Tarihler 28 Nisan 2012'yi gösterdiğinde 19. sezonun sonlarında, sıra arkadaşım kiku'nun önerisiyle bir gün önce sabaha kadar seyrettiğim, üzerine hikayeler yazdığım, Kaşıkadası'ndan esinlenerek Kaşıkadasıspor'u kurdum. Kısa süre sonra fantazyam gereği Kaşıkadası Zombileri olarak değişen bu kulübü beşinci ligden alıp gençlik hevesleri, kötü transferler ve zaman bulamamak gibi bahanelerlde dördüncü, üçüncü hatta ikinci lige çıkamama rağmen kiku’nun da yer aldığı TBL’yi göremeden her ne kadar 3 kez Türkiye Kupası’nda son 16 başarısı yakalamış olsam bile, askerlik ve üniversite bitirme dertleriyle 35. sezonda bırakmak zorunda kaldım. Askerliğimin bitimiyle 42. sezonda tekrar aynı isimle geri döndüğümde, daha olgun ve daha ekonomik kaygıları gözeterek oynadığım oyunda yegane hedefim TBL’ye çıkmaktı ve çıktım. Yetiştirdiğim ütopik iki oyuncum Kaptan Ron German ve Eze Ubong’un katkılarıyla ilk sezonunda hepimizin şikeci olarak bildiği dur yolcu takımıyla 52. Sezon Türkiye Kupası finali oynadım. Playoff sıralamalarında giden 53. sezonun ardından, 54. sezonun TBL Finalinde aynı şikeci takım ile TBL Finali oynadım. Ama kaybettim.
Bugün 59. sezon ve benim için tanking sezonunda fikstür avantajıyla taban maaşın yarısıyla Türkiye Kupası son 16’sını başarı, küme düşmeyi hak sayarım.
Bugün 30 yaşındayım, 19 yaşında kurduğum TBL şampiyonluğu hayalime ilk kez küme düşmemin kesinleştiği bugün inanıyorum. Ligin daha temiz olduğunu, ekonomimin daha güçlü olduğunu ilk kez bu kadar biliyorum.
İsmi şeffaf gri yazan ve yok olan oyuncuların haricinde tüm koçlara bana bu 7 güzel TBL sezonunu yaşattığı için teşekkürlerimi sunarım.
Bekle beni TBL şampiyonluk için geleceğim.