Pratim ga, dosad je bio u lošoj formi, a i molio sam vlasnika na početku sezone da mu digne izdržljivost ili slobodna bar za +1 i ništa koliko vidim...a i javio mi se tek na drugi ili 3. mail...
I onda je rekao da nema vremena to trenirati...pa sam ga molio da mu proba dignuti skok bar na 15...ali pitanje što će biti od toga...a možda je i plafoniran...
Mislim, ok ako i ima lošu izdržljivost, GE to relativno dobro rotira, ali 2 je prenisko za moj ukus, ima par igrača s izdržljivošću 3 u repci ali tu stvarno vučem crtu...u kombinaciji s lošim slobodnim bacanjima nema kaj tražiti u repci...
Isto tako skok na 14 je malo preslab za unutarnjeg igrača...a za nisko krilo ima preslabu vanjsku obranu, mada vjerujem da bi mogao napadački dobro odigrati...sve u svemu dobar igrač, ali nedorečen...doduše volio bi mu dati priliku, ali za to trebam bar mrvicu dobre volje od vlasnika...ne očekujem čuda...
Uglavnom vlasnik zna kaj mu treba, čim prije mu digne bar nešto može mi se slobodno javiti na mail...
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...