BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým

Národní tým (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
102056.578 in reply to 102056.576
Date: 5/11/2010 5:38:31 PM
Overall Posts Rated:
3636
Uff je n krátce. BB je multi skillová hra, takze jakakoliv hodnota pro podkosoveho hrace na ATR (1) je naprosto neprijatelna. Chapu , ale co myslis. Taky jsem chtel jit cestou "role playeru", ale je to sebevrazda. Hra te semele.

Ps: bloky jsou naprd, akoart neuprosne zvysuji plat :).

From: Amare

This Post:
00
102056.579 in reply to 102056.576
Date: 5/11/2010 5:40:53 PM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
problém je, že si musíš vystačit celou soutěžní sezonu s 18 místy na soupisce, nemůžeš si tam na každý zápas nasázet 10 nových hráčů, podle toho, jakého máme soupeře a co na něj chceme hrát.

From: Honza

This Post:
00
102056.580 in reply to 102056.576
Date: 5/11/2010 6:03:26 PM
Overall Posts Rated:
3737
To ti asi ruplo v kouli ne..... jak by jsi chtěl hrát s pivotem s IS nebo ID 1 ?????????Ani nechci vědět jak byto dopadlo. A k tomu tvemu taktickemu hráči... s 12 ID a RB už nestačej někteří ani do U21 protože nestihají....

From: aigidios

This Post:
00
102056.581 in reply to 102056.580
Date: 5/11/2010 6:48:44 PM
Overall Posts Rated:
4040
S IS 1 můžeš hrát pokaždé když útočíš z venku a s ID 1 pokaždé když soupeř neútočí dovnitř. Neouhlasím s tím, že by to bylo neefektivní, naopak. Pokud je hráč na tom skillu takticky nevyužitý, bude to fungovat. Navíc když bude mít soupeř na centru řekněme ID 17 a proti němu půjde hráč s IS 1, má to skoro stejný efekt jakoby proti němu šel hráč s IS 12. Proto je SB většinou naprd, JumpShot bývá mnohem vyšší než SB.

From: aigidios

This Post:
00
102056.582 in reply to 102056.579
Date: 5/11/2010 6:51:18 PM
Overall Posts Rated:
4040
problém je, že si musíš vystačit celou soutěžní sezonu s 18 místy na soupisce, nemůžeš si tam na každý zápas nasázet 10 nových hráčů, podle toho, jakého máme soupeře a co na něj chceme hrát.

To problém je, navíc s labilní formou...

From: Honza

This Post:
00
102056.583 in reply to 102056.581
Date: 5/11/2010 7:05:00 PM
Overall Posts Rated:
3737
Hmm pivot s obranou ID ( podkošová obrana) 1 ..... toby byl peknej masakr. S tímhle nazorem bych se radeji nikde moc nevyjadřoval protože to že soupeř nehraje pod koš neznamena že tam C a PF budou stat jako kolici v plote a budou čumet co vyroběj na perimetru. Ti pivoti od soupeře nasazej každej 30 bodu(s 90% uspěšností) a budeš potom brečet.By mě zajimalo kdo by si živil takovyho pivota s ID 1 když bymu byl uplně nahovno. A k tomu IS 1 .... tosi jako myslíš že se ztratí když budou mít tvoji podkošaci střelbu dohromady třeba 30-2 ?? Kde to budeš nahánět ?

Last edited by Honza at 5/11/2010 7:23:09 PM

This Post:
00
102056.584 in reply to 102056.572
Date: 5/12/2010 4:22:55 AM
Overall Posts Rated:
3030
(neznam skilly Uhrovice a ze bych rad :), takze logicky nemuzu pokracovat

Doplnit hrace, aby uz ve 22 hrali v repre, stoji tezke odrikani v treninku, a vetsina manazeru bud nemuze nebo spis nechce. Uhrovic je pod tezkym drobnohledem uz od svych 18 let a vyplaci se to, i kdyz neni jista jeho budoucnost kvuli platu, neco podobneho jako tady psal Amare, ve 2 lize si proste TOP hrace muze jen tezko nekdo dovolit

PS: takze se mozna jeho skilly brzy dozvis

Last edited by Nightwalker at 5/12/2010 4:23:24 AM

From: rwystyrk

This Post:
00
102056.585 in reply to 102056.566
Date: 5/12/2010 4:53:37 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12321232
Second Team:
Jirkov
Jsem sice trenér, ale na konci sezony mi končí období, na které jsem byl zvolen. Takže pokud chci být zvolen znova, musím naslouchat voličům a jejich náměty buď zohlednit nebo vysvětlit, proč jsem je nevyslyšel.

Jinak k Turnaji útěchy, ten je důležitý z toho pohledu, že nejlepší evropský tým (což je obvykle vítěz celého turnaje) pořádá v další sezoně evropskou kvalifikaci i samotné ME a má tudíž ve všech zápasech výhodu domácího prostředí, zatímco všechny ostatní zápasy, ve kterých tento tým nehraje, se hrají na neutrálním hřišti. Z tohoto pohledu je turnaj útěchy zajímavý, ale jen pokud se získá tato výhoda, jinak je opravdu prakticky jedno, jestli skončíme jako 2. evropský tým, vypadneme na začátku playoff nebo se do něj vůbec nedostaneme.

This Post:
00
102056.586 in reply to 102056.571
Date: 5/12/2010 5:08:25 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12321232
Second Team:
Jirkov
Přesně jak tady bylo řečeno, šlo mi o hráče, kteří už mají vyšší platy a jsou pro NT. Mladé hráče si může dovolit praktický jakýkoli tým v České republice. Pokud ho draftuje a pasuje mu do tréninku, tak je to úplně ideální, pokud je to kooperativní tým. A pokud se někdo objeví na trhu za rozumnou cenu (nebo jako volný hráč), tak je to jen o tom, kdo má aktuálně peníze.
Takže v záchraně těch mladých hráčů nevidím žádný problém v tomto ohledu. Navíc je otázka, jaká bude ekonomická situace BB, až dorostou do věku, kdy budou mít vyšší platy, třeba v té době bude únosnější držet si tyto hráče, ať už globálně, nebo budou české klubu díky tomu, že budou ve hře déle, ekonomicky silnější (třeba dnes jsem viděl španělský klub z 5. ligy, že dal 7M nabídku za hráče, který dokonce ani nebyl španěl).

Problém nastává s těmi už vytrénovanějšími hráči, s platy řekněme někde nad 50k nebo nad 100k. A tohle má 2 roviny, jednak jsou týmy, které mají zájem někoho koupit a pro repre trénovat, ale zrovna v době, kdy mají finance na nákup, tak nemůžeme najít vhodného hráče na prodej. Chápu, že tyhle týmy jsou ochotné čekat s balíkem peněz na kontě jen omezenou dobu. Pak je druhý případ, že někdo náhle chce někoho prodat a v horším případě dokonce bez předchozího avíza dá hráče na trh. Pak je potřeba rychle (do 3 dnů) najít kupce. Pak se to musí třeba řešit tak, že někdo rychle někoho prodá, aby mohl českého hráče koupit a někdo mu ještě na něj dá "early bid", aby na něj měl. Což byl příklad mého nákupu Čecha, kdy jsem na trh dal Caguu a dostupné prostředky jsem měl díky pomoci jiného prvoligového klubu (nakonec k němu Cagua neodešel, protože to jiný klub přebil).
A celkově je rozdíl mezi hráči na perimetru a pod košem. Máme manažery ochotné vzít hráče na perimetr, ale pod koš si jen málokdo je ochoten vzít hráče s platem přes 100k.

This Post:
00
102056.587 in reply to 102056.562
Date: 5/12/2010 5:12:32 AM
Overall Posts Rated:
154154
Pro zajímavost pořadí zápasů v závislosti na tom, ze kterého koše bychom šli do kvalifikace:
4. koš - 8, 7, 6, 5, 1, 2, 3
5. koš - 1, 2, 3, 4, 8, 7, 6
6. koš - 2, 3, 4, 1, 7, 8, 5
Jít do kvalifikace z 5. nebo 6. koše má samozřejmě tu výhodu, o které jsem psal, na druhé straně má nevýhodu, že když nám ty zápasy nevyjdou, tak budeme po 3 kolech vědět, že už jsme ze hry o postup.

Pár dní jsem tu nebyl, nějak se to tu naplnilo, budu průběžně reagovat.

Já jsem za vypuštění, teda lépe řečeno, za nabírání mladých a vyhazování reprezentantů ,aby s udělalo místo, nicméně bych je tam zase bez větších prodlev vracel, aby se náhodou nějaký zase neprodával a nedošlo u někoho k opakování akce Hána od cizích sabotérů. Stejně tak bych řešil případnou záchranu před nepřátelským odkupem u skupiny hráčů mezi u21 a nt, ale tak sofistuikovaní škodiči snad (zatím) nejsou.

Pokud připadá v úvahzu stejně nejlépe jen 4.koš, tak jsem všema deseti pro spadnutí do pátého, ideálně do skupiny s týmem, co bude mít výopdu domácícho hřiště (sand to bude někdo torchu slabší). Ten sled zýápasů je imho výhodnější, umožňuje ty výše nsazené týmy dle uvážení časo i dopst zakočit a ukrást nějaké vítězství navíc.

To, že budeme mít jasno o skupině o trochu dřív zase nemusí být takové negativum, protože pak bude zase víc prostoru prio záchranářské akce atd. Předpokládám, že jsem s áčkem ve fázi protežování nové generace, které by měla přerůst většinu té současné a v onom mezidobí nějaké velké ambice na větší úspěch nemáme.

From: rwystyrk

This Post:
00
102056.588 in reply to 102056.573
Date: 5/12/2010 5:18:22 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12321232
Second Team:
Jirkov
Já už se teda jednou na globale bránil tomu, že mě někdo označoval day-traderem. Dokonce jsem si udělal nějakou statistiku svých přestupů z počátku hry a nakonec z toho vyšlo, že jsem daytradingem (bral jsem prodeje do 1 měsíce) vydělal sotva nějakých 200k.
Spíš bych to viděl tak (aspoň v mém případě), že se snažíme relativně častěji točit hráče, než ostatní týmy. Ale v mém případě je to tím, že prostě pořád nemůžu najít úplně ideální hráče pro svůj tým, hlavně na PF/C. Naopak hráče, se kterýma jsem spokojen, si držím dlouhodobě. Ale zpětně musím uznat, že v poslední době jsem s některýma prodejema a nákupama (zase hlavně PF/C) šlápl vedle a relativně dost na nich prodělal.

Advertisement