Valahogy azt az előnyt ki kell használni,hogy ilyen magas 2 pontosa van a kinti embereknek és ezt most csak igy tudtuk.
Jól kihasználtuk.
Állíthatod, hogy a gyp és a higgadt nem jó 1:1 ellen. Még eggyet is értek. Csak akkor azt nem értem most már, hogy miért a legjobb bentit választottátok, ami a lehető legrosszabb 1:1 ellen is, 2:3 ellen is és 3:2 ellen is. Milyen előnye van a legjobb bentinek a higgadt ellen? Kicsit ellentmondásos nekem az, hogy a múlt héten egyértelmű 1:1 elleni védekezés ellen választottátok a higgadt játékot (ugye azt te se gondolod komolyan, hogy a ruszkiktól zónát vártál), most meg azt írod, hogy a higgadt nem jó 1:1 ellen. Akkor a múlt héten mit csináltunk pontosan? Ráadásul NYERTÜNK is vele egy sokkal erősebb csapat ellen mint a Belga. Tehát működött. Az, hogy a te fejedbe mi működik, vagy mi nem, senkit nem érdekel. Az a lényeg, a csapatnak mi működik. És egy működő higgadt-at cseréltetek le egy legjobb bentire. Holott itt azért nagyobb volt a zóna esélye mint a ruszki meccsen (még akkor is, ha a realitás nálam is az 1:1 volt egyértelműen), ezt gondolom nem vitatod. Szerintem ne magyarázkodj, nem sok értelme van neki. Kikaptunk és kész. Ennyi. Előfordult ez mostanában. Próbáljunk meg ebből is tanulni, és előre lépni. Nekem az fáj, hogy az elmúlt meccsek eredményei mintha semmit sem számítanának, nem használod fel a tapasztalatokat. A gondolkodásmódban látom az elképzelést a jó ötletet, azt is látom, hogy hol akartunk nyerni, ez nekem tetszik (régen ennek a hiánya nem tetszett). Csak így tovább azzal a különbséggel, hogy használjátok az eddigi tapasztalatokat. Most már elég rég vagy kapitány ahhoz, hogy ismerd ezt a keretet. 5 szezon után nem hiszem, hogy megmagyarázható ez a taktika. Megnéztem 10 edzőmeccsünket, és még sose próbáltad ki ezt a taktikát, a csapat sose játszotta. Miért most? A higgadt játékot már próbáltad, és eddig többnyire jól működött. Idén már 2x játszottuk. A kérdés a fejemben továbbra is a MIÉRT? Lehet mondani, hogy HA azonos csapatszellem, meg HA jobb a sorsolás meg stb stb! De nincs HA. A sorsolásunk azért ilyen rossz, mert az 5. kalapba vagyunk. Ezt csak magunknak köszönhetjük. És mivel úgy tűnik, ez tovább romlik, még rosszabb lesz legközelebb. Ez egy örvény ami húz lefelé. Ha nem tudunk mit kezdeni vele bele fogunk fulladni. Ráadásul úgy tűnik igazoljuk a helyünket a tabellán, ott fogunk végezni ahonnan indultunk. 1 előre kettő hátra.