BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým V

Národní tým V (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: rwystyrk

This Post:
00
274195.576 in reply to 274195.575
Date: 4/29/2016 1:02:12 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12481248
Second Team:
Jirkov
Taky jsem nad tím uvažoval, že jde jen o jeho taktizování před zápasem. Ale v situaci, kdy postupové šance obou týmů jsou opravdu v ryze teoretické rovině, mi to přijde nepravděpodobné, protože zase tak důležitý zápas to není. Jiné by to bylo třeba v případě, kdy by si vítěz zajistil postup nebo naopak poražený ztratil šance na postup (ale za situace, že šance na postup je reálnější, např. že by 2 výhry dávaly jistotu).

This Post:
00
274195.577 in reply to 274195.572
Date: 4/29/2016 2:35:33 PM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Tvůj pohled na dohody mi přijde poněkud nezvyklý. Co vím, tak jsme tuto sezonu i předchozí sezony hráli několik zápasů na dohodu. Někdy jako nabízející, jindy jako přijímající. Určitě jsme některé zápasy prohráli, i když jsem dohodu nabízeli, asi jsme tedy výhodu neměli :-) Taky jsem nikdy nezaznamenala, když nám dohoda byla nabídnuta, že by někdo naříkal, že na nás soupeř hraje nefér hru. Maximálně jsme na dohodu nepřistoupili, když se nám zdálo, že není v našem zájmu. A taky naopak jsme vyhráli některé zápasy, ve kterých jsme přijali dohodu navrženou soupeřem, proč jsme vyhráli, když měl soupeř výhodu :-)

This Post:
22
274195.578 in reply to 274195.577
Date: 4/29/2016 3:19:14 PM
Overall Posts Rated:
3939
Abych se k tomu vyjádřil i já jakožto jeden z hlavních strůjců této debaty...
Dohodu TIE vs TIE jsem ti nabídl proto, že jsem měl za to, že to má význam pro obě strany. Přistoupil bych k tomuto kroku i kdyby mi to neradil rwystyrk. Chtěl bych tě upozornit, aby jsi v tom nehledal žádně nekalosti směrem k vašemu týmu. Dohody mezi dvěma týmy patří ke hře. A já v této hře hájím zájmy našeho týmu a mou snahou je, aby náš tým pokračoval do dalších bojů MS. Dohoda TIE vs TIE patří k možnostem, které jsem měl, jak šance našeho týmu na postup udržet do poslední chvíle. Přistoupil jsem k tomuto kroku jelikož za situace, ve které se oba týmy nacházejí jsem se domníval, že se bude jednat o zápas s vyšším nasazením a abych se vyhnul případnému plýtvání nálady, kdy by oba týmy hráli se stejným nasazením rozhodl jsem se ti navrhnout dohodu. Mohl jsi nereagovat, nebo jednoduše odmítnout. Jelikož jsi zareagoval tak jak jsi zareagoval, spustilo to tuto, dle mého názoru zbytečnou debatu. Kdybychom tento zápas hráli proti jinému soupeři, nabídl bych mu opět stejnou dohodu. Nehledej v tom tedy žádný záměr poškodit taktické možnosti vašeho týmu, či vás nějak jinak znevýhodňovat. Neznám tvoje dosavadní vztahy s rwystyrkem, či s jinými manažery, proto tam nehledej ani žádné podkopávání vztahů jedné komunity vůči druhé.
Ještě jednou zdůrazňuji, že za mým krokem poslat ti návrh na dohodu TIE vs TIE nestálo nic co by vás mělo znevýhodnit! Doufám tedy, že všechny své kompilace hodíš za hlavu a na tuto anabázi budeme moci zapomenout. Vše to beru tak že jsi dohodu nepřijal a tím to pro mne hasne. Nechci z toho vyvozovat nějaké zbytečné závěry atp.
Přeji tedy do pondělního zápasu hodně štěstí ať už se bude hrát s jakýmkoliv nasazením z jedné či druhé strany.

This Post:
11
274195.579 in reply to 274195.578
Date: 4/29/2016 3:56:16 PM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10391039
Second Team:
Nitra Urpiners
Dakujem za objasnenie. Podobne aj ja ti zelam vela stastia.

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
From: Pepan55
This Post:
00
274195.580 in reply to 274195.579
Date: 4/29/2016 4:15:39 PM
Overall Posts Rated:
3939
Na externím je info k zápasu se Slovenskem, tak se tam mrkněte. ;)

This Post:
00
274195.581 in reply to 274195.580
Date: 5/1/2016 7:07:04 AM
Overall Posts Rated:
913913
Tak, jelikož tu padlo moje "jméno", tak se vyjádřím a to ve více příspěvcích, protože dlouhé se čtou blbě a nudí;)

1) to rwystyrk: Nepsal jsem, protože jsem na BB nebyl a kdybys mě nezmínil, tak možná nepíšu ani tak. Je podstatný rozdíl v tom něco doporučit a nebo na sebe brát prohru, protože jsi netlačil a pak to veřejně rozebírat. Do ted jsem myslel, že dohody jsou na NT urovni běžné a jsem rád, že je možné vidět někoho, kdo to vidí stejně jako já na klubové úrovni.
Takže neplet dvě věci najednou. Mě úplně zarazilo, že ses omlouval za netlačení na NT trenéra - to je prostě mimo! - a nevadí mi, že něco doporučuješ.

Last edited by LA-Macros at 5/1/2016 7:19:08 AM

This Post:
00
274195.582 in reply to 274195.581
Date: 5/1/2016 7:09:59 AM
Overall Posts Rated:
913913
2) to Zajino: V něčem tě chápu a já mám stejný postoj a i zkušenosti na klubové úrovni, proto nikdy dohody nepřijímám - nikdy. Jestli ty rozlišuješ, kdy je to dovolené a kdy ne, tak už to trochu s tou morálností pokulhává a jestli jsi někdy udělal to, co naznačil rwystyrk, tak si raději zamět před svým prahem...a neplivej tady. Stávající NT couch a i další lidi kolem NT nehrajou tak dlouho, aby viděli i druhou stranu těchto dohod - o tom dál.
Jinak s tím EuroJackpotem jsi byl teda hodně vedle...

This Post:
00
274195.583 in reply to 274195.582
Date: 5/1/2016 7:17:49 AM
Overall Posts Rated:
913913
3) Dohody - tak tady souhlasím s Zajinem. Pro vajnse a ostatní. U nás se jednu dobu hrálo skoro jen na domluvách (v lize), taky jsem tak hrál, ale pak přišla přesně doba, kdy to týmy používaly jako testování a hlavně pro svůj prospěch.
V lize je to vždy výhodné pro tým, kdo tu nabídku dělá. Když se odmítne, je jasné, že soupeř ji nebere, když mlčí tak taky (mohli by zavést flag, že správa byla přečtena, pak by to odlišilo nepřečtení vs. ignorace). Tím si týmy, které ví, že jsou silnější, jen zjištují pozici pro zápas.
A ano, Zajino si tak nevěří, proto ho to tak štve, protože tímto jeho šance silně klesly (jako jeho pocit)!! Pepan pořád mohl tak nějak rozmýšlet, jetli dá normal nebo CT a tím by Zajino mohl vyhrát. Ted má jistotu, že o toto přišel a nevidí své šance vyrovnané jako vy.

Toto oklepávání vždycky znevýhodnuje dotázaný tým, zkuste se představit v té roli a že máte malou šanci na úspěch v případě překvapení. Jakýkoliv návrh vás znevýhodní....

Tot všo;) Snad;)

Last edited by LA-Macros at 5/1/2016 7:20:33 AM

From: vajns

This Post:
00
274195.584 in reply to 274195.583
Date: 5/1/2016 8:21:51 AM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Já chápu, že někdo nesouhlasí s dohodami. Beru to jako dlouhodobě zažitý usus na NT úrovni, proto k nim přistupuji pragmaticky. Osobně mnohem radši bych hrál úplně bez dohod, byly by tak všechny soutěže mnohem férovější.

Já jenom nesouhlasím s názorem, že ten kdo dělá nabídku je vychcanej nebo tím chce otestovat soupeře. Dal bych ruku do ohně za to, že Pepan nabídku myslel v dobré víře. Takže nesouhlasím s tím, že jde o něco neférového z naší strany. Určitě nabídka nebyla činěna z pozice silnějšího. Jsme ve fázi 8 nejlepších týmů na MS. Jasně někdo může být trochu lepší jiný zas trochu horší. My a Slováci se krčíme s jednou výhrou na 7. a 8. místě, já tedy cítím, že jsme stejně silní. Pokud nabídku TIE-TIE dělá silnější tým, pak jde o vychcanost.

Nabídka určitě není nefér vůči našim sousedům. Jestli je nefér, tak jedině vůči ostatním týmům, které hrají bez dohody. Chceme se vyhnout variantě normal-normal nebo CT-CT. Bez dohody (s ohledem na důležitost zápasu) ani jeden tým hrát TIE nebude. Proto nepřijmutím dohody nezískal Pepan žádnou výhodu. I bez dohody ví, že Slováci budou hrát normal nebo CT. Jak tedy mohly zajinovi šance klesnout??

Last edited by vajns at 5/1/2016 2:27:39 PM

This Post:
00
274195.585 in reply to 274195.583
Date: 5/1/2016 1:12:50 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12481248
Second Team:
Jirkov
Moc sezon jsem v lize nechybel, presto si nepamatuji dobu, kterou zminujes. A s tou vyhodou a nevyhodou nesouhlasim, obe strany vi to same, ze jedna strana nabidla a druha odmitla, nic vic.

This Post:
00
274195.586 in reply to 274195.581
Date: 5/1/2016 1:20:07 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12481248
Second Team:
Jirkov
Hodne se musim drzet, abych nebyl sprosty. Vas snad se zajinem nekdo majznul pres palici najednou. O tlaku nebyla zadna rec. Bylo to o tom, ze se nevedla diskuze a ze jediny prispevek prisel pozde a jeste byl delany z rychliku a nemel dostatecne argumenty. A ja jen citil, ze kdybych se nad zapasem zamyslel vice a drive, mohla se ta diskuze vest a treba se zapas mohl vyhrat. Je snad normalni, ze po prohre se zamysli, zda se pro vyhru udelalo maximum.

Advertisement