BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Hvaljenje,cuganje i jos po nesto...

Hvaljenje,cuganje i jos po nesto... (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
8120.582 in reply to 8120.580
Date: 9/21/2008 5:15:10 AM
Overall Posts Rated:
740740
"naj faxom u zemlji" fonom.

e bre FON mi ne dirajte)))))))))))

This Post:
00
8120.583 in reply to 8120.578
Date: 9/21/2008 5:52:36 AM
Overall Posts Rated:
3030
Tacno je jedino da sam se spustio na TVOJ nivo!

This Post:
00
8120.584 in reply to 8120.583
Date: 9/21/2008 7:04:03 AM
Overall Posts Rated:
2424

Ne to nikako nije moj nivo, ja ne padam tako nisko!

Ok ako kazes da je JEDINO to tacno, ajde pliz procitaj jos jednom moj post i razmisli da li smo mi imali tada GM-a, razmisli da li je ovo samo igra, ili sve treba shvatati ozbiljno i spustati se na tako niske grane kao sto si ti, razmisli da li ja stvarno imam trofej...

A posto vidim da rec "SMARAS" i "STFU" je dozvoljena, onda cu i ja reci:

@Laimbeer49:

SMARAS i STFU!!! Jer da sam tebe hteo nekada da dobijem ne bi igrao TIE protiv tebe svaku utakmicu! A supporter nemam jer mislim da je retardirano placati za dodatne 2-3 korisne opcije!
(MA ne dobija supporter...a "graficki dizajner", tj. ajde da te ispravim ja sam vise web dizajner, ne znam kakve bi to veze imalo sa BB????)

@ °º¤ø,¸ ..m!x.. ¸,ø¤º°`

SMARAS i STFU...klinjo!!! Znam ja da je sada pubertet u alfa zrelosti i da si ti pun sebe, ali bolje nemoj da se kladis u to jer...hard to force frog in a water ;)

@Dumbarajko:
Dabome FON rules, napred Nevenka, Martic i kompanija :DDDDDDDD
A koji si ti bio smer?

P.S.
samo za Laimbeera49 -----> nemam dzeparac, jedino stipendija i sto sam zaradim :(

This Post:
00
8120.585 in reply to 8120.584
Date: 9/21/2008 7:06:56 AM
Overall Posts Rated:
3030
mmmmmm....razmisljam....

From: Dumbarajko

To: Ozzy
This Post:
00
8120.586 in reply to 8120.585
Date: 9/21/2008 9:02:26 AM
Overall Posts Rated:
740740
pa eto vidis da mene jedino volis ovde

nikada se necu sloziti sa tobom po pitanju profesora (bravo ovaj, bravo onaj). ja sam sa ti Marticem pijancio vise puta, tj svaki put kad bi uzeli studentsku ligu u basketu. FON sam voleo i volim samo zbog sporta i putovanja u Francusku koji mi je ulepsalo celo studiranje i onih cuvenih ekonomijada. sto se tice znanja i nije bas neki. manje vise sve posle naucis sam kao i na vecini fakulteta.
a basket je bio stvarno na nivou. kad sam ja poceo da igram (davne 98-e) to je bilo rasulo. kapiten je i trener a i najgori igrac a sam sebe stavlja u prvih pet. bili smo druga liga. ali te godine smo napravili bum i dobili tehnologiju sa 15 razlike u finalu i otisli u prvu ligu (moja utakmica zivota, 25 poena trojke 8-6 i sve to za 25 minuta, jer je utakmica trajala 2x15 bez stopovanja). e od tada krece uspon FON-a u basketu koji traje i dan danas (mislim 7 liga uzetih za redom). skoro profesionalizovan odabir novih momaka, svake godine put u francusku, sta vise da pozeli covek od faksa. to nisam imao ni dok sam igrao basket profesinalno. a sport je faksu kolateralna steta.
zato pogledaj one pehare sto tamo stoje u vitrini. e pa prva dva-tri su mojih ruku delo (i jos 20 momaka).

a smer sam bio menadzment ako ti to nesto znaci (jer sam odmah na prvoj godini ukapirao da me komjuter interesuje samo u domenu igrica).

eto raspisao sam se ali bas mi je bilo lepo dok sam se prisecao.

nek ostali izvine na smaranju. ovo je namenjeno samo gospodinu Ozzrenu. ako je on uopste gospodin

From: Laimbeer40

To: Ozzy
This Post:
00
8120.587 in reply to 8120.584
Date: 9/21/2008 12:45:11 PM
Overall Posts Rated:
178178

Ne to nikako nije moj nivo, ja ne padam tako nisko!

Ok ako kazes da je JEDINO to tacno, ajde pliz procitaj jos jednom moj post i razmisli da li smo mi imali tada GM-a, razmisli da li je ovo samo igra, ili sve treba shvatati ozbiljno i spustati se na tako niske grane kao sto si ti, razmisli da li ja stvarno imam trofej...

A posto vidim da rec "SMARAS" i "STFU" je dozvoljena, onda cu i ja reci:

@Laimbeer49:

SMARAS i STFU!!! Jer da sam tebe hteo nekada da dobijem ne bi igrao TIE protiv tebe svaku utakmicu! A supporter nemam jer mislim da je retardirano placati za dodatne 2-3 korisne opcije!
(MA ne dobija supporter...a "graficki dizajner", tj. ajde da te ispravim ja sam vise web dizajner, ne znam kakve bi to veze imalo sa BB????)

@ °º¤ø,¸ ..m!x.. ¸,ø¤º°`

SMARAS i STFU...klinjo!!! Znam ja da je sada pubertet u alfa zrelosti i da si ti pun sebe, ali bolje nemoj da se kladis u to jer...hard to force frog in a water ;)

P.S.
samo za Laimbeera49 -----> nemam dzeparac, jedino stipendija i sto sam zaradim

Eto vidis, odmah iznad, konkretan dokaz da si ti jedini problem ovde.
Sa svima si u svadji i raspravi - zar ne? I mislis da si ti u pravu a mi ostali smo loodi, ne shvatamo "mocnu viziju" - sta li?
Uvidjas li sada u cemu je tvoj ozbiljan problem...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: Ozzy

This Post:
00
8120.588 in reply to 8120.586
Date: 9/21/2008 2:19:11 PM
Overall Posts Rated:
2424
pa eto vidis da mene jedino volis ovde :)

nikada se necu sloziti sa tobom po pitanju profesora (bravo ovaj, bravo onaj). ja sam sa ti Marticem pijancio vise puta, tj svaki put kad bi uzeli studentsku ligu u basketu. FON sam voleo i volim samo zbog sporta i putovanja u Francusku koji mi je ulepsalo celo studiranje i onih cuvenih ekonomijada. sto se tice znanja i nije bas neki. manje vise sve posle naucis sam kao i na vecini fakulteta.
a basket je bio stvarno na nivou. kad sam ja poceo da igram (davne 98-e) to je bilo rasulo. kapiten je i trener a i najgori igrac a sam sebe stavlja u prvih pet. bili smo druga liga. ali te godine smo napravili bum i dobili tehnologiju sa 15 razlike u finalu i otisli u prvu ligu (moja utakmica zivota, 25 poena trojke 8-6 i sve to za 25 minuta, jer je utakmica trajala 2x15 bez stopovanja). e od tada krece uspon FON-a u basketu koji traje i dan danas (mislim 7 liga uzetih za redom). skoro profesionalizovan odabir novih momaka, svake godine put u francusku, sta vise da pozeli covek od faksa. to nisam imao ni dok sam igrao basket profesinalno. a sport je faksu kolateralna steta. :)
zato pogledaj one pehare sto tamo stoje u vitrini. e pa prva dva-tri su mojih ruku delo (i jos 20 momaka :)).

a smer sam bio menadzment ako ti to nesto znaci (jer sam odmah na prvoj godini ukapirao da me komjuter interesuje samo u domenu igrica).

eto raspisao sam se ali bas mi je bilo lepo dok sam se prisecao.

nek ostali izvine na smaranju. ovo je namenjeno samo gospodinu Ozzrenu. ako je on uopste gospodin :)

Hehehe...jeste 7 sezona za redom su vec prvi na Beogradskom Univerzitetu (a valjda to znaci i u zemlji:)
Ali sada nema samo Pariz (turnir 4 lopte)... Sada putuju non-stop: Pariz, Izrael, Sovenija...
A u timu je tacno da se ulazi samo sa preporukom... tj. malte ne samo profi igraci :P

A sto se Martica tice to je vise bila shala :))

I sada bih te zezao da si ti "glupi menadzer", ali necu jer si ti jedini koji me voli ovde... trep,trep ;)

This Post:
00
8120.589 in reply to 8120.582
Date: 9/21/2008 2:24:04 PM
Overall Posts Rated:
122122
Jeste , fon mu ne dirajtePPPPPP

Fair play!!!
From: Bavaria
This Post:
00
8120.590 in reply to 8120.589
Date: 9/22/2008 1:07:11 PM
Overall Posts Rated:
22
Citam i ne verujem!
Bas nam je "cool" forum!

This Post:
00
8120.591 in reply to 8120.590
Date: 9/22/2008 1:33:23 PM
Overall Posts Rated:
178178
Citam i ne verujem!
Bas nam je "cool" forum!

Vidi, to si rekao i u poslednjih 19 od 20 tvojih postova...razumeli smo, u pravu si ali sta da radimo? Imas li neki predlog ili je to samo stara Srpska konstatacija bez resenja?

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
8120.592 in reply to 8120.568
Date: 9/23/2008 5:15:23 AM
Overall Posts Rated:
6868
I ja sam probao...sr*nje..mislim za moju ekipu..za neke mozda i ne...hehe

hehe :)) ja se ne bih slozio sa time :)

Advertisement