי. נחוצה כאן עכשיו פנייה לבית דין אחר, שקול יותר, ולא מכור כמו זה של ההתאחדות.

יש כאן עבודה משותפת כדי למנוע אליפות ממכבי. כולם בעד באר שבע. שימותו כולם, אנחנו נקח אליפות על אפם ועל חמתם של כל מי שמנסה בצורה אנטיספורטיבית למנוע אותה מאיתנו, של כל אלו שמנסים לנהל את האליפות מחוץ למגרש הכדורגל. של השופטים המכורים, של הקבוצות שמוכרות משחקים. 4 מ4, זה מה שצריך לעשות עכשיו, ויש אליפות נוספת.

בכל אופן, זה ממש לא יהיה קל, כל העולם נגדנו והדרך הקשה מאוד הזו מתחילה בניצחון מול באר שבע במשחק הכי קשה והכי חשוב שהיה לנו העונה.

#יאללהמכבי

This Post:
00
259440.576 in reply to 259440.575
Date: 4/27/2016 5:40:39 PM
Overall Posts Rated:
131131
אתה טוען שכשחקן נפצע צריך להמשיך לשחק , זה הספורטיביות בעינייך?
על כל 1000 התחזויות נגד מכבי יש פציעה אחת אמיתית נניח , אוקיי? ועדיין בשביל אותה פציעה אחת על כל 1000 כדורים צריך להוציא את הכדור בכל ה1000 הפעמים ולעצור , מדובר בספורט והספורטיביות היא ערך עליון ואם אדם נפצע צריך להעניק לו את הטיפול בזמן המהיר ביותר, ולא לשחק כאשר משחקים 10 נגד 11 מסיבות כאלו

בעניין ראייקו לטעמי ריצה כזאת ודחיפה ליטוף או כל דבר בכיוון הזה צריך להעניק לו עונש חמור יותר ולדעתי מכבי בעצמה צריכה להעניש אותו במלוא חומרת הדין (אם אפשר לפגוע לילד החוצפן הזה בכיס כמו שצריך) בטח שלא לספק לו הגנות ותירוצים בבתי הדין השונים!
(כנ"ל לגבי סכנין שצריכה לתת לאבוקסיס בראש על ההתרסות וההתגרויות שלו , פשוט לא בשביל דברים כאלו באנו לראות כדורגל)

באשר למצבה של מכבי בליגה מאחל ל2 הקבוצות בהצלחה במשחק הקרוב שישמרו על ספורטיביות וייתנו לנו משחק יפה בתור צופים , לשתיהן יש שחקנים מדהימים , אני אישית חושבת שמכבי מעט פייבוריטית אבל מאוד תלויה על איזה צד יישן זהבי בלילה לפניי

This Post:
00
259440.577 in reply to 259440.576
Date: 4/27/2016 5:57:37 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
אני טוען שכשחקן "נפצע" צריך להמשיך לשחק.
אותו עותמאן המשיך לשחק משנייה אחרי הגול ועד סוף ה90 דקות באופן מלא, שום פגיעה. גם באותו מהלך הוא עמד, החליט לבעוט החוצה וליפול, כי הוא "נפצע". ולא, לא צריך לעצור את המשחק 1001 פעמים, בגלל פציעה אחת ו1000 התחזויות, ממש לא. בדיוק כמו הסיפור " זאב זאב".

ושוב, אנחנו ממש לא היחידים בליגה. ביתר כבשו מולנו גול כזה העונה, בש המשיכו לשחק ולא החזירו כדור במשחק אחר, בעוד משחק קבוצה ניצלה את העובדה ששחקן היה על הדשא כדי להתחמק מנבדל. אז זו לגמרי הנורמה, אנחנו לא שונים מאף אחד, בטח לא לרעה; אם לא לטובה.

ראיקוביץ צריך לקבל קנס כספי, קנס כספי ותו לא. לא הרחקה, ובוודאי ובוודאי שלא הרחקה ליותר ממשחק אחד.

אבוקסיס צריך לקבל עונש גדול פי כמה.

מה בית הדין עשה? לאבוקסיס קנס כספי קטן, לראיקובייץ הרחקה מ3 משחקים. כאלו דבילים.

נ.ב. מה לדעתך היה קורה אם מכבי היו אומרים שאין לבאר שבע מה לבוא למשחק הקרוב כי נשבור להם את הברכיים? ואם "מאבטחים" של מכבי היו מכים שחקנים של באר שבע? ובכלל אם מכבי היו מתנהגים כמו סכנין? רוצה רמז?

אני קודם כל מאחל לנו שיפוט הוגן במשחק מול באר שבע ולא שיפוט מוטה. אם גם פה יהיו טעויות שיפוט מהסוג של החצי גמר גביע נגד סכנין, באמת שאפשר כבר פשוט להביא ישר לב"ש את הצלחת במקום להתאמץ כל כך כדי למנוע ממכבי את האליפות. ליגה ביזיון.

This Post:
11
259440.578 in reply to 259440.571
Date: 4/28/2016 7:30:25 AM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
409409
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
צחי אתה פשוט כל כך אובייקטיבי שזה מהמם!

מה שמצחיק אותי בכל הסיפור הזה הוא שאם המצב היה הפוך, אחד לאחד, כלומר טל בן חיים היה מוציא כדור החוצה ומתיישב על הדשא ועותמאן היה מוציא אותו מיד, שתי הקבוצות היו טוענות את הטענות התהפוכות.

This Post:
00
259440.579 in reply to 259440.578
Date: 4/28/2016 8:24:37 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
אני לא אובייקטיבי. אני בעד מכבי, חד משמעית.

זה לא סותר את זה שאני חושב שזה נכון.

נ.ב. כשבית"ר כבשו מולנו כשאיגבור היה על הדשא, לא התלוננתי לרגע על בית"ר.

This Post:
11
259440.580 in reply to 259440.579
Date: 4/30/2016 11:44:03 AM
Overall Posts Rated:
33
עם לא שמתם לב עותמן עמד ואז יוסי אבוקסיס ראה שטל בן חיים ממשיך אז הוא אמר לו ליפול. גם בלי השער של יצחקי היה אמור להיות לנו פנדל שער חוקי שנפסל ולהם צריך לפסול את השער הראשון אז הגיע הזמן להירגע.

This Post:
00
259440.581 in reply to 259440.580
Date: 5/1/2016 11:26:18 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
כמה כיף לראות את ההתאחדות נופלת במחוזי. גם אם זה רק "צו מניעה זמני" וגם אם ככל הנראה העונש יוחזר לאחר המשחק מול ב"ש, כל מכה להתאחדות ולשטויות שלה (לא מגיע ייצוג לראיקוביץ') מבורכת. גם אם היא נפילה קטנה.

פשוט בושה של התאחדות יש לנו כאן בארץ, טוב שאף אחד בכלל לא מדבר על העונש הבדיחה שהושת על אבוקסיס. 5000 שקל? באמת? פאדיחה.

עכשיו אנחנו מגיעים עם ראיקוביץ' למשחק הכי חשוב שהיה לנו כאן במשך הרבה מאוד זמן, חייבים ניצחון מול באר שבע, והלוואי שהוא יהיה מוחץ או דרמטי. זה יהיה מדהים. הבעיה? עם כל הרעש שהיה סביב ראיקוביץ' בשבוע האחרון אני חושש מאוד מתצוגת נפל. נקווה שיהיה בסדר.

#מכביב"ש
#חייביםניצחון

This Post:
00
259440.582 in reply to 259440.1
Date: 5/2/2016 4:09:03 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
איזה שיט של משחק