bet rinktine yra zymiai geresniu zaideju uz tuos kuriuos tu rodei ir as buvau surades keleta savaiciu pries, ir atrasiau i ta tavo laiska skype sakau jau buvau senai surades juos, ir jie yra per prasti rinktinei, jai pats nematai manes nekaltink.
tegu dabar ir kapstosi pats...tikiuosi nedris kitame sezone kandidatuoti i rinktines trenerius kai siame taip susimauna...Marko ar kas ten antra vieta uzeme balsavime, jam suteikciau sansa...uzsistovejes ir vanduo susmirsta, tas pats su rinktines treneriu...
Tavo pagalbos ir neprasau, ka iseina ta darau, ir tu neaiskink ka as galiu daryti ir ko negaliu, parodyk ka tie nauji kandidatai pasiule naujo, ir daugiau negu as, Dar pats pries keleta savaiciu rasiai, o kaip gerai tik pralosem vienas rungtynes, ir pradeda cia rasineti nesamones.
jokiu nauju ideju, visos taktikos tos pacios...visada prasaunama su jomis...ir teisinamasi kad galejo but dar blogiau...nedengiant stipresniu kitu rinktiniu pusiu ir zinant kad butent per ten atakuos, tikrai smagu stebeti tokius variantus...kiekvienose varzybose sakymas kad bent kamuolius laimejom tikrai smagiai nuteikia :D nors srungtynes pralaimim 30-50 tasku skirtumu :D
Taktiku sitame zaidime nera daug, letai zaisti negalejome nes neturime didelio offensive flow, todel lieka rinktis is greitu taktiku kuriu nera taip ir daug... Portugalu rinktine beveik neturejo jokiu silpnu pusiu, o ir pries rungtynes niekas negalejo zinoti kaip jie sulost, MOTION taktika yra tritaskiai/tolimi dvitaskiai, nuo vienu uzsidengt galejome, bet pries rungtynes negalime zinoti kaip jie sulos, ir ar randomas paskirstys daugiau tritaskiu ar tolimu dvitaskiu, taigi bandeme laimeti reboundsus.
Kokiose dar kiekvienose pirma karta loseme 2-3 zone ginyba, iki tol losdavome visai kitaip ir bandziau apgauti musu varzova laimint reboundsus, ir cia vienos is nedaugelio rungtyniu kurias praloseme tokiu skirtumu per visa mano kaip NT trenerio karjera pries kur kas stipresne rinktine.
Zaidejas bandau treniruoti ir kalbu su visais zaideju savininkais ir patarineju ka jiems treniruoti. Taip, kad nezinant situacijos kalbeti apie tai ka as darau ir ko nedarau tu negali. Ir dar del atrasymo visiems atrasau, galbut vienetai buvo tu kuriems negalejau ar perksaites neturejau laiko atrasyti.