Nemam vise snage da pisem na ovu temu jer i ovaj post koji sada chukam ce procitati petorica i opet ce neko sutra da kaze kako je Bill grub.
Svaku kampanju ja otvorim argumentovanom preporukom gde pod argumentima ne mislim na pljuvanje drugih vec iznosenje obilja pozitivnih razloga u prilog kandidatu kojeg podrzavam. Vazno: agresivnu retoriku nikada nisam poceo prvi! Bar ne agresivnu u smislu za koji me par njih optuzuju ovde.
kada opozicija izadje sa svojim konceptom, upravo taj je najcesce pun pljuvacine druge strane (Strucnog Staba npr.) i to pre svega iz nedostatka sopstvenih kvaliteta.
E tada krece "igranka" i prepucavanje...a posto sam u online igrici isti kao i u zivotu - uvek sve od sebe, uvek na pobedu ne stedeci ne sebe ni druge, uvek direktnu istinu pravo u lice bez licemerja, lazi, titranja jajca i uvlacenja u bulju - krene malo ostrija replika i naravno bude ochepljenih.
To je Samurajko lepo rekao - nije ovo izbor za mis ili takmicenje u bon-tonu, ovde se bira najbolje resenje i ako je neko protiv takvog resenja cak i suocen sa jasnim argumentima - onda mislim da prema takvome ni retorika u rukavicama nije ispravan pristup vec znak slabosti. Prema takvome zlonamernom (ili nekolicini njih) upravo treba da se napravi jasan front koji ce na direktan nacin staviti do znanja svoj stav.
Zbog beskompromisnog nacina na koji se borim za prosperitet nase BB zajednice pojedine uvredjene mlade treba da mi pruze sveukupnu podrsku a ne da se dure jer im u cast nije priredjena vojna parada.
Ja sam ovde da dam sve od sebe da svakim danom idemo napred i na taj nacin odamo priznanje svima onima koji ulazu vreme i energiju u BB a ne da vam pisem hvalospeve kako bi me voleli, kako bi vam bio simpatican i na taj nacin pridobio vase glasove.
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos