BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Kasdienybe uz BB ribu - Futbolas

Kasdienybe uz BB ribu - Futbolas (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
205389.577 in reply to 205389.575
Date: 2/18/2012 5:35:52 AM
Overall Posts Rated:
561561
Na, vadinasi esi glory hunteris, kas laimi to ir fanas :)Speju chelsea laimetu kelis titulus is eiles anglijoje su ju maikute vaiksciotum jei taip kalbi. Palaikyk ir toliau juos :))) As turiu tik viena kluba. O nekenciu vienadieniskai sukurtu klubu kaip chelsea ir man city, kurie is niekur vien pinigu pagalba staiga susipirke zvaigzdes bando ieiti i elita.
O del tasku prie ko cia tie taskai dabar grupese jei kalbam apie tai kas stipresnis ? Kas pateko i kita etapa, tas ir stipresnis, elementaru Vatsonai. O skirtingose grupese kas kiek surinko tasku nera svarbu. Prie ko cia eurotaures ? Moki kaip gyvaciukas nusukt kalba kur tau patogu. Jau nusukai i 1 sali t.y. anglus, nors pries tai teigiai kad anglu stipriausia lyga, pritilai del ispanu ir jau i 2 vieta anglus bekisi, kazkodel del vokietuku isvis tyli nesigincyji ir nenori net uzsimint nieko geriau i italus nusuki, bet pagal kalbesena aisku, kad tau ir vokieciai zemiau anglu siemet stovi, nors uz anglu klubus siemet kazin ar yra kas prasciau lostu. Ir aisku jei euro taure laimes man u ar man city tai cia puikuosies belenkiek nors is tikro betkokia uefa cempionu lygoje patekusi i kita etapa ekipa yra stipresne uz euro taures laimetojus. O ten kalbeti kas butu jei butu, formoj buvo neformoj kazkas man atrodo kvaila. Nes cia pliurpti daug galima bet esme yra. Euro taureje losia silpnesnes lygu ekipos + iskritusios is cempu taures, tai viskas logiska. Todel jau dabar tie patys italu ar vokieciu klubai daugiau pasieke europoj nei anglijos, nebent chelsea kokia cempionu taure laimetu ir parodytu kad anglijos cempionatas, tai ne absurdisko lygio cempionatas tik ispustas reklamos.

Last edited by Paulius V at 2/18/2012 5:37:05 AM

This Post:
00
205389.578 in reply to 205389.577
Date: 2/18/2012 5:51:31 AM
Overall Posts Rated:
1010
Jeigu visi butu ne ''gloryhunteriai'' tai palaikytu 3,4 lygos komandas, o visi nori ziuret kaip ju komanda zaidzia auksto lygio futbola , tai visi ir palaiko stiprias komandas. Ko negali palaikyt chelsea, man city? Gal jau visiem uzpise tie realai, barcos ir united,todel ir palaiko komanda, kuri bando inest kazka nauja, o ne vien kiekvienais metais matyt tuos pacius snukius keliancius taure.

This Post:
00
205389.579 in reply to 205389.578
Date: 2/18/2012 6:12:01 AM
Overall Posts Rated:
3838
Paprastas klausimas: Nuo kada pradejai sirgti uz Man city? Ar dar pries ja nuperkant arabam?

This Post:
00
205389.581 in reply to 205389.579
Date: 2/18/2012 6:24:36 AM
Overall Posts Rated:
1010
Tai as sita klausima galiu uzduot kiekvienam. Nuo kada pradejai barca palaikyt, nuo kada reala, nuo kada united, nu ir visi pasakys, kad pradejau palaikyt, nes ten zaide mano megiamas zaidejas, arba nes tada zejau rungtynes ir jie laimejo taure, va visi bus tokie atsakymai. O as palaikyt pradejau, nes man patikdavo , kaip silpnesnes miesto komandos bando ikast stipresnem, pamaciau pirma derbi 2008 ir dar apie jokius arabus nezinojau, taip sutapo, kad jie atejo, nematau skirtumo , pradejai palaikyt kai laimejo kokia taure 2005 , ar palaikai , kai dar nieko doro nelaimejo, bet to siekia.

This Post:
00
205389.582 in reply to 205389.578
Date: 2/18/2012 7:49:24 AM
Overall Posts Rated:
561561
Dipsiau, nesikisk kur nieko nezinai. Saulas uzkietejes Man u fanas net gimes buvo su Man U maikute. Tad nepasakok, kas pabode jam ar nepabode. Kekses tik keicia kada ka nori ir kur nori.

This Post:
00
205389.583 in reply to 205389.581
Date: 2/18/2012 7:54:13 AM
Overall Posts Rated:
561561
O as Barca pradejau palaikyti nuo kokius 10-12 metu ir ne del kazko ypatingo, tiesiog del graziu nepaprastai maikuciu :))) O po to su laiku ir zaidejai tapo megiami Ronaldo, Stoijkovas, Rivaldo. Ir nors jiems niekad ten ir nesisekdavo, bet tai buvo ta ekipa del kurios sirdis skaudejo ir kurios rezai rupejo :)

This Post:
22
205389.584 in reply to 205389.577
Date: 2/18/2012 7:58:03 AM
M.L.S. REICH
IV.7
Overall Posts Rated:
393393
Manau nederetu daug reiksmes suteikti esamiem pasiektiems rezultatams cempionu lygoje ar kitose taurese. Taip, tai duoda siek tiek pliuso, taciau nereikia pamirsti, kad i lygos pajeguma ieina daug kriteriju.
Kodel siuo metu, ir jau gana ilgus metus, ispanijos lyga yra laikoma stipriausia pasaulyje? visu pirma - pati ispanija. kokie pacios rinktines pasiekimai? daug grozio siai lygai prideda pietu amerikos zvaigzdes ir ju zaidimas. nepamirskim ir kitu auksciausios klases futboloninku. plius pasauliniai fanu klubai. dar manu gali tuom pasigirti.
Antroje vietoje - vienareiksmiskai anglija. paziurek tai kiek parduodama transliaciju visame pasaulyje premier lygos. tai pasako labai daug. deka to, uzsienio investuotojai (oligarchai, sheichai) megina gauti ziupsneli tu $ kuriuos gamina premier lyga. taip pat nemazas konkuruojanciu klubu skaicius bei uzsienio zvaigzdziu grietinele. butent ispanija ir anglija neturi vargo prisivilioti uzsienio super zvaigzdziu.
Trecia vieta greiciausiai butu italija. turi kelis klubus, taciau kreciantys futbolo skandalai su papirkimai ir losimas nieko gero siaip lyga neatnesa. is vietiniu zvaigzdziu - taip pat tik trupiniai. kurie pasilieka zaisti tevyneje. visi kiti - sekmingai losia ispanijoj ir anglijoj. be to, ziureti italiska futbola per tv - nera pats maloniausiai reginys. manau ir taip tai aisku.
Ketvirti butu vokieciai. taip jieturi modernius stadionus ir visa kita auksciausios klases technologijom nusetas aikstes, taciau uzsienyje vokietijos lyga nera tokia dominanti ziurova. vokietijos zvaigzdes taip pat daugiausiai zaidzia uzsienyje, zinoma ir vokieciai turi kelis prancuzu perlus, taciau tai labiau isimtis nei taisykle.
Paskui galim mineti prancuzija, pietu amerika, jav ir t.t.

yra skiltys, pagal kurias nustatomas lygos pajegumas. ir turimos komandos cempionu lygoje ar laimeti turnyrai, labai daug negroja, nes tai gali padaryti tik viena komanda. ir tai ne is lubu traukta informacija ar koks bukas nusistatymas ir principu laikymasis. tai yra taip, o kam atrodo kitaip, tebunie. visko zinoti juk neimanoma.

This Post:
11
205389.585 in reply to 205389.582
Date: 2/18/2012 9:05:14 AM
Overall Posts Rated:
1010
mano pirma pradeta palaikoma komanda man city ir paskutine palaikoma komanda bus man city, nezinau apie kokias cia kekses kalbi

From: Nerka

This Post:
00
205389.586 in reply to 205389.584
Date: 2/18/2012 9:31:51 AM
Overall Posts Rated:
1717
Va žmogus kuris tikrai argumentavo savo nuomonę, bet man vokiečių lyga vis tiek virš italų ir net labai arti anglų

This Post:
11
205389.587 in reply to 205389.586
Date: 2/18/2012 10:45:55 AM
Pensionatas ''Atgrubnagiai''
II.1
Overall Posts Rated:
324324
Second Team:
Pensionatas Atgrubnagiai II
Nu va,atejo modas ir sudeliojo viska i lentynas :)Ner net ka pridurt.
P.S. Pauliau,su MU marskineliais negimiau :)Pradzia buvo 1995m,netycia per telika uzmaciau rungtynes.Lose dvi anglu komandos.FA Cup Round 3: Sheffield United - Manchester United.Man pratusiam prie SSSR cempionato,tai buvo visai kitas lygis.Nezinojau uz kuria komanda sirgt.Tevas buvo ismokines,kad kai neturi uz ka sirgt,sirk uz autsaiderius.Nezinojau kurie yra stipresni,todel pasirinkau pagal pavadinima United (patiko tuo metinis hitas http://www.youtube.com/watch?v=JHB4gftLjGw)Veliau pastebejau,kad abi komandos United :))Tada teko rinktis is naujo ir pasirinkau,kurie man graziau kamuoli valde.Nu jie dar ir laimejo.Nu tai taip ir liko megiami.
Zodziu,butu rode tada ispanijos kokias rungtynes,gal dabar uz Barca sirgciau(net nupurto kai pagalvoji,kad uz tuos daiverius galima sirgt :))

Advertisement