1. da smo izvukli slabiju grupu, onda ne bi stavio akcenat na trening? kakve povezanosti imaju trening i rezultati, pa da jedni isključuju druge?
2. zašto misliš da je grupa toliko jaka? koje su to reprezentacije u prednosti u odnosu na nas?
Bolje da si postavio samo ovo drugo pitanje, jer sa prvim iznova pokazuješ da ti logika nije jača strana. Ako kažem da je akcenat na treningu, ali da ću 100% sebe uložiti u svaku utakmicu, gde je tu isključivost? Ne znam koliko puta treba da odgovorim, i koliko puta je Flavius odgovorio, trening mladih je primaran u cilju jačanja pozicija potrebnih A selekciji, a rezultati zavise od mnogo faktora i potrebno je mnogo kockica da se posloži kako bi do njih došlo, bar je tako kod nas, ne znam kako je u Švajcarskoj, imaš li neke insajderske informacije? Takva filozofija rada za A selekciju je bila često meta pljuvanja tebe i tvojih večitih kontraša, a ona je sada omogućila Sirku da nas vine u neslućene visine! Ne, ne, i dalje to ne valja, siguran sam! A kakve povezanosti imaju trening i rezultati ostavljam tebi da odgonetneš, pošto to nisi mogao za ove dve sezone selektorovanja, ups rekoh li selektorovanja, mislio sam nerada.
Sastavi timova još uvek nisu poznati, pa sam rekao da je grupa jaka na osnovu dosadašnjeg rada tih selekcija. Znaš, to je ono što si ti nama prekinuo, pa sad moramo ponovo sa dna bunara gore. Ukoliko se situacija promeni, pa je neka od tih repki kiksnula sa ovim godištem, onda ću to i reći.