Če greste gledat ekipi najni iz prejšne sezone, ko sem 2x premagal KK Vodko boste videli, da sta res se najini ekipi spremenili. Sam sem na začetku sezone prodal Anžeta Benčiča, ki je lansko leto bil z naskokom najboljši igralec prvenstva, medtem ko se je Vodka okrepil, po mojem mnenju z najbolšim krilnim centrom naše lige. Do konca sezone je tako skoraj ostalo, ko sem kupil krilnega centra , da bi bil malo bolj konkurencen in pred koncnico sem še kupil mladega krilnega centra, ki sem ga imel v namenu trenirat za krilaša. Mislim sem, da bom z to ekipo konkurenčen vodki v polfinalu vednar... Takoj naslednji dan me je Vodka presenetil z nakupom novega res top organizatorja, zato sem mu vrnil tako da sem kupil novega organizatorja in centra. Zadnji dan na trznici sem spremljal, če mi bo Vodka zadal nov udarec in eno 10 min pred zaprtjem tržnice je poskusil kupiti centra, vendar sem mu ga speljal (nisem ga imel namena kupit ). Zato če gledate se je Vodka okrepil z 2 top igralcema to serono (2 je že imel).
Sam sem enega top prodal in sem 4 top igralce kupil (+eden ki je bil na klopi in je igral čist malo), plus enega sem zgubil (anzeta).
Pa se pripravljenost sem imel slabo, ker sem zadnji teden vse nakupil. Sam mislim da tle je Vodka imel na zunanji liniji premoč , na krilnem centru sva bila nekje enako, medtem ko na centru sem imel veliko premoč jst. Pa še pripravljenost je kazala veliko v prid Vodke, pa še domači teren.
Je pa res, da sem velho tvegal z obrambo 1:3:1, ampak se je izplačalo.
Last edited by Brecko22 at 11/27/2016 7:08:39 AM