1. Kazdy hrač ktery ma vyplatu nad 3000 $
2. Celkový součet dovedností (CSD) kolem 45-55+ (nejlepe)
Musím říct, že ten výběr hráčů se moc neshoduje s tím, jak bych je vybíral já.
1) plat 3 000 $ je tvrdý limit a platem bych se neřídil vůbec, třeba letos náš nejlepší draft pot10, s TSP 55 (Suchý na soupisce U21) má plat 2 865 $, tobě tvým filtrem proklouznul
2) celkový součet asi jako orientační bod dobrý
Co mi tam úplně chybí, je výška. Pokud se chceš zaměřit na efektivitu tréninku, tak do tréninku musíš pro PG/SG hned z draftu vybrat co nejmenší hráče a naopak pro PF/C co nejvyšší. To Otázka sama pro sebe je SF, to mi přijde jako problematické z hlediska U21.
Druhou věcí, kterou relativně dost opomíjíš jsou doplňkové obrany, ze mne je potřeba, aby hráči pro PG/SG měli už z draftu ID řekněme 6+, asi kompromis 5+, níže bych nešel.
A vycházel bych z toho, že PG/SG pro účely U21 budou trénovat jen vnější skilly (OD, PA, 1/1, JR), otázkou je, co v jaké míře.
Naopak PF/C by měli mít už z draftu OD 6+, kompromis 5+ a trénovat by měli primárně podkoš. obranu, doskoky, podkošovou střelbu a jeden na jednoho SF/PF. Dovedu si ale i představit, že by se U21 zaměřila na kombinaci útočných strategií vnějších útoků + patientu hraných přes guardy (přepozicované) a pak by se v tréninku podkošových hráčů dalo soustředit jen na podkoš. obranu, doskoky, případně bloky a úplně vynechat podkoš. střelbu a jeden na jednoho.
Problematické vidím asi SF, tam bych asi ideální řešení viděl taky co nejmenšího hráče, který z draftu bude mít IS, ID, RE všechno 7 a jinak bude trénovat jako guardi. Otázkou pak asi je, pokud se objeví v draftu s vysokými TSP hráči střední výšky (řekněme cca 190-205 cm), jestli je nevytrénovat nějakou kombinací vnějších a vnitřních tréninků.
Další otázkou, která by mě zajímala, jestli vidíš pro U21 nějaký prostor pro hráče draftované v 19 letech. Mají ztrátu sezóny tréninku, ale na druhou startovní skilly můžou mít až do 8, čili o 1 výše než 18 letí. Takže občas se objeví v dratu třeba s TSP kolem 65.
Stejni problem jaky budu mit já tak bude mit kazdy U21 manažer,toto je všeobecni typ hráče.Zalezi nejvic na tom jake bude mit zakladne dovednosti a podle toho bude trenovan.
Ano, stejný problém řeší všichni manažeři, ale je to o tom, najít lepší řešení tohoto problému, než jaké budou mít ostatní.