Tedd rendbe a dolgokat az NT táján végre. 3 nap alatt nem sikerült minden levelet kiküldeni, keretet összeállítani, értékelőt megírni, taktikát felvázolni? A kutyafáját. Az előző szezonokban szombat/vasárnap körül jött egy fórum hozzászólás, hogy lehet menni kintre ötletelni. Én is tudok kapcsolataim alapján olyan esélyes játékosokról, akikre egy szezonig rá se nézett senki az előző ciklus alatt, pedig elvileg nagy esélyesek. Na bumm. Ők már kaptak most levelet.
Nem tudom te miből gondoltad, hogy én szét akarom szedni, illetve azt, hogy ellenzék vagyok? Itt már meg se szólalhat az ember, mert sztereotípiák vannak azonnal. Nem tudtok túl lépni dolgokon, nem tudom, hogy ez mi miatt van! Nehogy már ne lehessen nekem véleményem! Nem tudom te miért vetted ennyire személyre szabottra az egészet, ezek szerint a te inged is? Alapvető félreértések vannak. Ki kérte, hogy 3 nap alatt csináljon csodát? De amikor az emberek itt azt olvassák, hogy a 18-21 éves gyerekekkel foglalkozik első sorban a frissen választott felnőtt kapitány, azt látják, hogy ezeket hívja a keretbe, és őt meg meg se keresi amikor keret közeli játékosa van, akkor nem tudok mit mondani, valami nincs rendben. Sajnos egyesek (akinek nem inge ne vegye magára, akinek az meg gondolkozzon el végre) miatt egy normális konfliktus kerülő manager nem fog ide beírni még akkor se, ha úgy érzi nagyon nincs rendben valami. Mivel tudják, hogy vagyok olyan barom, hogy ilyen szarságokkal képes vagyok foglalkozni mint a BB ezért nekem panaszkodnak. Én próbáltam jelezni, hogy nem okés az, hogy a friss kapitány nem elsősorban és elsődlegesen a jelenlegi keret kialakítással és a keret esélyes játékosok tulajával való egyeztetést tekinti legfőbb feladatának. De úgy látom írhatok ide bármit, ha nem nyalizós ez az jók vagytok csináljátok csak szöveget villant ide valaki, egyből jön a gőzhenger, még akkor is ha egyeseknek közük sincs az egészhez. Lehet ezt csinálni még így szezonokig, a vége az lesz, hogy a jelenlegi kb 50 főt 20-ra degradáljátok! Írj gyorsan valami személyeskedő választ te is úgy még jobb lesz. És a végén eljutunk oda itt is mint amit a center programban volt!
Gondoltam, nem írok egy jó darabig (nem írtam a választásba se direkt, nehogy meg legyek megint bélyegezve), lenyugodnak a kedélyek, de látom semmit nem ér el az ember azzal, ha próbál változni, ugyan azt a szart kapja ugyan azoktól az emberektől a nyakába. Gratulálok, gyilkoljuk csak tovább ezt az egészet így a tuti ez kell itt mindenkinek úgy gondoljátok?