BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > [NT] Україна №8

[NT] Україна №8

Set priority
Show messages by
This Post:
00
297125.585 in reply to 297125.579
Date: 1/22/2025 1:09:03 AM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17451745
Second Team:
Utopia Tigers
Я ж пишу воно не працює як ти задумував.
Ті хто стоять на замінах як раз і отримають більше всіх хвилин на пустих слотах. навіть якщо будеш грати чітко виконувати накази.
Тому з пустою Рз не було шансів. що Рипан там не зіграє. Тільки ще був варіант що Гладченко вийде стартовим Рз...

не згоден. далеко ходити не будемо, візьмемо ігри молодіжки цього сезону проти сербії та болгарії. в обох цих матчах на Ц була пуста і там грали щавель з протічем, які не стояли на замінах на інших позиціях. а по твоїй логіці там мали б грати в старті погорєлов проти сербії та гарань проти болгарії. імхо, якби рипан та бодякін не стояли як заміна на АЗ та МФ, вони б все рівно вийшли як стартові РЗ та Ц (при тих самих гравцях старту на АЗ-ЛФ-МФ, при тих самих тактиках).

This Post:
00
297125.587 in reply to 297125.586
Date: 1/22/2025 11:34:33 AM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17451745
Second Team:
Utopia Tigers
у вищезгаданих мною іграх молодіжки на пустій взагалі не виходили гравці, які стояли в запасі на інші позиції. тому також ні. я не ставлю під сумніви твої спостереження, але висновки не підтверджуються в усіх іграх.
ми не знаємо як запрограмовано хто буде грати на пустій. можна сказати, що не позиція гравця є визначальною, бо єдиний РЗ в нас саме дедечко. і там точно не рендом. але це й все. можливо там захрдкоджена формула навичок для позиції-тактики, можливо гравець обирається для максимізації командних рейтингів, чи за якимось індивідуальним рейтингом, думаю також впливає форма та/чи дмі. але будь-яка така формула може не відповідати тому, що ми вважаємо кращим для цієї позиції. не факт, що ці формули оновлюються щоб відповідати змінам у двигуні та меті. але я впевнений, що у формулі немає відсилок до того, що гравець є на заміні на іншій позиції

Last edited by Tiger at 1/22/2025 1:36:15 PM

From: Armin
This Post:
00
297125.588 in reply to 297125.587
Date: 1/22/2025 12:35:07 PM
Mafia
II.1
Overall Posts Rated:
3636
а ви не думали, що в рипана просто форма 9 і кидки для зовнішнього потенційно прінстона просто краще, ніж в дедечка в формі 8, якщо вже на то пішло, ідеально було б виставитись Яцик/Дроздов/Кучеревський/(нормальний МФ типу Кукленка чи хто там ще є, я прям дуже не вникав в склад. і вже заміну тоді Дедечко/Рипан/Гладченко/(нормальний МФ) я розумію, що малий на мф інколи ок грає, але трохи забагато тут фанатизму, я колись так з Ц на ЛФ грав (Рябову привіт) з ЗЗ чи то 7 чи то 8. Вважаю, що без угадайки, були б шанси виграти, більше цікаво чи 3-2 б дало гірший результат ніж угадайка чи ні, хоч і питання риторичне, бо ніхто точно не скаже.

This Post:
00
297125.592 in reply to 297125.591
Date: 1/22/2025 2:59:32 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17451745
Second Team:
Utopia Tigers
так, давай визначимо щось. ти писав:
Ті хто стоять на замінах як раз і отримають більше всіх хвилин на пустих слотах

це те з чим я не погоджуюсь. що інші властивості гравців впливають на те, хто та скільки хвилин проведе на пустій, а не те, що гравець стоїть на заміні на іншому слоті

що на пустій може зіграти будь-хто, особливо якщо ти граєшь в 7-8 гравців і всі гравці рівні по силі і мільтяшні? - та хто з цим сперечатись буде, особливо коли пуста це ЛФ
що на пустій може зіграти гравець, який є стартером на йншій позиції? - та спокійно і навіть якщо грати у 12 гравців

This Post:
00
297125.594 in reply to 297125.593
Date: 1/22/2025 5:07:03 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17451745
Second Team:
Utopia Tigers
може ти і правий що не впливає чи стоїть він на заміні. це моє спостереження. гіпотеза якщо хочеш. не аксіома.

Як можеш пояснити чому двірники у формі 6 грають багато, а нормальні гравці у формі 9 - ні?
я ще поки не розібрався з інструментом який ти скинув, але ось приклад (132807923)
порожня Вф
Керш на заміні у Лф. Двірник у формі 6. сума нижніх 25
Санкер в резерві на РЗ. Зп 100+ у формі 9 мульт, сума нижніх 53

Витягни будь-ласка скільки кожен з них відіграв на Вф.

<lastName>Kersch</lastName>
<minutes>
<PG>0</PG>
<SG>7</SG>
<SF>23</SF>
<PF>0</PF>
<C>0</C>
</minutes

<lastName>Sanquer</lastName>
<minutes>
<PG>12</PG>
<SG>0</SG>