ak ked sa pozriem do databazy u21 vidim kazdeho hraca rovnakeho ..
V U21 sme sa vybrali cestou maximalizácie úžitku = nie maximalizácia jedného/dvoch skillov, ale tréning hráča, aby bol čo najlepší pre klub aj pre NT. Ak sa toto správne trénuje, dokážeme mať fakt pekných hráčov už v 21. Pozri si Boguského, Mierku, Šramotu, Bujdu, Renáca, Gažúra...máme problém trénovať 5 vynikajúcich hráčov v ročníku, tak si nemôžeme dovoliť to, že buď nám nebude trénovať majiteľ podľa predstáv, lebo ten hráč nebude mať taký prínos pre tím a tým pádom ani nebude postupovať do vyšších líg, alebo že budeme mať v U21 1-2 použiteľných hráčov a ostatní budú mať 17 OD a PA 3, DR 4 a HN 5. Ja si za takýmto konceptom, aký teraz pri U21, stojím a myslím si, že je len otázkou času, kedy začne produkovať reprezentantov pre NT.
tu sa netrenuje pre potreby NT, ale co najuniverzalnejsie s ohladom na plat od 18r. je to jeden smer ktorym sa to ubera a toto je vysledok..
Ja som sa sťažoval práve na výplody predošlého systému :) chýbajú nám hráči vo veku 22-23 rokov. O budúcnosť sa až tak nebojím...
podla mna je napriklad zbytocnost trenovat 1na1 u hracov okolo 18-20r, ved to moze trenovat aj ked ma 23-24 predsa.
K tomuto len toľko, že ťahať jeden skill vysoko nad ostatné sa nevypláca. Najviac skokov za sezónu urobia hráči, ktorí trénujú fakt rovnomerne, nízke skilly ich brzdia.
ja som bol vzdy za selekciu uz po drafte
To sme aj my, len problém je, že cez sito nám prejde tak 7-8 vhodných hráčov celkovo, z toho ak počítaš "prirodzený úbytok" = bot, neaktívny manažér atď... ostanú nám pri najlepšom 2-4 hráči, ktorí budú trénovať. A vieš sám, že nie je tréning ako tréning. A keď už náhodou aj presvedčíme majiteľa, nech hráča predá, nenájde sa nikto na Slovensku, kto by bol ochotný ho kúpiť.
A na záver len toľko, že som rád, že konečne je tu aspoň nejaká debata :)