BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým U21 V

Národní tým U21 V

Set priority
Show messages by
This Post:
11
277782.577 in reply to 277782.570
Date: 2/22/2021 4:04:39 PM
Dynamo J. Hradec
První liga
Overall Posts Rated:
493493
Tvoje účast ve volbách určitě není beznadějná, pokud to vezmeš za správný konec. I když nejsi rodilý mluvčí, tvoje zprávy jsou srozumitelné, v tom nevidím problém. Konkurence je fajn, aspoň to bude trochu oživení

Last edited by NO-15 (Слава Україні!) at 2/22/2021 4:04:52 PM

This Post:
00
277782.578 in reply to 277782.577
Date: 2/22/2021 4:33:38 PM
Overall Posts Rated:
99
Promiň, ale nedávej prosím někomu nějaké iluze o trénování hráčů pro U21. Je to absolutně nereálné. Naše společnost aktivních manažerů je malá a ti začínající by raději mohli pomoci s tréninkem hráčů nižších kvalit s pot 10.Na tomto by se takzvaně vyučili,získali z prodeje finance a přešli na daleko lepšího hráče pro potřeby NT. Také jsem začínal a dostal jsem se tam kde jsem. A přesně tímto způsobem. Trpělivě a postupně.

This Post:
00
277782.579 in reply to 277782.572
Date: 2/22/2021 10:15:14 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12351235
Second Team:
Jirkov
Hehe tady se musim trochu nasmát.Jak si už řikal medaili z ME mame.Abyste se dostali na ME nebo na MS a dosáhli nejakou medaili tak musite postoupit ze skupiny,což neni mozni udelat z 74. mista

Pořád dokola - žebříček je důsledkem výsledků, nikoli naopak. Kdo získá medaili, není 24. na žebříčku. Vy jste sice postoupili ze skupiny, ale teď v další fázi jste do počtu, dostali jste o 50 s Německem a dneska o 49 s Rumunskem. A to už je z mého pohledu úplně jedno, jestli někdo skončí 7. v první skupině nebo poslední v druhé fázi, ani jedno pro mne není úspěch.

Po draftu bude kontaktovan každy manager ktery ma zajimaviho hrače.Sledovat budu hrače pot 7 až 11

Mohl by si tohle více rozvést, potenciál jako základ je dobrý start, aspoň víme, že chceš sledovat od 7 nahoru a že nikoho už nebudeš trápit s tréninkem potenciálu 6, i když já mám asi pochybnosti i o těch potenciálech 7, když už, tak bych spíše začínal u 8. Ale spíše by mě zajímalo skillově, případně dalšíma parametrama, jak by si vybíral to, co je "zajímavý" hráč. Nechci zatím více navádět, rád bych viděl, s jakýma nápadama přijdeš ty.

Min trener 6,Trenér mladíků 6 (prvi 2 roky),posilovna 3,treninkova hala - žádoucí

Opět dobrý základ, to mi přijde celkem rozumné, i když mám pochybnosti o tom, jestli ti, co tady jiní označili jako začínající kluby, si můžou dovolit tyhle investice.
Spíše by mě ale zajímalo, jak si představuješ tréninková proces pro hráče na PG/SG, pro hráče na PF/C a v neposlední řadě, jak teda řešit problém SF v U21, téhle otázce ses předtím vyhnul.

Je to jedno hlavne že hrač bude trenovan,jeste mužu určit že vedle me budu mit 4 kamarady ktery budu trenovat to co je potreba jestli ja budu zvolen

Dám ti jeden návrh a pokud ho zrealizuješ, jsem ochotný tě v dalších volbách U21 (tzn. po sezóně 53) u nás podpořit. Po téhle sezóně ti dám k dispozici seznam českých hráčů potenciál 8 a 9, kteří budou z draftu (když budeš chtít, tak i 7), o vyšší potenciály se postarám z pozice NT trenéra. Ty zajistíš jejich přestupy do ciziny (nechci, aby trénovali u nás) a jejich trénink. Před volbama U21 si vyhodnotíme jejich pokrok a když bude dostatečný a společně s hráčema pro NT to bude vypadat na nějaký silnější U21, až jim bude 21, tak tě ve volbách podpořím. Další podmínkou je, že tady budeme dále pokračovat v diskuzi nad otázkami, které tady pokládám.

Last edited by rwystyrk at 2/22/2021 10:16:33 PM

From: rwystyrk

To: Vrta
This Post:
00
277782.580 in reply to 277782.575
Date: 2/22/2021 10:21:51 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12351235
Second Team:
Jirkov
To si mě pobavil, to vypadá, jako by se tady hrnuly davy nových manažerů :-D
Dám ti jeden příklad, nedávno mě oslovil manažer jednoho týmu, který odehrál 9. ledna první zápas. Mentoruju ho, učím ho, jak trénovat, jak nastartovat ekonomiku klubu a jsem přesvědčený, že v horizontu cca 3 sezón bude schopen už naskočit do tréninku NT hráčů, nějaká přestupní stanice u U21 není u mne nějaká nutná a ani žádoucí.

My už z důvodu nedostatku manažerů i u NT si hrajeme na vypuštěné ročníky, nevím, kde bychom chtěli ještě brát dostatek kvalitních tréninkových míst pro U21.

This Post:
00
277782.581 in reply to 277782.578
Date: 2/23/2021 3:17:11 AM
Dynamo J. Hradec
První liga
Overall Posts Rated:
493493
Máš pravdu, není to v současné konstelaci reálné.

This Post:
00
277782.582 in reply to 277782.580
Date: 2/23/2021 6:09:28 AM
Overall Posts Rated:
148148
Pořád dokola - žebříček je důsledkem výsledků, nikoli naopak. Kdo získá medaili, není 24. na žebříčku. Vy jste sice postoupili ze skupiny, ale teď v další fázi jste do počtu, dostali jste o 50 s Německem a dneska o 49 s Rumunskem. A to už je z mého pohledu úplně jedno, jestli někdo skončí 7. v první skupině nebo poslední v druhé fázi, ani jedno pro mne není úspěch.

Uspěch pro každeho manažera znamena něco jineho.Napriklad naš manažer řika že je pro jeho postup ze skupini uspěch a kvůli tomu udelal par chyb proti Ukrajiny i Rusakum.Prostě šel na jistotu,nechtel riskovat.Druhy duvod je ten že tato generace není ideální.Protože v sezone 48 nam chybela jenom jedna vyhra aby hraly semifinale.

Mohl by si tohle více rozvést, potenciál jako základ je dobrý start, aspoň víme, že chceš sledovat od 7 nahoru a že nikoho už nebudeš trápit s tréninkem potenciálu 6, i když já mám asi pochybnosti i o těch potenciálech 7, když už, tak bych spíše začínal u 8. Ale spíše by mě zajímalo skillově, případně dalšíma parametrama, jak by si vybíral to, co je "zajímavý" hráč. Nechci zatím více navádět, rád bych viděl, s jakýma nápadama přijdeš ty.

1. Kazdy hrač ktery ma vyplatu nad 3000 $
2. Celkový součet dovedností (CSD) kolem 45-55+ (nejlepe)

PG Pro útoky z venku OD+HA+PA+JS+JR+DR>33

JS: 6 JR: 5
OD.: 6 HA: 5
DR: 5 PA: 5
IS: ID.:
RB: SB:
ST: FT

PG Za útoky uvnitř OD+HA+PA+JS+JR+DR>33

JS: 6 JR:
OD.: 6 HA: 5
DR: 5 PA: 6
IS: 5 ID.:

SG Pro útoky z venku OD+JS+PA>16

JS: 6 JR: 7
OD.: 6 HA: 4
DR: 4 PA:
IS:4 ID.:

SG Za útoky uvnitř

JS: 7 JR:
OD.: 6 HA: 4
DR: 5 PA: 4
IS: 5 ID.:

SF Pro útoky z venku OD+ID>11 CSD>50

JS: 5-7 JR: 6
OD.: 7 HA: 4
DR: 4 PA: 4
IS:4 ID.: 5
RB: 5 SB:

SF Za útoky uvnitř OD+ID>11 CSD>50

JS: 5-7 JR:
OD.: 6-7 HA: 4
DR: 4 PA: 4
IS:5 ID.:5
RB:5 SB:

PF JS+IS+ID+RB+SB>25

JS: 5+ JR:
OD.: HA:
DR: PA:
IS:5+ ID.: 6
RB: 5 SB:4

C IS+ID+RB+SB>20

JS: JR:
OD.: HA:
DR: PA:
IS:5-6 ID.: 5-6
RB: 5 SB: 4-5

This Post:
00
277782.583 in reply to 277782.581
Date: 2/23/2021 6:29:20 AM
Overall Posts Rated:
99
Děkuji. Věřím tvé strategii a taktéž Rwystyrkovi.

This Post:
00
277782.584 in reply to 277782.579
Date: 2/23/2021 6:40:13 AM
Overall Posts Rated:
148148
Opět dobrý základ, to mi přijde celkem rozumné, i když mám pochybnosti o tom, jestli ti, co tady jiní označili jako začínající kluby, si můžou dovolit tyhle investice.

Myslim si že není problem mit oba trenera 6 pravé proto začinajicí klub nema žadne náklady prvních 6 mesíců

Dám ti jeden návrh a pokud ho zrealizuješ, jsem ochotný tě v dalších volbách U21 (tzn. po sezóně 53) u nás podpořit. Po téhle sezóně ti dám k dispozici seznam českých hráčů potenciál 8 a 9, kteří budou z draftu (když budeš chtít, tak i 7), o vyšší potenciály se postarám z pozice NT trenéra. Ty zajistíš jejich přestupy do ciziny (nechci, aby trénovali u nás) a jejich trénink. Před volbama U21 si vyhodnotíme jejich pokrok a když bude dostatečný a společně s hráčema pro NT to bude vypadat na nějaký silnější U21, až jim bude 21, tak tě ve volbách podpořím. Další podmínkou je, že tady budeme dále pokračovat v diskuzi nad otázkami, které tady pokládám.

Klidne,souhlasim s tim nemam co ztratit jestli nebudu zvolet tak aspon vydelam :).Jen co mi prijede trochu divne je to co řikaš "nechci aby byli trenovani u nas" to nejak vypada jako že ti rozhodujes o tom kdo bude trenovat i co bude delat se svym tymem.Taky se myslim že je nezbytná podpora ostatnich manažeru ochotný trénovat U21 hrače

This Post:
22
277782.585 in reply to 277782.579
Date: 2/23/2021 8:05:45 AM
Overall Posts Rated:
148148
Spíše by mě ale zajímalo, jak si představuješ tréninková proces pro hráče na PG/SG, pro hráče na PF/C a v neposlední řadě, jak teda řešit problém SF v U21, téhle otázce ses předtím vyhnul.

PG SG by meli mit CSD > 100
C IS+ID+RB+SB > 50
PF >95 s tim IS+ID+RB+SB > 45
SF > 90

JS 11 JR 6
OD 12 HA 11
DR 11 PA 8
IS 10+ ID 10+
RB 9 BL

Stejni problem jaky budu mit já tak bude mit kazdy U21 manažer,toto je všeobecni typ hráče.Zalezi nejvic na tom jake bude mit zakladne dovednosti a podle toho bude trenovan.

This Post:
00
277782.586 in reply to 277782.584
Date: 2/23/2021 10:48:29 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12351235
Second Team:
Jirkov
Myslim si že není problem mit oba trenera 6 pravé proto začinajicí klub nema žadne náklady prvních 6 mesíců

Pořizovací cena trenéra 6 s rozumně nízkým platem není úplné malá. A aby mělo smysl se vůbec bavit o snaze něco v U21 podniknout, tak je důležité, aby měli ty týmy posilovnu a level 3 stojí 1 mil., to nejsou vůbec malé investice. Za mne i pro tvůj koncept je lepší, když v něm budou týmy už aspoň pár sezón fungujících a mít nastavenou nějakou zdravou ekonomiku. Začínající tým musí taky investovat do stadionu, aby mu chodilo více diváků.

Klidne,souhlasim s tim nemam co ztratit jestli nebudu zvolet tak aspon vydelam :).Jen co mi prijede trochu divne je to co řikaš "nechci aby byli trenovani u nas" to nejak vypada jako že ti rozhodujes o tom kdo bude trenovat i co bude delat se svym tymem.Taky se myslim že je nezbytná podpora ostatnich manažeru ochotný trénovat U21 hrače

Já jsem trenér NT, mám tu nějaký koncept, který se prostě neslučuje s tím, aby české týmy trénovaly hráče s nižším potenciálem než 10. Můžeš samozřejmě svým konceptem můžeš oslovit jiné české manažery a ti ti třeba hlas dají. Já ti jasně napsal, za jakých podmínek dostaneš můj hlas. To, že já nechci, aby čeští manažeři, kteří mají na to, aby trénovali potenciály 10, trénovali nižší potenciály je prostě fakt. Jestli to tak bude nebo nebude, je druhá věc.
Na druhou stranu je spousta manažerů, která podporuje současný koncept NT, takže tím, že je při volbách řeknu Wordamall splnil/nesplnit, co jsme si tady teď domluvili a dám/nedám mu svůj hlas ve volbách U21, může ovlivnit i další manažery, aby ti taky dali/nedali svůj hlas.
Navíc budeš mít i podporu v tom, že budeš mít k dispozici hráče s potenciály 10, kteří věřím, že díky tréninku 7+7 tak jako tak budou patřit k tahounům U21 a ty nižší potenciály je budou spíše doplňovat.

This Post:
00
277782.587 in reply to 277782.582
Date: 2/23/2021 11:10:03 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12351235
Second Team:
Jirkov
1. Kazdy hrač ktery ma vyplatu nad 3000 $
2. Celkový součet dovedností (CSD) kolem 45-55+ (nejlepe)

Musím říct, že ten výběr hráčů se moc neshoduje s tím, jak bych je vybíral já.
1) plat 3 000 $ je tvrdý limit a platem bych se neřídil vůbec, třeba letos náš nejlepší draft pot10, s TSP 55 (Suchý na soupisce U21) má plat 2 865 $, tobě tvým filtrem proklouznul
2) celkový součet asi jako orientační bod dobrý

Co mi tam úplně chybí, je výška. Pokud se chceš zaměřit na efektivitu tréninku, tak do tréninku musíš pro PG/SG hned z draftu vybrat co nejmenší hráče a naopak pro PF/C co nejvyšší. To Otázka sama pro sebe je SF, to mi přijde jako problematické z hlediska U21.

Druhou věcí, kterou relativně dost opomíjíš jsou doplňkové obrany, ze mne je potřeba, aby hráči pro PG/SG měli už z draftu ID řekněme 6+, asi kompromis 5+, níže bych nešel.
A vycházel bych z toho, že PG/SG pro účely U21 budou trénovat jen vnější skilly (OD, PA, 1/1, JR), otázkou je, co v jaké míře.

Naopak PF/C by měli mít už z draftu OD 6+, kompromis 5+ a trénovat by měli primárně podkoš. obranu, doskoky, podkošovou střelbu a jeden na jednoho SF/PF. Dovedu si ale i představit, že by se U21 zaměřila na kombinaci útočných strategií vnějších útoků + patientu hraných přes guardy (přepozicované) a pak by se v tréninku podkošových hráčů dalo soustředit jen na podkoš. obranu, doskoky, případně bloky a úplně vynechat podkoš. střelbu a jeden na jednoho.

Problematické vidím asi SF, tam bych asi ideální řešení viděl taky co nejmenšího hráče, který z draftu bude mít IS, ID, RE všechno 7 a jinak bude trénovat jako guardi. Otázkou pak asi je, pokud se objeví v draftu s vysokými TSP hráči střední výšky (řekněme cca 190-205 cm), jestli je nevytrénovat nějakou kombinací vnějších a vnitřních tréninků.

Další otázkou, která by mě zajímala, jestli vidíš pro U21 nějaký prostor pro hráče draftované v 19 letech. Mají ztrátu sezóny tréninku, ale na druhou startovní skilly můžou mít až do 8, čili o 1 výše než 18 letí. Takže občas se objeví v dratu třeba s TSP kolem 65.

Stejni problem jaky budu mit já tak bude mit kazdy U21 manažer,toto je všeobecni typ hráče.Zalezi nejvic na tom jake bude mit zakladne dovednosti a podle toho bude trenovan.

Ano, stejný problém řeší všichni manažeři, ale je to o tom, najít lepší řešení tohoto problému, než jaké budou mít ostatní.

Advertisement