Dobro si primetio... to je cisto zbog treninga. Beka mi je igrao igrac od 201, a krilo mi je bio bek... usput mi je dumbica namestio da cuva beka njegovim najboljim odbranbenim a moj bekic nabusio njegovo krilu Kao sto rekoh postava je bila namestena za trening... i taktika cisto da rizikujem. Ali sam onda pogledao tabelu, pogledao moj mec sa vracarom i shvatio da nema svrhe od stekanja postavio normal u poslednjih pola sata i oterao dedu u penziju ;)
Dobro si primetio... to je cisto zbog treninga. Beka mi je igrao igrac od 201, a krilo mi je bio bek... usput mi je dumbica namestio da cuva beka njegovim najboljim odbranbenim a moj bekic nabusio njegovo krilu :)Kao sto rekoh postava je bila namestena za trening... i taktika cisto da rizikujem. Ali sam onda pogledao tabelu, pogledao moj mec sa vracarom i shvatio da nema svrhe od stekanja postavio normal u poslednjih pola sata i oterao dedu u penziju ;)kao sto ti sto puta rekoh, VISINA nema veze sa pozicijom.rizik sa taktikom, pa normal bas ne smatram rizikom. ali izgleda da pojam rizika ti drugacije shvatas.
Dobro si primetio... to je cisto zbog treninga. Beka mi je igrao igrac od 201, a krilo mi je bio bek... usput mi je dumbica namestio da cuva beka njegovim najboljim odbranbenim a moj bekic nabusio njegovo krilu :)Kao sto rekoh postava je bila namestena za trening... i taktika cisto da rizikujem. Ali sam onda pogledao tabelu, pogledao moj mec sa vracarom i shvatio da nema svrhe od stekanja postavio normal u poslednjih pola sata i oterao dedu u penziju ;)
Jbg, ako ti smatras da visina nema veze sa pozicijom ne znam sta da ti kazem... ono pokusaj da procitas game manual, mora da je negde objasnjeno. Ako ni tamo nema onda pogledaj utakmice jos jednom i gejm rejtinge i videces da tamo postoji i neki Offensive Flow... a takodje ako opet ne verujes probaj da stavis igraca od 210 da ti igra na beku pa mi javi koliko je imao izgubljenih lopti ;)(a taj od "201" je npr. protiv tebe imao duplo vise izgubljenih lopti nego sto inace ima)Ako usput ni tome ne verujes onda instaliraj neki od onih retardiranih programa (pitaj Matorog on to korisiti) i uporedi tamo koliko ti je svejedno koliko sta igra... U mom slucaju ova dva igraca, moze se reci da sam za citavu klasu bolji ako igraju na njihovim primarnim pozicijama. Ali opet ni to ni rezultati nisu bitni, ne jos, bitan je samo njihov trening i kontinualan razvoj ;)
Jbga ozzy, silno gresis zaista... evo pogledaj ovog mog igraca... igrao sve utakmice, broj TO od pocetka sezone ukupno 1.Nemanja Stojšin (3132358)Point GuardOwner: Buha BombersWeekly salary: $ 18 513DMI: 185600Age: 27Height: 7'1" / 216 cmPotential: allstar *Game Shape: proficientPG i to vrlo dobar od 216 cm
A sto mu dumba nisi pozajmio para malo. Vratio bi ti to ozi. Kao i onim malisanima, za 20 sezona
zezate vi ozishu, al Grka ce opet da bude MVP !