Γεια σου φίλε
Κάποιες συμβουλές από εμένα μιας και θα είμαστε στην ίδια κατηγορία
1)Όταν είσαι για πολλές σεζόν σε μια κατηγορία πχ εσύ στην ΙΙΙ,τότε πρέπει να αξιοποιήσεις σωστά τις σεζόν αυτές
α)Εφόσον δεν κυνηγάς άνοδο,έπρεπε να έχεις άλλους στόχους πχ το γήπεδό σου να είναι για 1η κατηγορία
β)Να προσπαθήσεις η ομάδα σου να μην χάνει κατά πολύ την χρηματική της αξία δλδ έχεις έναν παίχτη 27 χρονών σε 1-2 σεζόν πούλα τον πάνω-κάτω στην ίδια τιμή γιατί έτσι κυμαίνονται οι τιμές στην αγορά.Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσεις την οικονομία σου σταθερή μιας και είσαι στάσιμος σε μια κατηγορία...
γ)Η προπόνηση είναι ό,τι καλύτερο.Αγοράζεις 4-5 παίχτες ηλικίας 18-23 από τους οποίους τουλάχιστον οι 3 να μπορούν να σταθούν αγωνιστικά στην ΙΙΙ.Καθώς περνάνε οι σεζόν και δεν έχεις πετύχει την άνοδο,αυτόματα έχεις πετύχει άλλο σκοπό,να αυξήσεις την οικονομία σου.
Μετά θα έρθει και η ΑΝΟΔΟΣ.Αυτό είναι ένα υγιές πλάνο!
2)Όσον αφορά την Εθνική που αναφέρθηκες,επειδή έχω ασχοληθεί πριν πολλές σεζόν...Έχω να πω το εξής:
Ένας παίχτης αν προπονείται τακτικά στα 26-27,το πολύ στα 28 πρέπει να είναι έτοιμος για Εθνική και όχι στα 30.Δηλ θα παίξει 5-7 ολόκληρες σεζόν...Φαντάσου έχουμε τόσα ψηλά στανταρ και κάποια σημαντική διάκριση δεν μπορούμε να κάνουμε,τι θα γινόταν αν ήταν πιο χαμηλά τα στανταρς
Τώρα ΑΝ θέλεις να προπονήσεις παίχτη για την Εθνική ξέρεις από την αρχή ποιες είναι οι απαιτήσεις και ποιες συνέπειες θα έχει αυτό στην ομάδα σου.
Όλα αυτά καλοπροαίρετα,με την πρώτη δυσκολία δεν τα παρατάμε αλλά βρίσκουμε τρόπους να γίνουμε καλύτεροι
Καλή συνέχεια!