Nie odpowiedziałem na głupiego, pełnego kłamstw, nieporozumień i nie mających nawet odrobiny wspólnego z rzeczywistością pomówień posta, bo uznałem że nie ma to najmniejszego sensu...i tak konflikt z BB Kingiem toczyłby się w nieskończoność. Większość ma już tego sporu dosyć...ja przyznam, że mnie też już to męczy....a tutaj takie coś:
Dlaczego Węgrzyn został powołany po znajomości?
Niech mi ktoś wytłumaczy jak mam przejść wobec tego obojętnie? Rozumiem BB King bo do niego już się przyzwyczaiłem...ale Czesław:/ Przez cały czas sumiennie wykonywałem swoją pracę scauta. Z tego co robiłem bardzo zadowolony był zarówno kiedyś Leszek, jak i teraz vinni. Nidgy mi nawet przez myśl nie przyszło żeby forować swojego zawodnika. W gwoli ścisłości...Węgrzyn był najlepszym centrem jeżeli chodzi o główne skille po pierwszym sezonie treningu. Wtedy nawet niejako w nagrodę al said powołał go do NT. Jeszcze wówczas nie znałem nikogo w tej grze...
ale Węgrzyn został powołany po znajomości;-) Od następnego sezonu sam już byłem scautem C. Postanowiłem, że Węgrzyna będę trenował na zadaniowego defensywnego C i to robiłem. Tuż przed jego 21 rokiem życiem zacząłem trenować mu podania z myślą o NT i dzięki temu nie załapał się od razu do U-21. W U-21 zagrał dosłownie kilka ostatnich meczyków bo kontuzji doznali inni centrzy...
ale oczywiście według BB Kinga dostał powołanie po znajomości;-) W tym sezonie na czacie w trakcie meczu i pisząc m4tiemu ciągle powtarzałem, że za wcześnie dla Węgrzyna. Ci co byli na czacie w trakcie meczów na pewno mogą to potwierdzić...ale
BB King wie wszystko najlepiej i twierdzi, że znalazł się w kadrze po znajomościOwszem Węgrzyn nie jest różowiutki u góry...ale to jest mój Węgrzyn;-) Mam do niego sentyment i go trenuję choć może wielu już dawno uznałoby, że to nie ma sensu. Moim zdaniem mógłby być kiedyś w kadrze defensywnym C z ekstra podaniami. Takiego C nie mamy, a do bycia defensywnym C nie potrzeba nie wiadomo jak czerwoniutkich boków.
BB King twierdzi, że boję się niskich?:D A pytam skąd wziął się Zygmuntowski??? Dlaczego cały czas pomagam (chyba z całkiem niezłym skutkiem) majkelowi w jego treningu? Dlaczego piszę z GM-Dejviddem o treningu Rakusa? Po co zajmuję się Szczuraszkiem i innymi w tym momencie jeszcze mniej znanymi ale już bardzo fajnymi (z bardzo dobrymi bokami)? Przecież nie jestem scautem NT...
Masa kłamstw i fałszywych oskarżeń. Nie chciałem tego pisać ale mnie zmusiliście;-) Od pewnego czasu BB King może pisać wszystko. Szkoda, że wciąż tak mało osób bierze poprawkę na to co on pisze:/ Muszę przyznać, że to wszystko zniechęca mnie do działania:/ Być może nie potrzebnie się zaangażowałem w konflikt z BB Kingiem...ale chyba mimo wszystko było warto. Oby jak najmniej takich przemądrzałych BB Kingów w polskim BB.
To wszystko w temacie konfliktu BB Kinga z mojej strony...Amen:-) Następnym razem nie zmuszajcie mnie do pisania:P
PS.Mam nadzieję, że za kilka sezonów zobaczę "odwróconych" BB Kinga;-D