s ozbirom da smo stalno u kontaktu, što oko treninga igrača, što oko taktika i ostalih savjeta, nema svrhe da ti stalno dižem perje i čestitam nakon svake pobjede...
ali za ovaj prvi dio utješnog turnira si zaslužio sve najviše ocjene, savršen 8-0 omjer, najbolja koš razlika, u ne baš jednostavnom ni laganom rasporedu... sve čestitke na vrhunski odrađenom poslu...
kao netko tko je sve to radio, jako dobro znam koliko je vremena i truda potrebno, uz neophodnu dozu sreće...
aBd da ponoviš "moju" sezonu 37 i osvojiš utješni turnir, pa da se opet Euro igra kod nas...
ako kojim slučajem i ne uspijemo, nema veze, kontinuitet rada i rezultata je tu, nadam se da će još više managera prepoznat kvalitetan rad i trud, i priključit se treniranju igrača...
što se tiče % podrške, to nije nešto na što se treba obazirat, pogotovo kad si duže vremena selektor... ljudi jednostavno kliknu i zaborave, ili čak namjerno lupaju dislike, iz tko zna kakvih razloga...
ni u svojim najboljim u21 sezonama nisam uspijevao prebacit 82-83% podrške, slično kao i Leonidas koji je donio 3 medalje sa seniorima, a čvrsto sam bio uvjeren da nije bilo nijednog razloga zašto ne bi podržavali rezultate repki i selektora...