BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η Ωραια Αιγα VIΙ

Καφενειο η Ωραια Αιγα VIΙ (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Super Idol

To: Thor
This Post:
00
203967.573 in reply to 203967.571
Date: 1/5/2012 5:31:36 AM
Overall Posts Rated:
151151
πρεπει λιγο να επενδυσουν τα αφεντικα και να αλλαξουν πολλα πραγματα σε αυτο...

1. Εφαρμογη flash player σε πολλα σημεια του site
2. Ανανεωση γραφικων, πχ στον αγωνα, γηπεδο overview, παικτες ολοσωμοι κλπ
3. ελαχιστες διορθωσεις στην μηχανη του παιχνιδιου (την θεωρω ηδη αρκετα καλη)
4. και φυσικα διαφήμιση... αν επενδυσουν λιγο ίσως έχουν μεγαλυτερο κερδος στο τελος... επισης θα μπορουσαν να κανουν κατι και με τους supporters... να δωσουν παραπανω κινητρα να πληρωνουν παραπανω ατομα.
5. Περισσοτεροι gms (ακομα και κρυφοι) να αποφευγονται τα banαρισματα και να προλαβαινουν τις ατασταλιες νωριτερα

This Post:
00
203967.574 in reply to 203967.573
Date: 1/5/2012 7:29:18 AM
Overall Posts Rated:
150150
πάντως είναι γεγονός ότι αρκετοί χρήστες τα παρατάνε...το βλέπω και από τον όμιλό μου τις τελευταίες σεζόν...

This Post:
00
203967.576 in reply to 203967.575
Date: 1/5/2012 7:36:24 AM
Overall Posts Rated:
150150

Παραπάνω κίνητρα συμφωνώ πως ναί!Αν και ήδη δεν είναι λίγα!Προσωπικά όμως δεν θα ήθελα να αποκτάει κάποιος πλεονέκτημα με το να είναι Υποστηρικτής!

πολύ σωστό...αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που ξεκίνησα το παιχνίδι...όλοι έχουν ίσες πιθανότητες είτε είναι Υποστηρηκτές είτε όχι...

This Post:
00
203967.577 in reply to 203967.576
Date: 1/5/2012 8:37:40 AM
Overall Posts Rated:
151151
Δεν ειπα να επωφελουνται οι Υποστηρικτες σε σχεση με τους αλλους που δεν πληρωνουν... αλλα πχ απο οτι ξερω στο hatrick οι παικτες ειναι σαν ασπρομαυρες σκιες οταν δεν εισαι supporter, ενω αντιθετως αποκτουν κανονικα χρωματα οταν γινεσαι (μπορει να κανω και λαθος ε...) ή μπορει να μειώσουν και τις τιμες (αν και τις βρισκω λογικες προσωπικα...)

παντως παικτες παντα τα παρατουσαν και μεταξυ μας τωρα πολλοι απο αυτους απογοητευονταν απο την πορεια της ομαδας τους και οχι απο το τι κανουν οι αλλες (αν κλεβουν αν εχουν φαρμες αν αν αν). Και αλλοι επειδη το παιχνιδι εχει μεινει στασιμο απο καινοτομες ιδεες, 2-3 σεζον τωρα (που παιζω και το παιχνιδι εγω). Το θεμα μας ειναι στο ισοζυγιο..

ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ = ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ

οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ναι ειναι περισσοτερες απο τις ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ..
Γιατι δεν γινονται νεες εγγραφες λοιπον?... καποτε ο gm ειχε αναφερει πως δεν προλαβαινε τις αιτησεις και τωρα εχουν πεσει τα πραγματα... αρα φταιει η διαφημιση και θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα gm

This Post:
00
203967.578 in reply to 203967.575
Date: 1/5/2012 8:42:11 AM
Overall Posts Rated:
151151
Αν κάθε χρήστης έριχνε μια ματιά στον όμιλο του μια φορά την εβδομάδα ή πρόσεχε περισσότερο τα νέα τότε όλα θα ήταν καλύτερα!

Δεν πιστευεις οτι αν ο αιτων μιας αναφορας ενημερωνοταν για την καταληξη του αιτηματος τα πραγματα θα ηταν καλυτερα...; Για παραδειγμα αν καποιος κανει καταγγελια για μια μεταγραφη που τελικα κοστισε ΠΟΛΥ παραπανω απο τα χρηματικα ορια, δεν ενημερωνεται ποτε για το τι εγινε και ποτε δεν φαινεται αυτη η αλλαγη στα χρηματα στην transfer list... Γιατι πιστευετε οτι δεν γινεται αυτο;

From: pazinok

This Post:
00
203967.579 in reply to 203967.558
Date: 1/5/2012 8:49:50 AM
Overall Posts Rated:
335335
και να σου πω κατι που μπορει να συμβει ,εαν τα παιδια απο τον κοκκινο ομιλο δωσουν παιχνιδια ωστε να σωθει ο κατζα δηλ. να σωθει ενα μποτακι και παιξω εγω με μειονεκτημα εδρας απεναντι στον γκριν και πεσω παλι δεν θα με πειραξει ας προσεχα ας μην εκανα χαζομαρες....

πραγματικα αυτη θα ηταν η πιο εξυπνη ΜΑΝΑΤΖΕΡΙΚΗ κινηση απο καποια ομαδα του κοκκινου ομιλου..αν ημουν κανας μαρτιου η κανας γκριν και ηξερα οτι την παραμονη την ειχα ή οποιοσδηποτε ομαδα (ακομα και ο ματσας αν χασει ενα παιχνιδι δεν χαθηκε και ο κοσμος) .. θα εδεινα το παιχνιδι μου στο μποτ..και εκεινη την στιγμη δεν θα σκεφτομουν ουτε τα κατσικακια ουτε τον κενταυρο ουτε τους κρεπαλεαδα..ειδικα αν ειχα ας πουμε καποια χ κοντρα με τα κατσικακια..αλλα και για καφε να βγαιναμε με τον νικο σιγουρα θα το ειχα στο μυαλο μου να το κανω..

(δεν ξερω κατα ποσο βλαπτω τους αλλους..αλλα η δικια μου ομαδα θα εχει τρομερα οφελη την επομενη σεζον αν βρισκομαι στον ιδιο ομιλο με ενα μποτ)

ειναι υπουλη κινηση?..ειναι αντιαθλητικη?δεν ξεω..
εγω θα την ονομαζα μανατζερικα εξυπνη κινηση..

ισως να φταιει που βρισκομαι τοσο καιρο στον χωρο του πρωταθλητισμου και εχουν δει πολλα τα ματια μου..και εχω στεριθει πολλα πραγματα απο τα συμφεροντα τον αλλον..
να κινησε σιγανα σαν το φιδι,να αλλαζεις δερμα οταν κατι σε ενωχλει και να χτυπας οταν βρισκεις ευκαιρια
αυτο εμαθα τοσο καιρο στον χωρο..
(και υπενθιμιζω εχουν δει και εχουν δει τα ματια μου)

*αν επεφτα κατηγορια απο μια τετοια κινηση..πραγματικα θα χυροκροτουσα!!

ειναι ομως εντελως διαφορετικο με τις μεταφορες χρηματων..κ.α
εγω ειμαι της γνωμης οτι αν εχεις συμφερον να δωσεις ενα παιχνιδι..θα το δωσεις
για παραδειγμα αν κληρωθω στο κυπελλο με τον ματσα,φυσικα και θα το δωσω το παιχνιδι..

χρηστο μου αρεσεις - εισαι και ΠΑΟΚΙ..και ημουν και στην 4 χθες να δω τον κοντρερας και τον βιερινια για τελευταια φορα
αλλα δες λιγο τι ειπες..
απλως σε λεω οτι δεν θα χαιρομουν καθολου το πρωταθλημα εαν ηταν βρωμικο..κ ας ειδα τον παοκ πρωταθλητη στα 9 μου χρονια..δεν θελω τετοια πρωταθληματα φιλε μ!!ΠΑΟΚ να σαι για πολλα αλλα οχι για πρωταθληματα..αλλιως ας γινομουν ολυμπιακος..(ας το αφησω εδω για την παοκαρα γιατι θα ξεφυγω)

δεν θελεις βρωμικο πρωταθλημα και συμφωνω..αρα θελεις η ομαδα ειναι η καλυτερη και σε καθε παιχνιδι που μπαινει να το καθαριζει..
θα σου δωσω 2 παραδειγματα..
1. μην μου πεις οτι δεν επαιξες στο στοιχημα χ τον ΠΑΟΚ με την ρουμπιν???...ολοι ηξεραν πριν το παιχνιδι οτι θα αποκλειστει η τοτεναν...(ο ιδιος της ο προπονητης της το ειπε,και δεν ειχε παρει τα αστερια τελευταια αφωνιστικη)
2.οταν πηρε το πρωταλημα ο παναθηναικος και ο ολυμπιακος ηταν χαλια στα πλαυ οφ..δεν ησουν ενας απο αυτους που ελεγε το καλο της πολης,σκοτωστε τον γαυρο?...πηγαμε μεσα στο αρη και φαγαμε 3 γκολ σε μια χρονια που δεν ειχαμε ξανα φαει ουτε 2`~

μπορω να σου δωσω και αλλα παραδειγματα που η ομαδα μας (και τωρα λεω για τον ΠΑΟΚ μιας και ειμαστε και οι 2 και γνωριζουμε 2 παραπανω πραγματα) δινει αποτελεσματα για το συμφερον της..κατι ηττες στην τουμπα απο καβαλες ..τεσπα ας ειναι καλα το στοιχημα..αυτα απο μενα..σορυ που σας κουρασα!!

This Post:
00
203967.580 in reply to 203967.579
Date: 1/5/2012 9:15:17 AM
Overall Posts Rated:
129129
Τα bot πεφτουν ετσι κι αλλιως στην τελευταια κατηγορια,οποτε ολος ο συλογισμος σου ειναι ακυρος ;)

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
203967.581 in reply to 203967.580
Date: 1/5/2012 9:32:02 AM
Overall Posts Rated:
335335
α ναι??οκ σορυ :P
αλλα ηταν και πολυ πρωτη η σκεψη μου :P
χαχαχαχαχα

This Post:
00
203967.582 in reply to 203967.580
Date: 1/5/2012 10:04:46 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
είσαι κακός...τον άφησες να γράψει όλο το κατεβατό και μετά του λές την αλήθεια...
θα μπορούσες να το αφήσεις ασχολίαστο....:))))

πάντως αυτό που θα γίνει σίγουρα...είναι ότι ο probonas θα βγει 6ος...
και περιμενω να δω το τελευταίο παιχνίδι των Κατσικάκια-Krepaleada...θα το δίνει ο ένας στον άλλον και ο άλλος δεν θα το παίρνει...

Advertisement