Ahojte!
Dnes zaroven so zapasom s Portugalskom hrame aj proti Waleskej U21 priatelsky zapas. Chcel som hrat s nimi, lebo som sa raz uchadzal o post NT trenera Walesu a su to slabsi super, co bude prijemna zmena oproti poslednym tyzdnom.
Dnes budeme hrat vonkajskom, pretoze ocakavam, ze Wales da 2-3 a potom su dost zranitelny zvonka. Super je silny vonkajskom, tak preto porusim tradiciu a dam 3-2, aby sme ich tam ubranili. Dneska budu hrat hlavne 20 rocni hraci, aby zbierali skusenosti do dalsej kvalifikacie.
Su ale len traja, takze bude hrat aj dost 21 rocnych.
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Fenko/Sekanina/Hadovsky
SG: Stvrtok/Rodzenak/Hadovsky
SF: Havac/Sopko/Hadovsky
PF: Drblik/Jarovcek/Kopko
C: Zatura/Suba/Kopko
Extra: PG Lopusny, SG Tesarik, C Votrubec, SG Holan, SF Habal
Zmeny oproti zapasu s Chorvatskom:
Na PG poste je starter opat Fenko, u ktoreho je tazke verit, ze ma este len 20 rokov. Nahradnikom je Sekanina, ktory ma dobru formu a zasluzi si zahrat par minut dnes.
Na SG poste je starter Stvrtok, ktory ma tiez 20 rokov a dalsiu sezonu bude tahat nasu U21. Nahradnikom je Rodzenak.
Na SF je starterom Havac, ktory je jeden z dvoch 21 rocnych, co hraju v startovacej zostave. Nahradnikom je Sopko a rezerva Hadovsky.
Na PF je starter Drblik, ktory sa dobre hodi do tejto taktiky. Nahradnikom je Jarovcek, ktoremu pekne skocila forma.
Na C poste startuje Zatura, ktory uz, zial, dlho neskocil v treningu. Nahradnikom je Suba a rezerva (po prvykrat) Kopko, ktory ma dokonca aj dobru formu.
Taktiku hrame Run and Gun (Bez a strielaj), pretoze skoro naisto daju 2-3 obranu.
V obrane hrame 3-2, pretoze utocia len vonkajskom a aspon ich tam dobre ubranime.
Tak dufam, ze o 19:45 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke ziskame body do rankingu.
Za cely realizacny tim,
Asasasa
1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching