BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η Ωραια Αιγα VIΙ

Καφενειο η Ωραια Αιγα VIΙ (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: nikos64

This Post:
00
203967.587 in reply to 203967.579
Date: 1/5/2012 12:34:54 PM
Overall Posts Rated:
303303
Κανεις λαθος στον συλλογισμο σου!!
1ον ο μαρτιου το εχασε το παιχνιδι με τον κατζα-μποτ
2ον δεν συμφερει τις μεγαλες δυναμεις ενα μποτ γιατι? γιατι οι λιγο λιγοτερες θα εχουν την ευκαιρια να "φτιαχτουν" σε 2 παιχνιδια
3ον δεν συμφερει η 6η θεση σε σχεση μετην 5η ξερεις πχ εγω θα ειχα ωφελος 1,2 αν εβγαινα 5ος ουτε και το 3ο παιχνιδι στα πλει-αουτ πχ παλι εγω κερδος τα 630 χιλ των μισθων

αυτο βεβαια αν παραμεινει μεχρι και την αρχη της νεας σεζον ...νομιζω ειναι καπως οριακα οι ημερομηνιες
τωρα αν εχεις καποια κοντρα με καποιον φυσικα και αν περναει απο το χερι σου θα προσπαθησεις να τον φερεις σε δυσκολη θεση ...τοχα πει και παλαιοτερα αν τελευταια αγωνιστικη μπορουσα να διαλεξω ποιος θα πεσει θα διαλεγα πχ αυτον που ουτε ενα γεια δεν εχει στο φορουμ γιατι θα ηθελα τον αλλο να λεμε και καμμια ιστορια....

This Post:
00
203967.589 in reply to 203967.584
Date: 1/5/2012 12:51:47 PM
Overall Posts Rated:
303303
Το γιατι απο 70χιλ φτασαμε κατω απο 50 χιλ χρηστες θα επρεπε να εξετασουν μερικα που πιστευω εγω
Ενας νεος χρηστης φευγει οταν δεν το καταλαβαινει το παιχνιδι η οταν αισθανεται οτι αδικηται δεν ειναι δικαιο ,μιλαμε για καποιον που ξερει τι σημαινει μανατζερ παιχνιδι.
Για τις αδικιες
Τωρα που ειναι και προσφατο ειναι δικαιο να μην ειναι ο κατζα στην 8η θεση η αυτοι απο την2η κατηγορια ο ενας ειναι και πρωτος μαλιστα ? Να ξαναπω την δικια μου ιστορια οταν ξεκινησα το παιχνιδι (την πρωτη σεζον απο την αρχη) φτανω στα πλαι-οφ και εκει μαθαινω οτι ο αντιπαλος μου ειχε φαει μπαν το ιδιο εγινε και με τον νικητη του απεναντι ομιλου ειχαμε δηλ τελικο με 2 μπανιρισμενες ομαδες που ανεβηκαν και οι 2 (η μια λογω ρεκορ) και εμεινα εγω πισω , για πες τωρα στους 10 ποσοι θα λεγαν "αι στο διαολο να το χαιρεστε γεια σας" αν βρισκοταν στην θεση μου? ποιος μου εγγυοταν οταν δεν θα ξανασυνεβαινε αυτο ?
Υπαρχουν και πραγματα που πρεπει να διορθωθουν και να μην σε "τρελαινουν" πχ πας να συμπληρωσεις λεπτα προπονησης και βλεπεις (εκτος το κλασσικο να σου βγαζει στο τελευταιο λεπτο τον παικτη) κατι σαν το σημερινο φιλικο μου απο που και ως που 6 φαουλ ο σεντερ μου απεναντι σε τι παικτη κατω απο 5χιλ μισθο ? απο που και ως ο ποιντ του να μην αποβαλεται στο 10 λεπτο (θεση σεντερ 18αρης με μισθο κατω απο 5) απεναντι σε παικτη 150χιλ μισθου? Σκεψου σε ενα νεο τι σκεψεις του ερχονται..
Ειναι και αλλα πολλα αυτα που διωχνουν καποιον νεο αλλη φορα...

This Post:
00
203967.590 in reply to 203967.588
Date: 1/5/2012 12:58:59 PM
Overall Posts Rated:
303303
ελα ρε ... μικρε σιγα τα ωα για τα εμπορικα να χασεις και 10χιλ τι εγινε?
για τα εισιτηρια σου εχω εξηγησει (πουλαω μουρη τωρα) ποτε και τι συμφερει να κανεις με τους αγωνες....

This Post:
00
203967.592 in reply to 203967.586
Date: 1/5/2012 1:40:54 PM
Overall Posts Rated:
335335
Τα 3 γκολ που εφαγες απο τον Αρη θυμασαι και αναφεερεις....εεεεεεε κουφαλιτσα κολλητε του Σπαρτιατη χαχχαχα

να μην τον ξαναπιασεις τον Αρη στο στομα σου χααχαχαχα

τις βολες που ρωτουσε να τις βαλει ή οχι ο Μπανε και κατεβασατε το ΜΠΑΣΚΕΤ στην Αθηνα το ξεχασες εεεε???

ποιος μιλησε ?? :P
χαχαχαχαχα..γεια ρε αυτοκρατορα!!

From: xristos

This Post:
00
203967.593 in reply to 203967.590
Date: 1/5/2012 4:02:45 PM
PAOK BC 2007
III.8
Overall Posts Rated:
7979
νικολα επειδη απανταω μετα απο ωρες κ τα ποστ τρεχουν μαλλον θα χαθουμε στην μεταφραση!!δεν διαφωνω οταν λες οτι ενα ματς με προσυνεννοηση ισως να μην κρινει κ τιποτα αλλα δεν το γουσταρω
πως σου φαινεται ομαδα τραινο στην ιι κατηγορια με νικες 11-0 (πρωτος) να στελνει μηνυμα στον αντιπαλο(τελευταιος) να παιξουν χαλαρα????κ την 3η ομαδα να κατεβαζε θα κερδιζε!!αλλα δεν ηθελε να ρισκαρει κ ηθελε να μαζεψει ενθουσιασμο για το κυπελο!!!ε ναι ρε νικολα ειναι ξεφτιλα για μενα αυτο ο πραγμα!!κ δεν κοιταω μονο το αποτελεσμα αλλα ολο το σκηνικο..

This Post:
00
203967.594 in reply to 203967.592
Date: 1/5/2012 4:04:49 PM
Overall Posts Rated:
129129
Εχει ξεκινησει εδω και δυο μερες μια προσπαθεια να αναλυθει η ταχυτητα της προπονησης απο εναν αμερικανο σε αυτο εδω το νημα: (203921.1)

Ενταξει,επειδη δε γινεται να τα παιρνουμε ολα ετοιμα,μπορουμε να βοηθησουμε..Στο μηνυμα αλλα και στο site υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες,αλλα θα τα πω και γω λιγο στα ελληνικα..

(http://bb-training.comuf.com/)

1.Η γλωσσα μας πρεπει να ειναι αγγλικα US
2.να εχουμε greasemonkey
3.Μπαινουμε στο site βαζοντας το bb-key μας και οχι τον κωδικο μας...Μπορουμε να αλλαξουμε το κλειδι απο τις προτιμησεις..
4.Κατεβαζουμε το σκριπτ και το ενεργοποιουμε
5.Μπαινουμε στη σελιδα της προπονησης και παταμε στο κουμπι: "Send to BB-Training"

Last edited by JamesBond at 1/5/2012 4:15:05 PM

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
203967.595 in reply to 203967.594
Date: 1/5/2012 4:31:34 PM
Overall Posts Rated:
186186
epitelous

This Post:
00
203967.596 in reply to 203967.594
Date: 1/5/2012 4:39:39 PM
Overall Posts Rated:
186186
poio skript apo ola einmai??????

From: xristos

This Post:
00
203967.597 in reply to 203967.579
Date: 1/5/2012 4:46:18 PM
PAOK BC 2007
III.8
Overall Posts Rated:
7979
''δεν θελεις βρωμικο πρωταθλημα και συμφωνω..αρα θελεις η ομαδα ειναι η καλυτερη και σε καθε παιχνιδι που μπαινει να το καθαριζει..''
μακαρι ο παοκ να ειναι ο καλυτερος κ να κερδιζει παντα ..αλλα αγωνιστικα κ οχι με διαιτησια..μην ξεχνας οτι στο ποδοσφαιρο δεν κερδιζει ο καλυτερος..στο μπασκετ ο καλυτερος θα κερδισει 9 στις 10..στην μπαλα οχι..αρα υπαρχει η πιθανοτητα απωλεις κ ας εισαι καλυτερη ομαδα..εγω θελω ο παοκ να κερδιζει κ να ειναι καλυτερος απο ολους!!γινεται??χλωμο!!ομως δεν με πειραζει!!ξερεις ομως τι με ενοχλει??η ελλειψη παθους,η μαχητικοτητα,το να δινεις το 1000% των δυναμεων σου..αυτο θελω να βλεπω πανω απο ολα στην ομαδα μ κ οχι σων κ καλα να νικαει..

''1. μην μου πεις οτι δεν επαιξες στο στοιχημα χ τον ΠΑΟΚ με την ρουμπιν???...ολοι ηξεραν πριν το παιχνιδι οτι θα αποκλειστει η τοτεναν...(ο ιδιος της ο προπονητης της το ειπε,και δεν ειχε παρει τα αστερια τελευταια αφωνιστικη)
2.οταν πηρε το πρωταλημα ο παναθηναικος και ο ολυμπιακος ηταν χαλια στα πλαυ οφ..δεν ησουν ενας απο αυτους που ελεγε το καλο της πολης,σκοτωστε τον γαυρο?...πηγαμε μεσα στο αρη και φαγαμε 3 γκολ σε μια χρονια που δεν ειχαμε ξανα φαει ουτε 2`~''
1.οχι δυστυχως δεν το επαιξα χ!! ελπιζω να τα κονομησες εαν το ειχες τοσο αχαστο!!εαν θυμασαι το ματς σου φανηκε για μιλημενο??με 4 καλσικες ευκσιριες του αποκ???πανω στην γραμμη να αποκροουουν???τωρα η τοττεναμ τι εκανε κ τι δηλωσε ο κοουτς σεν με απασχολει..
2. στα πλευ οφ πηρε ο καθενας αυτο που του αξιζε..ο παοκ 1ος ο οσφπ αδιαφορος γιατι εχασε το πρωταθλημα κ δεν εχει συνηθσει να παιζει τετοια ματς ...τωρα το καλο της πολης??τι ηταν αυτο??να εχανα απο τον αρη για να μην βγει ευρωπη ο οσφπ??ο παοκ ηταν αδιαφορος τελειως κατεβηκε χαλαρος κ με πολλες αλλαγες,ο αντιπαλος ειχε κινητρο κ ηθελε περισσοτερο το ματς!που το βλεπεις το παραξενο??ναι εφαγες 3μπαλο αλλα εβαλες κ 2(μαλιστα σκοραρε κ ο σακης_..αυτο ναι ηταν καπως παραξενο..
χρησιμοποεις κ το ρημα δινω λαθος(με το συμπαθειο)..
λες οτι θα εδινες το ματς κυπελου στον ματσα..οχι φιλε μ..μονο ο ματσας μπορει να σε δωσει το ματς κ οχι εσυ..εσυ απλα για το συμφερον της ομαδας σου δεν το χτυπας..

εμενα ως οπαδο θελω η ομαδα μ να μην χαριζεται σε κανεναν..ειτε εχει συμφερον ειτε ειναι αδιαφορη!!
αληθεια ποιος κ ποτε κατεβηκε το μπασκετ στην αθηνα??

Last edited by xristos at 1/5/2012 4:51:00 PM

Advertisement