Zdravim, vidim, ze se tady rozbehla zajimava debata o ratinzich. Urcite souhlasim tak trochu se vsema:) Ratingy jsou dosti zavadejici, coz by podle meho nemelo byt. Nemaji logiku ve vetsine pripadu a na to, ze je to vlastne jediny ukaz o souperovych kvalitach (nepocitam sledovat platy u jednotlivych hracu), tak je to divne.
Je pravda, ze rating zvledne jeden hrac o hodne, ale to neznamena, ze by to nemelo rozhodovat zapas - basket je i o individualitach.
Tudiz beru, ze chabry muzou byt znacne rozladene, ja bych byl taky - rozhodlo asi to domaci prostredi.
A k tomu nasazeni - sam jsem dlouho vahal, ale nejak jsem si naopak jak ty veril nejvic na Express, takze jsem byl hodne rad za los (je zajimave, ze mame tak odlisny pohled na soupere). Ohledne naseho zapasu, mam vcelku jasneho favorita a to jsi ty, u tebe jsem nevyhral ani nepamatuju a mam vnitrni pocit, ze na tebe nemam. Takze jsem rad, ze jsem opet ve finale konference, kde to vidim na sve maximum. Ale pokusim se potrapit, i kdyz ja nemam s cim moc prekvapit.
Jsem se rozkecal, ale tak casto se sem nedostanu:)