pa eto vidis da mene jedino volis ovde

nikada se necu sloziti sa tobom po pitanju profesora (bravo ovaj, bravo onaj). ja sam sa ti Marticem pijancio vise puta, tj svaki put kad bi uzeli studentsku ligu u basketu. FON sam voleo i volim samo zbog sporta i putovanja u Francusku koji mi je ulepsalo celo studiranje i onih cuvenih ekonomijada. sto se tice znanja i nije bas neki. manje vise sve posle naucis sam kao i na vecini fakulteta.
a basket je bio stvarno na nivou. kad sam ja poceo da igram (davne 98-e) to je bilo rasulo. kapiten je i trener a i najgori igrac a sam sebe stavlja u prvih pet. bili smo druga liga. ali te godine smo napravili bum i dobili tehnologiju sa 15 razlike u finalu i otisli u prvu ligu (moja utakmica zivota, 25 poena trojke 8-6 i sve to za 25 minuta, jer je utakmica trajala 2x15 bez stopovanja). e od tada krece uspon FON-a u basketu koji traje i dan danas (mislim 7 liga uzetih za redom). skoro profesionalizovan odabir novih momaka, svake godine put u francusku, sta vise da pozeli covek od faksa. to nisam imao ni dok sam igrao basket profesinalno. a sport je faksu kolateralna steta.

zato pogledaj one pehare sto tamo stoje u vitrini. e pa prva dva-tri su mojih ruku delo (i jos 20 momaka

).
a smer sam bio menadzment ako ti to nesto znaci (jer sam odmah na prvoj godini ukapirao da me komjuter interesuje samo u domenu igrica).
eto raspisao sam se ali bas mi je bilo lepo dok sam se prisecao.
nek ostali izvine na smaranju. ovo je namenjeno samo gospodinu Ozzrenu. ako je on uopste gospodin