Πρώτη Ημέρα των Play-off/Play-out σήμερα και πραγματικά αναμένονται σκληρές μάχες σε όλους τους αγώνες.
POT/
AET Δεν θα έχουν εύκολο απόγευμα σήμερα οι πρωτοπόροι αλλά θα έχουν τον πρώτο λόγο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού το οποίο και λογικά θα κερδίσουν με διαφορά 10-15 πόντους.
HOL/
BBC Νομίζω ότι και σήμερα με παίρνει να προπονήσω οπότε αυτό και θα κάνω το παιχνίδι το περιμένω να είναι ντέρμπι και ίσως οι φιλοξενούμενοι κάνουν την έκπληξη, αν όμως κοιλήσει λογικά το βλέπω να πηγαίνει στο +10 υπέρ μου.
NEA/RE8 Το μεγαλύτερο ντέρμπι της πρώτης μέρας των play-off/out στο οποίο θα παίξει ρόλο η άσχημη ψυχολογία των γηπεδούχων καθώς και ο τραυματισμός ενός βασικού τους στελέχους, θα χάσουν στο καλάθι παρ'όλα αυτά.
GSW/
CAM Δεν θέλω να μειώσω την ομάδα του Βασίλη αλλά για να κερδίσει το Νίκο και μάλιστα εκτός έδρας είναι πολύ δύσκολο, αφού ο τελευταίος έχει χτίσει εκπληκτική ομάδα τον τελευταίο κυρίως μήνα(+15).
VAN/
THR Δεν θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι σήμερα, αν και θα είναι ντέρμπι απλά δεν θα καταφέρουν το κάτι παραπάνω οι φιλοξενούμενοι, +15 για τους γηπεδούχους.
ΤHR/
RAM Ακόμα ένα αμφίροπο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν για εμένα τον πρώτο λόγο αφού τα ρόστερ είναι παρόμοια σε δυναμικότητα θα παίξει ρόλο το σκάουτινγκ και η έδρα.
Υ.Γ. Τα λέμε στις 18:30, την τελευταία αγωνιστική χαθήκαμε.
The enemy of good is...the better!