BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21

U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: kuki29

This Post:
00
47074.582 in reply to 47074.581
Date: 6/4/2010 3:10:50 AM
Overall Posts Rated:
141141
samo nek se on oporavi, dobru je mladu repku posložio za budućnost.
imamo jako zanimljivih igrača s visokim potencijalom - konačno

vječna dilema, da li je bolje zabiti koš više ili primiti koš manje?
This Post:
00
47074.583 in reply to 47074.582
Date: 6/4/2010 7:49:36 AM
Overall Posts Rated:
1818
.. jebemu miša .. bio je logiran 30.5, a repka je igrala 31. ... sebi je postavio za ligasku .... pa di je logika cekat zadnji tren za stavit postavu ... ne kuzin ... ja svoje utakmice postavin okvirno i po 7 dana unaprid, jer moze ti 100 stvari izletit ... kiks ogroman ... bar sta se mene tice ...

This Post:
00
47074.584 in reply to 47074.583
Date: 6/4/2010 10:17:31 AM
Overall Posts Rated:
1010
apsolutno se slazem,
prvenstveno zelim covjeku da ozdravi,ali nazalost takve stvari se trebaju uracunat,trebalo je utakmicu postaviti 30.5. kad je bio logiran....mislim,opcenito, veliki kiks... pogotovo s obzirom da se svi vi medjusobno cujete,vidite itd.,primarno mislim da je te vladavine istih ljudi bilo i previse,ima dosta kvalitetnih igraca u igri...ako netko nemoze,ima tko moze...i tko ce htjet raditi...
ima u svim ligama bar po dvojica,trojica ljudi koji zele napred,od pomoci niti p od svih najiskusnijih i najboljih igraca u drzavi...a to ne ide tako....
jos jednom,brzo ozdravljenje zelim

From: Kivan

This Post:
00
47074.585 in reply to 47074.584
Date: 6/4/2010 12:07:57 PM
Overall Posts Rated:
3838
Primarno mislim da isti ljudi ne vladaju cijelo vrijeme

Sekundarno mislim da ima u ligama ljudi koji bi naprijed i puno im se pomaze, vise nego sto ti mozes i primjetiti

Tercijarno, ne mislim da ima toliko sposobnih managera za vodit repku osim u prvoj ligi i mozda doslovno 3-4 u drugim, jer oni koji 10 sezona igraju a nikad take it easy nisu odigrali, ili imaju place 400k sve ukupno a ne mogu prvo kolo playoffa proc u drugoj ligi nisu dobri manageri

Jos jednom da ponovim, svako pitanje koje se na forumu postavi ili koje dobijem na BB-Mail bude odgovoreno savjetima najbolje sto znam

This Post:
00
47074.586 in reply to 47074.585
Date: 6/4/2010 12:15:39 PM
Overall Posts Rated:
1818
... on je ocito izgubio entuzijazam ... mislin da je vrime za prijevremenu mirovinu ... covik je osvojio sve ... i sad se zajebaje ... pa cas rasprodaje, cas kupuje ... ni sam nezna sta oce ... a ovo je vrhunac neukusa ... ne namjestit utakmicu ... ma daj molin te ...

This Post:
00
47074.587 in reply to 47074.584
Date: 6/4/2010 12:20:29 PM
Overall Posts Rated:
9494
da,ne mogu a da ne potvrdim da nije u redu imat jednu utakmicu tjedno u isto vrijeme i znat sve osvojit sve biti broj jedan u hrvatskoj u buzzeru za dugo dugo vremena i ne postavit vec postavljenu postavu ok......................
peru ga problemi bolestan je svima se desi i nije ni neko prvenstvo ali.......
ja sam jedan od onih koji su prebolili svinjsku gripu karantena infuzije ....... ma cak ne daj boze smrtni slucaj me ne bi mogao odvojit od 5 minuta koje me cine sretnim ........ ozdravi care brzo glasao sam za tebe jel mi tako vracas povjerenje meni i jos nekima koji zive za kosarku a virtualni svijet nam je avatar

This Post:
00
47074.588 in reply to 47074.587
Date: 6/4/2010 12:50:40 PM
Overall Posts Rated:
3838
Ma za to sto nije namjestio tekmu ne govorim

tu je sjebao, i to nije upitno

ali sa druge strane ono sto se ne vidi u buzzeru, napravili smo excel databazu sa svim od 19 i 20 koji bi mogli u repku, redovito kontaktiramo managere i upisujemo nove azurirane statove i savjetujemo oko treninga.

Sto se tice tekmi, moglo je mozda bolje al sta je tu je, opet mi nemamo dovoljno managera koji treniraju na jednoj poziciji sa trenerima lvl 6+

to je i jedan od razloga njegove rasprodaje igraca i padanja u nizu ligu, da moze sto vise trenirat igrace na jednoj poziciji za repku

This Post:
00
47074.589 in reply to 47074.588
Date: 6/4/2010 1:32:59 PM
Overall Posts Rated:
22452245
ma kaj da vam kažem, Riko je car , je da je shebao za ovu tekmu ali netreba ga sad radi jedne tekme odmah razapeti na vješala.......

stvarno se trudi oko ove repke isto kao i Marin ako ne i više ali ako ga je bolest shebala to mu je oprošteno, svakom se desi jedan kiks..............dečki vama svaka čast ali ne dirajte mi za sada Rika.................

Riko javi se da te čujemo da nije kaj ozbiljnije

POZZ..................

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
From: Jukic
This Post:
00
47074.590 in reply to 47074.589
Date: 6/4/2010 7:41:28 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
Daj nedizite tenzije to je bila samo prijateljska utakmica samo neka se covjek oporavi i sve 5

From: Jay Gee

This Post:
00
47074.591 in reply to 47074.585
Date: 6/5/2010 3:17:50 AM
Overall Posts Rated:
1010
Primarno mislim da isti ljudi ne vladaju cijelo vrijeme

Sekundarno mislim da ima u ligama ljudi koji bi naprijed i puno im se pomaze, vise nego sto ti mozes i primjetiti

Tercijarno, ne mislim da ima toliko sposobnih managera za vodit repku osim u prvoj ligi i mozda doslovno 3-4 u drugim, jer oni koji 10 sezona igraju a nikad take it easy nisu odigrali, ili imaju place 400k sve ukupno a ne mogu prvo kolo playoffa proc u drugoj ligi nisu dobri manageri

Jos jednom da ponovim, svako pitanje koje se na forumu postavi ili koje dobijem na BB-Mail bude odgovoreno savjetima najbolje sto znam

ja nisam rekao da ti ne pomazes,dapace,i nemoj se odmah naci uvrijedjen,ali znam 10,20 ljudi koji mene pitaju stvari o igri samo iz razloga sto igram igru malo duze od njih i imam supporter...ja ih obicno i uputim na vas,ali se vecina vraca sa podpitanjima,mene to ne smeta,dapace,ima svoj krug prijatelja ovdje,i takve stvari mi nisu strane...drugo,ovakvo generaliziranje stanja nekih igraca mi zvuci prepotentno,po kojem to nacelu ti zakljucujes da je netko dobar manager ili ne? u prvoj ligi su ljudi koji u pravilu,ovu igru igraju najduze,vecina ih je spremna pomoci svakome tko igra ali ima i ovih drugih...trece,smatram da ima puno vise kvalitetnih managera u igri nego sto ti mislis...a to ce tek biti vidljivo u sljedecih par sezona....jer za sagraditi momcad,konkurentnu momcad treba vremena,to znas ti,i to znaju svi koji se bave ovom igrom vise od 5 minuta dnevno,za sagraditi dvoranu takodjer,uracunati isplativost nekih igraca na nizim razinama je jednostavna...itd,poslovno igra je odlicno rijesena,treba vremena...i to je to,nista vise...
i na kraju,valjda, mi,normalni ljudi imamo pravo na demokraciju,pa makar to bilo u ovakvoj igri, i zato svoje misljenje imamo pravo za izraziti,svidjalo se to tebi ili nekom drugom,to mene ne interesira,nisam jedan od onih,a ima ih napretek,koji svima idu niz dlaku,kad mi se nesto ne svidja kazem....ne vrijedjam i ne generaliziram...nase je pravo,kao i uostalom i tvoje da kazemo sto mislimo...a mislimo drugacije nego ti,ili odnosno vi....
jos jednom zelim doticnom Riku brzo ozdravljenje, i neka zavrsi posao koji je zapoceo

From: biro

This Post:
00
47074.592 in reply to 47074.591
Date: 6/5/2010 5:12:56 AM
Overall Posts Rated:
222222
Slazem se sa tobom da ima puno kvalitetnih menagera i da su u prvoj ligi vecina koja igra duze igru, ali i to se zaostrava i prorjedjuje, sad je recimo puno jaca i kvalitetnija nego prije nekoliko sezona.

Al to sto je neko kvalitetan manager ne znaci da bi bio dobar izbornik. Repka i klub su dvije potpuno drukcije stvari, za voditi. Riku bi jedino zamjerio nedostatak komunikacije na forumu, mislim da je to za izbornika bitno, kao nekakva duznost :) Al ako trenutno nema vremena, volio bi da se u buducnosti to promjeni.

Advertisement