Poirytywany nieustannym płaczliwym brzęczeniem na forum jednego sfrustrowanego Sitha postanowiłem uciec na chwilę od problemów i udałeś się na wycieczkę. Poleciałem odebrać mój nowy miecz świetlny. I akurat gdy przelatywałem w okolicy, którą wy - Ziemianie nazywacie Pasem Oriona, to stwierdziłem, że warto zobaczyć co tam słychać u naszych młodych padawanów. No więc połączyłem się z nimi telepatycznie. I nagle wyczułem, że emanuje od nich większa moc niż ostatnio. Szybko spostrzegłem się, że po prostu jest ich więcej.
Poirytywany nieustannym płaczliwym brzęczeniem na forum jednego sfrustrowanego Sitha postanowiłem uciec na chwilę od problemów i udałeś się na wycieczkę. Poleciałem odebrać mój nowy miecz świetlny. I akurat gdy przelatywałem w okolicy, którą wy - Ziemianie nazywacie Pasem Oriona, to stwierdziłem, że warto zobaczyć co tam słychać u naszych młodych padawanów. No więc połączyłem się z nimi telepatycznie. I nagle wyczułem, że emanuje od nich większa moc niż ostatnio. Szybko spostrzegłem się, że po prostu jest ich więcej.A takie piękne opowieści o swojej "mocy" też pisał?:DEhh...podobno się czepiam i atakuję bezpodstawnie.
Ja tam się nie znam, ale koledzy mówili, że jest go pełno wszędzie Poczytaj sobie wątki wyborcze albo reprezentacyjne...