Ovo sto si napisao je delimicno tacno, ali uzmi u obzir da Srbija ima samo Grubora i Arsenijevica imaju plate preko 300k. Grubor je dosad bio(a mozda i ostane) kod Pipa, dok je Arsenijevic taj o kome ti pricas a ja znam i pozadinu toga, tj. rekao mi je to neko juce posle ovog dogadjaja a ja malo povezao.
Samo nznm sta je sa ostalim igracima, 3 ih je udomio selektor(i to trojicu najboljih bekova!), Dimeta Jarley i nznm sto se toliko potenciralo na pricu da uvek selektor bude neko iz sada vec legendarnog SS-a? Da nije to da bi procerula tajna, kao sto je procurela upravo kad je na mesto selektora dosao neko van SS-a(kotoor)?
Dovoljno je samo malo da razmisljate i da shvatite o cemu se tu radilo.. Kao sto sa jedne strane podrzavam da se kaznjeni(Popaj, Flavijus, Jarley, Sirko, Bily, ver. jos neko, mada za ove znam sigurno) vrate, tako i ne podrzavam sto su prakticno, uz pomoc svoje moci i polozaja napravili mini-zajednicu u Srbiji koja je upravljala celokupnim sistemom u reprenzetaciji, ali opet, verovatno iz interesa da repka bude sto uspesnija, sto je i dalo rezultata poslednje 2 sezone.
Nznm, ispravi me ako gresim, ali mislim da je ovako.. ;)
Pozdrav, AirWolf