Kíváncsi lennék, milyen levelet hozol fel példának a nem megfelelő kommunikációra. Mert amíg nincs példád, addig ez csak vagdalózás.
Hol nem kértem megfelelő hangnemben? Láttad a leveleimet, amiket kiküldtem a listákkal kapcsolatban? Gondolom nem.
Sok levelet mutattak meg ismerősök barátok, így igen láttam elég levelet, tudok véleményt formálni. Építő kritikának szántam a levelet, -lehet te bántónak éled meg, de nem- lehet okulni belőle és lehet vagdalkozni de sajnos a tények tények.
Na ez alatt nem tudom mit értesz! Azt, hogy kapott fiatalon multit, és nem volt 22 éves korára 180k-s fizetése?????
Nála ott vagyunk, hogy akármit edzünk, az viszi a fizetést.
Ha nem érted sajnálom, torony magasan neki volt 20 éves kora óta a legszarabb fizetése a korosztályában. Neki 140k volt 22 éves korára ha jól emlékszem, egy hasonló kaliberű playa megállt 100k alatt normális edzéssel. De ezt pont nektek kell mondanom, perfektek vagytok ebben a témában gondolom. Már 21 évesen könyörögtünk, hogy ne kapja úgy az edzést ahogy, mert a csillagos égik fog felmenni a fizetése. De leszarta mindenki. Most meg sírtok, hogy bármit húztok magas lesz a fizuja? Hát ez a legnagyobb LOL amit mostanában hallottam!
Valahonnan el kellett indulni. Én lentről indultam, szeretek a sok munka felől a kevesebb fele menni. Így lehet, hogy páran 2 nappal később kapták meg a leveleket.
Igen minden út Rómába vezet, az a nem mindegy, milyen módon. Sok mindenre reagáltál, de a lényeget úgy érzem nem értetted meg.

Melyik ez a játékos? Erre nagyon kíváncsi lennék!
Miután a tulaj panaszkodott nekem, hogy nem történt megkeresés, a lelkemre kötötte, hogy ne kerüljön elő a neve, nagyon nem szeretné. Sajnálom nem tudok többet mondani annál, hogy kisemberről van szó.

A kritika írójával rendeztük is PM-be az ügyet.
Nem gondolod, hogy nem a kritika írójával kell erről beszélni, hanem azzal akiről a kritika íródott?
Nagyon sajnálom, ha a levelemet te személy szerint támadásnak élet/ted meg! Mostanában nem voltam itt, ennek megvannak az okai, a választáshoz is nagy önuralom kellett, hogy ne szóljak hozzá, de azért a véleményemet és javító szándékú észrevételeimet engedd meg, hogy leírjam.
Last edited by JoeBlack at 3/15/2013 2:08:00 PM