1. Sve jake reprezentacije u BB imaju farme na kojima drze igrace od 400k plate (inace kako bi drugacije?)
2. To je prilicno javna tajna
3. Neki ljudi koji su vodili repku organizovali su takve farme u bb Srbija (jer je to jedini nacin da se parira drugima, a priznaces to nije greska igraca nego programera koji su dopustili nemoguce plate igracima i npr paradoks koji se ne resava i pored hiljade postova na forumima da se centar sa platom 400k + prodaje se na TL za 1000$ jer ga niko nece?!?!)
4. Lik koji je ima privatni spor sa GM-ovima kod nas, a bio je selektor i zna za sve to, resi da se razracuna tako sto ce da drukne najcuvaniju tajnu kanadskom GM-u, a sve zarad svoje sujete
5. Banovani likovi nisu NIKADA napravili NIJEDAN privatni transfer i sve se radilo SAMO oko repke (a rekli smo vec da drugacije nije moglo)
6. Banovani GM cak nije ucestvovao ni u radu repke, nego mu se zamera sto je satro znao sve to a cutao
i sada vidi ti kakva revija jadnih likovanja i tinejdzerizama....
aj mi samo reci otkud ti znaš sve to? ja znam zašto je ta priča puštena i odakle je puštena, ali bi voleo da kažeš i drugima.
pozdravi beksa i poruči mu da je sa onim potpisom, potpisao kartu u jednom pravcu za toronto. da poseti svog druga jarleza u ćuzi...
p.s. beks ako već tražiš da se suzdržimo od komentara, onda nemoj da potpisuješ najprovokativniji post na forumu!