Osebno želim približati košarko nekomu ,ki mu je španska vas košarka.Ne pa nekomu ,ki že vse ve.Vseeno pa so moje razlage boljši približek resnici kot pa ,da rečemo znotraj trojke ,ko si večina potem predstavlja 3 igralce na trojki dva pa skoraj na sredini igrišča kot se dogaja ponavadi ob tesnem rezultatu zadnje sekunde tekme.
Ko nasprotnik prodira pod koš torej po tvoje John Boy Center stoji v raketi krilni center in krilo pa takoj ,ko nasprotnik steče pod koš tečeta kam?
Ma pozabte ni važno vsaj Croation je razumel kaj mislim ostalim pa očitno sem genij ,ki piše članke ,da vas bom lažje premagoval.
Zato pa sem objavil na svojem forumu nove taktike ,da bo nasprotnik mislil ,če je objavil sigurno ne bo uporabljal.
In čestitajte mi načrt je uspel podaljški in ...
(66277916) ne bom komentiral čeprav je bil nasprotnik boljši sem igral pošteno objavil nove taktike v Slovenščini objavill par dni pred tekmo napisal ,da se nanaša na nove taktike.Mogoče je svet preveč nepošten ,da bi verjel ,da probleme pomaga nasprotnikom,ki pa ne sprejmejo pomoči zato pa zmaga.
lp