Já chápu, že někdo nesouhlasí s dohodami. Beru to jako dlouhodobě zažitý usus na NT úrovni, proto k nim přistupuji pragmaticky. Osobně mnohem radši bych hrál úplně bez dohod, byly by tak všechny soutěže mnohem férovější.
Já jenom nesouhlasím s názorem, že ten kdo dělá nabídku je vychcanej nebo tím chce otestovat soupeře. Dal bych ruku do ohně za to, že Pepan nabídku myslel v dobré víře. Takže nesouhlasím s tím, že jde o něco neférového z naší strany. Určitě nabídka nebyla činěna z pozice silnějšího. Jsme ve fázi 8 nejlepších týmů na MS. Jasně někdo může být trochu lepší jiný zas trochu horší. My a Slováci se krčíme s jednou výhrou na 7. a 8. místě, já tedy cítím, že jsme stejně silní. Pokud nabídku TIE-TIE dělá silnější tým, pak jde o vychcanost.
Nabídka určitě není nefér vůči našim sousedům. Jestli je nefér, tak jedině vůči ostatním týmům, které hrají bez dohody. Chceme se vyhnout variantě normal-normal nebo CT-CT. Bez dohody (s ohledem na důležitost zápasu) ani jeden tým hrát TIE nebude. Proto nepřijmutím dohody nezískal Pepan žádnou výhodu. I bez dohody ví, že Slováci budou hrát normal nebo CT. Jak tedy mohly zajinovi šance klesnout??
Last edited by vajns at 5/1/2016 2:27:39 PM