Chlapi kdo tady mluví o špatně nastavené taktice a podobných věcech nepochopil zatím koncepci tohoto manažeru... Základ je trénovat a kupovat hráče tak, aby jsi hrál jednu taktiku a byl s ní neporazitelný. Jakmile budeš mít hráče na LI a víš, že tě na 99% nikdo neporazí, tak je asi hloupost dávat do zápasu taktiku jinou. Mít tým aby zahrál jakoukoliv taktiku je nemožné finančně... Vemte si, že základní pětka v nejlepších klubech je cca 700k, pokud by jsi chtěl hrát další taktiku, potřebuješ další 3 hráče navíc cca 400k a dalších 7 slabších hráčů 300k. Suma sumárum 1.4M :-) Pokud hrajete B3 jsou tyto náklady ještě vyšší a teď ruku na srdce kdo z vás si to dokáže představit... ;-) Co jsem chtěl říci je, že by jsi musel být buď super kupčík, nebo mít v prasátku hooodně naspořeno aby jsi takový tým utáhnul... rwystyrk si tím vyčerpal všechny napořené penízky co měl v prasátku, aby vyhrál B3 a jelikož se mu to nepovadlo a ví, že jen tak se zase nepovede je zklamamný. Jinak sorry, ale počítal jsem s tím, že vypadneš. :-D Tak a teď se do mě pusťte...
Kdyby jsi mel pravdu, tak by se hra zvrhla na pouhe konstatni nastaveni sestavy a cekani, co se stane. A jelikoz vysledek utkani urceje vypocet pocitace, tak to pokazde nemusi stacit (holt muzes mit smulu, vim o cem mluvim). Hra by ale hlavne byla strasna nuda.
Kdyz se tu vsichni ohanite rwystyrkem, tak i ten minule ligove finale uspesne pouzil LI. Osobne si myslim, ze kdyby vyjel Lipovi Jr, tak muze zkusit i R&G (PF na to ma).
Aby to zase nevyznelo nejak moc negativne, ja netvrdim ze vetisna manageru nehraje, tak jak tvrdis ty. Podle me by ale hre jen prospelo, kdyby ubylo Push the Ball :).