Ennek én is nagyon örülnék, de azt kell mondjam, hogy sajnos egyelőre nem látom, ez hogy valósulhatna meg.
Na meg persze az is kérdéses, hogy az évet mire érted, naptárira vagy BB szezonra. :-)) Ha naptárira, akkor látok rá esélyt. :-))
Nem tudom, hogy honnan szedhetnénk annyi legendát, hogy bizonyosan végig legyen edzve felnőtt korára posztonként legalább kettő. Ha csak azt veszem, hogy közbejöhetnek sérülések, rossz tulaj kezébe kerülhetnek (lásd Csankó, Csiszár, Sógor...), akkor posztonként négy kellene vagy még több, és mind elkötelezett tulajnál. Szerintem ez akkor sincs meg, ha figyelembe veszem azt, hogy nem egy szezon alatt kell megszületniük, mivel a válogatottban együtt játszhatnak 30 éves játékosok a 24 évesekkel.
A 9-es pot mindenképpen terítéken kell, hogy maradjon, azt hiszem, hogy jelenleg ott sem tartunk, hogy egy potenciálja maximumáig edzett MVP-nk lenne a csapatban. Olyan van, aki már nehezen fejlődik a kora miatt, de maximumon aligha vannak.
A 8-asok nyilván alaposan szelektálva lesznek. Nyilvántartok azért néhányat, akinek nagyon is lehet esélye, remélem, be is váltják majd a reményeket.