Jak už jsem avizoval, blíží se nám draft, když si vezmu nastupující generaci, aktuálně máme v tréninku:
Skupina 1, ze kterých by mohli být světoví hráči
guardi - Burian, Tichý, Točík, Oplatek, Čelechovský, Bříza, Sekanina (?), Prochotský
SF - Fuxa, Netopil, Šatan (?)
podkoš - Weisshaupt, Branžovský, Hotař, Zákipčaník, Krob, Suchý
tučně z nich ti, u kterých zatím pozorujeme větší problémy s fauly (nad 5 na 48 minut), tučně kurzívou ti, co mají střední sklon k faulům (3-5 na 48 minut).
Skupina 2, ze kterých by mohli být kvalitní, ale přece jen proti té první aspoň trochu zaostávají, hlavně díky horší startovní pozici, ať už nižší skilly v draftu nebo třeba draftovaní jako 19 letí
guardi - Helmich, Dospěl, Pleško
SF - Krátký, Hobza, Kotek, Leinweber, Kubeček
podkoš - Dáňa, Bezouška
Předpokládám, že v draftu bude pár hráčů, kteří by nám tuhle sestavu mohli rozšířit, i když těch úplně top předpokládám, že bude tak maximálně 5, ale pro ty bychom chtěli najít kvalitní adresu pro intenzivní trénink. Hlavně by se mi líbilo, kdyby se v draftu objevil nějaký nadějný hráč, ze kterého by se dala udělat podkošová megastar. Vysokých hráčů je málo a vypadá to, že některé i třeba 203 cm budeme nuceni směřovat na PF a nikoli na SF.
Pokud je někdo připravený na nákup repre talentu z draftu, dejte mi předem vědět, abychom vám rychle po draftu pomohl najít vhodného hráče.
Last edited by rwystyrk at 6/23/2021 8:09:38 AM