спробуємо щось протистояти збірній Боснії та Герцеговини, яка в рейтингу знаходиться на 8 позицій нижче нашої та займає 51 місце.
по складу - у нашого суперника гравціі приблизно на одному рівні, що і наші, тому буде досить напружена боротьба. наш плюс - боснійці в гіршій ігровій формі. наш мінус - граємо на виїзді.
менеджер суперника запропонував грати обопільний ПІК, а в разі ненадання відповіді - він буде грати нормал (як мене дістали подібні пропозиції !!! ) я не відповів і відмітив повідомлення як непрочитаним. тому напевно від них буде нормал. але хай ставить. я не виключаю варіант, що навіть якщо б я погодився, він все-рівно виставив би нормал, оскільки в останній грі на виїзді проти угорців, шансів у них нема, а перемога їм потрібна з цих останніх двох матчів край з носа.
по тактиці - зважаючи на форми нашої збірної та суперника - вроді би все ясно. ми граємо зовнішню, вони внутрішню. не бачу сенсу з їх сторони ставити щось зовнішнє. не виключаю також можливість того, що в захисті вони поставлять зону 3-2.
довго думав на рахунок тактики в захисті і все ж ризикнув поставити зону 2-3. в нападі - Периметр.
склад: Наумчевський (Гливінський) - Веремко (Бураковський) - Горностаєв (Кармаліта) - Рябов (Буріменко) - Левицький (Філіпченко). з резерву можуть з'явитись Лісогорський та Бессараб.
успіху нам! жодної травми і по-менше фолів !!!
ще... знову дякую всім за форму збірників! особлива подяка менеджеру Горностаєва за подвійний АП !!! він просто зе бест :)