Én arra gondoltam, hogy Dzsevasz leírta, hogy látott pár levelet haveroktól, és nyomott is egy nemet, mert nem tetszett neki a kommunikáció. Nem tudjuk mi nem tetszett benne. Én nem láttam sem ezeket a leveleket, sem a cimivel váltott párbeszédet.
Azt írja, kérni kérdezni nem szégyen. Én úgy tudom, kért listát. A hangnemet nem tudom, de a fórum alapján, és a levelezés alapján nem olyannak ismertem meg Wengert, hogy követelőző lett volna vagy ilyesmi.
Tedd rendbe a dolgokat az NT táján végre. 3 nap alatt nem sikerült minden levelet kiküldeni, keretet összeállítani, értékelőt megírni, taktikát felvázolni? A kutyafáját. Az előző szezonokban szombat/vasárnap körül jött egy fórum hozzászólás, hogy lehet menni kintre ötletelni. Én is tudok kapcsolataim alapján olyan esélyes játékosokról, akikre egy szezonig rá se nézett senki az előző ciklus alatt, pedig elvileg nagy esélyesek. Na bumm. Ők már kaptak most levelet.
És nem azért utalgatok itt vissza, mert az előző kapitányt akarnám szidni. Egyszerűen csak az az érzésem, hogy az "ellenzék" megint darabokra akarja szedni az új kapitányt, és megmondani neki, mit hogyan csináljon.