Primarno mislim da isti ljudi ne vladaju cijelo vrijeme
Sekundarno mislim da ima u ligama ljudi koji bi naprijed i puno im se pomaze, vise nego sto ti mozes i primjetiti
Tercijarno, ne mislim da ima toliko sposobnih managera za vodit repku osim u prvoj ligi i mozda doslovno 3-4 u drugim, jer oni koji 10 sezona igraju a nikad take it easy nisu odigrali, ili imaju place 400k sve ukupno a ne mogu prvo kolo playoffa proc u drugoj ligi nisu dobri manageri
Jos jednom da ponovim, svako pitanje koje se na forumu postavi ili koje dobijem na BB-Mail bude odgovoreno savjetima najbolje sto znam
ja nisam rekao da ti ne pomazes,dapace,i nemoj se odmah naci uvrijedjen,ali znam 10,20 ljudi koji mene pitaju stvari o igri samo iz razloga sto igram igru malo duze od njih i imam supporter...ja ih obicno i uputim na vas,ali se vecina vraca sa podpitanjima,mene to ne smeta,dapace,ima svoj krug prijatelja ovdje,i takve stvari mi nisu strane...drugo,ovakvo generaliziranje stanja nekih igraca mi zvuci prepotentno,po kojem to nacelu ti zakljucujes da je netko dobar manager ili ne? u prvoj ligi su ljudi koji u pravilu,ovu igru igraju najduze,vecina ih je spremna pomoci svakome tko igra ali ima i ovih drugih...trece,smatram da ima puno vise kvalitetnih managera u igri nego sto ti mislis...a to ce tek biti vidljivo u sljedecih par sezona....jer za sagraditi momcad,konkurentnu momcad treba vremena,to znas ti,i to znaju svi koji se bave ovom igrom vise od 5 minuta dnevno,za sagraditi dvoranu takodjer,uracunati isplativost nekih igraca na nizim razinama je jednostavna...itd,poslovno igra je odlicno rijesena,treba vremena...i to je to,nista vise...
i na kraju,valjda, mi,normalni ljudi imamo pravo na demokraciju,pa makar to bilo u ovakvoj igri, i zato svoje misljenje imamo pravo za izraziti,svidjalo se to tebi ili nekom drugom,to mene ne interesira,nisam jedan od onih,a ima ih napretek,koji svima idu niz dlaku,kad mi se nesto ne svidja kazem....ne vrijedjam i ne generaliziram...nase je pravo,kao i uostalom i tvoje da kazemo sto mislimo...a mislimo drugacije nego ti,ili odnosno vi....
jos jednom zelim doticnom Riku brzo ozdravljenje, i neka zavrsi posao koji je zapoceo